Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan Covid-19'a yakalandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Savcılar yine ışık hızıyla olaya dahil olmuş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ailesine ve tüm hastalara Allah(cc)' tan Acil şifalara dilerim.

Dolaylı dolaysız beddua edenlerin durumu sence malum Yarabbi. Sen bilirsin...

Kul, herhangi bir şeye lânet ettiğinde o lânet gökyüzüne çıkar. Semânın kapıları ona kapanır. Sonra yere iner, yeryüzünün kapıları da ona kapanır. Sonra sağa sola bakınır, girecek yer bulamaz da lânet edilen kişiye döner. Eğer gerçekten lânete lâyık ise onda kalır, değilse lânet edene döner.” (Ebû Dâvûd, Edeb 45. Ayrıca bk. Tirmizî, Birr 48)

• Merak etmeyin beyler 1 hafta falan hava güzel olacakmış.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Covid-19'a yakalandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetöcu covid

• Esi neden maske takmamis?

• Yeryüzünde ona dua eden mazlumların hürmetine...
    Reisimize şifa ver Allahım...
    Bizleri boynu bükük bırakma...

• ayzeb A kullanıcısına yanıt

Bir medyum anlatmıştı:

Bir şeyi dilediğinde Evren onu gerçeklestirmek için hazırlık yapar. Ancak bir an bile dileğinde tereddüt edersen herşey bozulur.

Bu yüzden daima olumlu düşünmek iyidir...

• k1mbu kullanıcısına yanıt

Ne oldu partili, alındın mı hemen. Türkçe'me laf ediyorsun da mahallene laf edebiliyor musun?

• Şimdi şu soruya cevap verelim: Babacan, Akşener ve Karamollaoğlu coronaya yakalandıkları zaman erdoğan bu insanlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu mu?

• Durumu iyimis. Evden satiy.... Şey.... evden çalışıyormuş.

• ttfvol kullanıcısına yanıt
    Daha yargılanma süreci de var yok öyle kestirmeden gitmek 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sakın birşey olmasın üzülürüm turp gibi kalsın acil şifalar bulsun daha önümüz de 2023 var Cumhurbaşkanı Erdoğan Covid-19'a yakalandı 

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Savcılar Erdoğan ve ailesine yapılan paylaşımlara bakıyor :D

İstedikleri sosyal medya düzenlmesi yolda -_- türkiyede neler döndüğünü bilmeyen kaldımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 8 Şubat 2022; 13:19:37 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Ülkedeki adalet hukuk sadece baştakilere var halka gelince sal dışarı sal dışarı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok büyük bir haber sanki..

BU ÜLKEDE İŞSİZ ,HİÇBİR GELİRİ OLMAYAN HER AY RAPORLU İLAÇ ALMASI GEREKEN KRONİK HASTALIKLI VATANDAŞLAR GENEL SAĞLIK SİGORTASI G0 (Asgari ücretin 1/3'ne kadar) dan G1 (Asgari ücretin 1/3'ünden fazla) e ÇIKARILIP ÖLÜME TERKEDİLİYOR..

Nasıl mı?

> İŞSİZ GÜÇSÜZ ADAMA ZORUNLU GSS YE BAĞLAYIP HER AY 100 tl ÖDENMESİ BEKLENİYOR(100 tl borç BULAN adam ÖNCE karnını DOYURUR .neden GSS ye ödesin)

> GSS YE OLAN BORCUNU ÖDEYEMEYECEĞİNDEN FAİZ İŞLETİLİR (ana para 2500 , faiz 2500 >> TOPLAM BORC 5000 tl)

> 5000 tl BORCU OLAN VATANDAŞ BU PARAYI BULAMADIĞINDAN RAPORLU İLACINI KESİLİR..SAĞLIK HİZMETNDEN YARARLANMADIĞI HALDE ; HER AY 100 TL VE FAİZİ HESABINA YAZILMAYA DEVAM EDER..( HALKTAN GARİBANDAN FAİZ ALMAK HELAL HERHALDE)

> GO ile YARARLANDIĞI YEŞİLKARTI(SADECE İLAÇ İÇİN KULLANILAN) G1 e DÖNÜŞTÜRÜLÜR..SEBEBİ KİRAYI ÖDEYECEK DURUMU OLMADIĞINDAN AİLESİNİN EVİNDEKİ 1 ODAYA TAŞINDIĞI İÇİN, AİLESİNDEN YARDIM ALMADIĞI HALDE AYNI ADRESTE GÖZÜKTÜĞÜ İÇİN, SİMİT ALACAK PARASI OLMADIĞI HALDE ASGARİ ÜCRETİN 1/3 UNDEN FAZLA GELİRİ OLDUĞU İDDİA EDİLDİĞİ İÇİN

> AİLE ve SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI 31/01/2022 16:59:38 tarih , CIMER 2200533009 nolu ŞİKAYET

NOT:İHTİYACIM OLDUĞU HALDE HİÇBİR ZAMAN GİDİP SOSYAL YARDIMA BAŞVURMADIM.İLACIMIN AYLIK MALİYETİ 1000TL ÜZERİ OLDUĞUNDAN BUNU BİREYSEL OLARAK ALAMIYORUM..YEŞİLKARTIMI YUKARDA BAHSİ GEÇEN NEDENLERLE İPTAL ETTİKLERİNDEN DOLAYI ARTIK İLACI ALAMIYORUM

YANDAŞLARINI HERGUN SOSYAL YARDIM BUROSUNDA GÖRÜYORUM KÖMÜR,COCUK,ASKER,DOĞALGAZ ,KIRA YARDIMI ALIYORLAR(İHTİYAÇLARI OLMADIĞI HALDE) İLAÇ İHTİYACI OLDUĞU HALDE KİMİSİNİN İLACI KESİLİYOR yazık!!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pineloop -- 8 Şubat 2022; 16:0:46 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.