Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı adayım OSMAN PAMUKOĞLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En doğru isim olduğuna inanıyorum. Osman Pamukoğlu dışında bir adayı kendi adıma reddediyorum. Bu için yeterli donanıma sahip olduğuna inanıyorum.

Ne dersiniz?

• yakışır adam gibi adam
  • Sahip ama secilebilecegini zannetmiyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin feyzioglu diyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtimal % 0
  • O koltuğa Ahmet Necdet Sezer'den sonra yakışacak en delikanlı isimdir diye düşünüyorum.

Aday ol,destek verelim Pamukoğlu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mustafa Kemal ATATÜRK
    17 yıl önce açıldı
    Atatürk ve Ali Rıza Paşa
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erdoğan, osman paşanın adını duyduğunda ayakları titriyor...kesinlilke cumhurbaşkanlığına getirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

erdoğan, osman paşanın adını duyduğunda ayakları titriyor...kesinlilke cumhurbaşkanlığına getirmez.

Cumhurbaşkanlığına kimse getirmeyecek Cumhur getirecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newwarrior

quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

erdoğan, osman paşanın adını duyduğunda ayakları titriyor...kesinlilke cumhurbaşkanlığına getirmez.

Cumhurbaşkanlığına kimse getirmeyecek Cumhur getirecek...

erdoğanın arkasında böyle biir kitle olduktan sonra,eğer aday olursa yine birinci çıkacaktır.chp-mhp osman paşayı aday gösterirse ortlalık o zaman şenlenir.ama muhalefet partileri burnunun dikine gidiyor.koltuk sevdalıları,ülkenin geldiği durumdan iktidar kadar en az onlarda sorumludur.
  • kesinlikle olmasını isteyeceğim kişilik. şu an cumhurbaşkanlığına geçebilecek en mantıklı kişidir bence. ama akp, chp, mhp ve bunlara körü körüne oy atan, başka parti bilmeyen at gözlüklü kesim olduğu sürece hayaldir.
  • ergenlerin tuttuğu bir adam 0-18 yaş oy verseydi sadece kesin seçilirdi...
  • Hukukçu biri olmalı bana kalırsa
  • Aday ol paşam seni cumhurbaşkanı yapalım

Adam gibi adam

• Hepar'da eline yüzüne bulaştırdı, yine bulaştırır.
  • Tayyip Erdoğan olsun, seçilsin. En azından biraz motoru soğur. Biz de kulağımızın pasını sileriz.

• Hani siyaseti bırakmıştı bu... Bakıyorum tekrar dönmüş. Ne idüğü belirsiz insanlara o koltuğu mu bırakacaksınız? Bırakın arkadalar Osman'ı falan..
  • nekadar faşo varmış buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

Hani siyaseti bırakmıştı bu... Bakıyorum tekrar dönmüş. Ne idüğü belirsiz insanlara o koltuğu mu bırakacaksınız? Bırakın arkadalar Osman'ı falan..

Bıraktığı felan yok, kim diyor bıraktı diye ? 2 sene öncesinin parti kapatma haberlerini yeni mi öğreniyorsun

AB'nin bu parti tehlikeli diyişiyle eli ayağı tutuşan boşbakanı savunan AKP'liler de damlamış hemen konuya, şaşırmadım.

@stevan Hayırdır bir ırkı üstün gören yorumlar felan mı yapılmış söylenmiş de faşistlikle suçluyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 5 Nisan 2014; 0:48:32 >
  • erdoğan diyenler olmuş lan

Oyumuz ne,Canımız senin Paşam !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.