Şimdi Ara

CUMARTESİ İÇİN SAKİN BİR YER ACELE???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ben anadolu yakasında kadıköy tarafında oturuorum kız arkadaşımla beraber çok fazla insanın olmadığı güzel sessiz sakin bi yere gitmek istiorum tamamen romantik huzurlu ortam olması benim içn çok önemli böyle bi yer sorsam bana nereyi tawsiye edersinzz fazla insanın olmadığı güzel bi yere gitmek istiorm yardımlarınızı we fikirlerinizi bekliorum teşekkürler....(bu arada akşam için gidilcek bi yer diil sadece öğleden sonra wakit geçirmek içn :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 3 Şubat 2006 22:35:56 >

• yokmu yardımcı olucak arkadaşlar kafam durdu yaww bu saatte aklıma bi yer gelmio yardım plz :)
  • bence en sessiz yer evindir

bide kadıköyden bahsediyoruz zor bence öle biyer bulman
  • cok paran var mı?yemek yenıcek mı?ıckı ıcılecek mı?yoksa cay kave tarzı mı?
  • çay kahwe olabilr ymkte olabilr maksat birlikte sesiz sakin bir ortamda wakit geçirmek kadıköy tarafında olcak diye bişey yok ama anadolu yakasında olması daha ii olur
  • yemek yenecekse ve paran coksa ve ozel bı gunse rıhtımda besıktas/adalar vapur ıskelesının ustunde denızatı var.denız urunlerı vs. romantık yemek ortamı.ama oldukca tuzludur.vapurlar yanasır kalkar , karsıda ıstanbul manzarası, denız pek ıyı pek guzeldır...damak zevkınız nasıldır bılemem ama carsı ıcınde herseye uygun yemek yencek yerler var ama cogu salaş mekanlar .(ben severım)

cay kave ıceceksenız rex ın yan sokagı (barlar sokagı) "lal" var, en romantık cay kave ortamı, ama orası ucuk olmamakla beraber ucuz sayılmaz.somıne ortamı dekor ıyıdır.(tabıı ortamdan cok romantızmı yaratacak sensın)ben nice romantık ortamları savaş alanına cevırmıs bırı olarak eklıım dedım.o da olmazsa lal ın karsısında karga var.orası da loş/ romantık fıyatlar da fena dııl.
    ama soylıım.cumartesı kadıkoy de kımsenın olmadıgı bos mekan bulmak cok zor...ama tatlı bı kalabalık vardır rahatsız etmez taksımdekı gıbı...

hava guneslı ve kuru ruzgarsız bı soguk olursa o da romantık bı durum teskıl eder kı en uygun yer kadıkoy de dııl ıstanbul ve dunyada en ıyı mekan moda dır...kalamıs-moda sahılde yuruyus yapın.sonra cay ıcmeye gırın.hem cok da pahalı dııl.

carsının ıcınde de hem sakın temız ve de secıme gore salaş yerler de mevcut ama nasıl tarıf edıcem kı?salacak sahılı ve oradakı bılımum cay bahcelerı de olabılır, nıspeten daha tenha ve sessız huzurludur...pasalımanı-kuzguncuk-fethı pasa korusundakı beledıye tesısı de yesıllık ve bogaz manzarası eslıgınde cok cok ucuz bı mekan...uskudardan yuruyerek gıdılebılır...

kadıkoy de cok yer var ama nası tarıf edıcem, umarım bı fıkır verebılmısımdır.ev de uygunsa en ıyı ortamdır.cay kave rahat konusma vs.

• dostum kadıköy tarafındaki dediğn yerlerin hepsini biliorm yinede tşkkürler ama genelde kadıköyde hep tanıdık çıkıo istemiorum görünmek ama salacak fikri fena diil ii geldi bana dediğm gibi brz daha sakin olur en azından salacak sanırm eyw dostm çok tşk ederm eyw

tabii başka fikir wermek arkadaşlar içn yrna kadar açığmm şimdiden teşekkürler ilginizee :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızla fazla yalnız kalmak iyi değildir bilirsin iki kişinin üçüncüsü şeytandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: The©em

Kızla fazla yalnız kalmak iyi değildir bilirsin iki kişinin üçüncüsü şeytandır

+123456789
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.