Şimdi Ara

Cumartesi Anakart ve işlemci Alıcam YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 600 liralık mediamarkt hediye çeki var bununla max 200 liralık ileriye dönük bir anakart almak istiyorum hangi anakartı tavsiye edersiniz işlemci de alıcam isterseniz max 200 liralık anakart ile uyumlu amd işlemcide önerebilirsiniz.birde cumartesi almaya gidicem hangi mediamarkt oem konusunda daha iyi onuda söylerseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemci amd fx 6100
    Anakart asus M5A97 işini görecektir.
  • @aykutX hocam sağ ol,beyler fikirleriniz önemli dikkat etmem gerekenleri yada direk model de verebilirsiniz hiç anlamam bu işlerden bu yüzden kazık yemeyelim yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

elimde 600 liralık mediamarkt hediye çeki var bununla max 200 liralık ileriye dönük bir anakart almak istiyorum hangi anakartı tavsiye edersiniz işlemci de alıcam isterseniz max 200 liralık anakart ile uyumlu amd işlemcide önerebilirsiniz.birde cumartesi almaya gidicem hangi mediamarkt oem konusunda daha iyi onuda söylerseniz sevinirim

Çeki nerden buldunuz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Lymon*

quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

elimde 600 liralık mediamarkt hediye çeki var bununla max 200 liralık ileriye dönük bir anakart almak istiyorum hangi anakartı tavsiye edersiniz işlemci de alıcam isterseniz max 200 liralık anakart ile uyumlu amd işlemcide önerebilirsiniz.birde cumartesi almaya gidicem hangi mediamarkt oem konusunda daha iyi onuda söylerseniz sevinirim

Çeki nerden buldunuz hocam

1000 liralık laptop 9 ay sonra bozuldu ve mediamarkt yapamıyoruz diye 600 lira çek verdi bende ufak ufak pc topluyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.