Şimdi Ara

Cuma namazinda Suriye liler icin para toplaniyor(Sehit kisvesi altinda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hoca yardim kampanyasi duzenleniyor ulkemize siginan kardeslerimiz! icin dedi

Ve de sehitler icinmis

Milletin sehitlerimize hassayetini bilip bunu kullaniyorlar!
    Yiyorsa ayri ayri topla
    30 milyar dolarin ustune daha koyacagiz!

Durmak yok,yola devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 5 Şubat 2016; 12:52:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Türkiye'de 50 milyondan fazla kişi yoksulluk sınırında, onlara yardım sırası ne zaman gelir?
  • Suriye pasaportu alirlarsa olur sanirim

Ne de olsa Turkiye Turkler disinda herkese cennet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim vergime dokunmasınlarda, isteyen istediği kadar versin...
  • Her şeyden vergi ile topluyorlar zaten .

Türkiye'de en zoru Türk olmak . Kızınız olursa ismini Rabia koyun .

• Devlet topluyor camide toplanması zoruna mı gitti..
  • Kesinlikle camilerde toplanmalı. Hatta akp bürolarında. Hatta ev ev gezip toplasınlar. Benim vergimden kesmesinler parayı. Vermek isteyen versin vermek istemeyen vermesin.

Forumda suriyeli sevdalısı bir ton adam var. Onlardan alsınlar milyar dolarları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Devlet topluyor camide toplanması zoruna mı gitti..

Evet görmezden geliyorum ülkesine ihanet eden hainlere verilen her kuruş haramdır.

• SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Vergilere dokundular zaten ama o da yetmedi

• Yemin ediyorum cumadan soğuttular adamı. Haftalardır yok suriyeli, yok kardeşlerimiz yok, mağdurlar. Bugün ilk defa camide dini vaaz verilmedi. Vaazin bütünü yardım kampanyasıyla geçti. Suriyeli kardeşlerimiz, bayır bucak türkmenleri, yardım kampanyası, terör madurları vs vs bir de en sonunda bu yardımları şehit olan askerlerimizin çocuklarını düşünerek yapalım tarzı birşey dedi. Eğer 1-2 hafta daha vaazler bu şekilde giderse camiye de gitmicem artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Benim vergime dokunmasınlarda, isteyen istediği kadar versin...

Merak etme, senin vergine dokunulmadı; Senin vergin ancak bir Devlet Opera ve Bale sanatçısının bir balesinin giderini karşıladı!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 5 Şubat 2016; 13:27:13 >
  • asau kullanıcısına yanıt
    İyiymiş, elime Suriye savaşının kanı bulaşmamış. Bu ülkede bazılarının vergileri Suriye iş savaşına silah bile gönderildi. Çok şükür, ucuz atlatmışız...
  • O imamlar cemaate örnek olsunlar maaşlarını bi koysun o torbaya.
  • Bizde Türkmen'ler için toplandı ama ne olur meçhul

• İnsanlar kendi alın teriyle sahip oldukları parayı, malı mülkü başkasına verebilir, insanlar kendi istekleriyle gönülden yardımda bulunabilirler. Bundan sıkıntı yok. Neticede zorlama dayatma olmaz. Hani para vermek zorunda değilsin, istersen vermezsin. Ama gelip de benim ödediğim vergiyi böyle çarçur edersen olayın rengi değişir. Çünkü vergiyi benden çeşitli hizmetler ve altyapı çalışmaları için zorla alıyorsun. Bu zorunluluğa da insanlar bu amaç taşındığı için katlanıp veriyor o parayı. Yoksa isteyen tabi ki bireysel olarak yardımda bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Şubat 2016; 16:20:41 >
  • Bizde hem şehitler hem doğudaki evleri falan zarar gören halk hemde türkmenler için istediler.Doğudaki halk diyince vermekten vazgeçtim.Adamlar hem gidip hdp ye %70 oy verecek hemde paramı yiyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Benim vergime dokunmasınlarda, isteyen istediği kadar versin...

Merak etme, senin vergine dokunulmadı; Senin vergin ancak bir Devlet Opera ve Bale sanatçısının bir balesinin giderini karşıladı!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.