< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB9395522 -- 15 Temmuz 2025; 0:45:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Culcaster'a noldu?
-
-
İYTE EHB militanı olmuş diye duydum
_____________________________ -
Burdayız hocam geri döndük.Mezun oldum yaklaşık 1.5 senedir savunma sanayindeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi culcaster999 -- 6 Şubat 2026; 22:0:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aylık kaç gayme hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Auuuv Oh ya Hayat güzel yaşamak güzel
Sıkıntı gelirse arkadaşım umursama Kafana şapkadan başka bişi takma
onu demek istedim auuuuuvv -
Naber hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Vayy hala burda misin hocam . Iyi çok şükür .Kosusturmaya devam. Senden naber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Auuuv Oh ya Hayat güzel yaşamak güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ayni sekilde hocam devam etmeye calisiyorum
Dondun mu sen
Yok hocam hala amerikadayim . Duzeltebildin mi durumlari az da olsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Auuuv Oh ya Hayat güzel yaşamak güzel
İyi günler hocam neler yaptınız yine coloradoda mısınız? Geçen sene bayağı badireler atlatmıştınız şimdi daha iyi mi durumunuz? Geçen seneden beridir hiç geri geldiniz mi hep amerikada mıydınız
Cok şükür hocam hala Colorado dayim gecen yil haziranda tekrar geldim . Cok zor geciyor hocam ama geri dondugumde beni bekleyen bir sey yok o yuzden simdilik buradan devam Maneviyat zorluyor Sen nasilsin hocam bitti mi okulun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Auuuv Oh ya Hayat güzel yaşamak güzel
Anladım hocam şimdi nerede çalışıyorsun geçen sene ingilizce sorun olabiliyor demiştin şu an umarım dil bariyeri kendini pek hissettirmiyordur umarım ki. Ailen biraz endişeliydi diye hatırlıyorum onlar yolunu gözlüyorlardır belki de. Ben de iyiyim çok şükür bir sıkıntı yok hala okula devam ediyorum bu sene 4. sınıfa geçtim eğer bir aksilik olmazsa 2 sene kadar sonra biter benimkisi de
Hala Colorado da calisiyorum hocam .Dil bariyeri hala var ama az cok cozduk gibi . Senin de kalmamis bir sey hocam iki sene sonra doktorsun bea
Anladım hocam sevindim senin adına umarım daha da rahat hallolur ve rayına girer tüm işlerin. Bir aksilik olmazsa hayırlısıyla oluruz diye umuyorum ama zaman çok hızlı geçti sanki daha dün başladık üniversiteye
Yok
Sag olasin hocam .cok hizli geçti hocam geleli neredeyse 1 yil olacak anlamadim bile . Sen spesifik olarak hamgi alana yoneleceksin hocam
Ah be hocam . Uzuldum valla . Yapabilecegin en iyi sey cevreni yasadigin yeri degismek . Derdin tek çözümü baska bir derde sahip olmak ama iste senin durumunda olan bir insan icin de elbette zor
Bilmem ki hocam aklımda belirli bir yer yok şu anlık. Şimdilik stajları vermeye odaklandım her birinde de gözlemliyoruz klinikte o bölüm aşağı yukarı nasıl diye. Bu arada haftaya genel cerrahi stajının sınavı var bizden dualarını eksik etme hocam

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt