Şimdi Ara

Çukurova Makine mi?Antep Endüstri mi?Mersin eem mi?YARDIM!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercih listem belli gibi de ama 3lü den hangisini öne yazim??çok kararsız kaldım yardım ya...

• Gaziantep üniversitesi pek bilinmez ama bi zaman odtünün kampüsüydü sonra ayrıldı yani odtü kadar oturmuş bi üniversitedir mühendisliklerde gaziantepi tercih etmeni söyleyebilirim. Seçtiğin bölümlere gelince 3 mühendislikte çok iyidir. Bu gün internette iş ilanlarını okursan birsürü elektrikçi endüstrici ve makineci aradıklarını görürsün. Bide bölümler hakkında 2-3 bilgi veriyim. Endüstri sayısal alan ve işletme okur kısaca çalıştığın yerdeki tüm mühendisleri koordine eden kişidir daha verimli çalışmaları için şirketin en önde gelenidir. Hayliyle bi makinacı kadar makina motora kafa yormazlar. Makinacı ve eem ise bildiğin gibi 2. si ortak çalışır. Kısaca 3 üde birbirinden farklı mühendislik. Zaten bu 3 ünden biri daha çok ilgini çekiyodur bence o istediğin bölümü seçmen daha yararlı derim. Ama gaziantep dediğim gibi zamanında itü gibiydi odtüden ayrılınca yavaş yavaş tercih edenler azaldı. Birde gaziantep çok hızlı gelişen bi şehir. Ben olsam gaziantep derdim. Endüstride iyi bi bölüm zaten. Memnun kalırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: miraç aydın

Kardeşim öncellikle senin isteklerin önemli ama sana G.antep te okuyan biri olarak bölge ve üniversite hakkında bilgi verebilirim.Öncellikle G.antep üni'ni yazarak puanına yazık etme çünkü üniversite hakikaten isteklere cevap vermiyor.ingilizce olduğu seni kandırmasın hazırlık zaten lisede öğretilen ingililzce ve 1.sınıftaki ingilizce de sadece teknik kelime öğretmeye yönelik zaten tureng sitesinden her türlü teknik söze ulaşabilirsin.Bu hoşnutsuzluklardan ötürü bu sene ben de sınava girdim.Ben de inönü makine müh.düşünüyorum.Ama kente yönelik bir eleştiri yapamam.Gerçekten güzel bir şehir.Ayrıca öğrenciler için son derece güzel stüdyo daireler bulunmaktadır.Oradan ayrılacağıma sadece bu daireler ve güzel ve ucuz yemekleri için üzülüyorum .Çukurova makine müh.iyi bir bölüm ama favorim Mersin EEE

quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

Gaziantep üniversitesi pek bilinmez ama bi zaman odtünün kampüsüydü sonra ayrıldı yani odtü kadar oturmuş bi üniversitedir mühendisliklerde gaziantepi tercih etmeni söyleyebilirim. Seçtiğin bölümlere gelince 3 mühendislikte çok iyidir. Bu gün internette iş ilanlarını okursan birsürü elektrikçi endüstrici ve makineci aradıklarını görürsün. Bide bölümler hakkında 2-3 bilgi veriyim. Endüstri sayısal alan ve işletme okur kısaca çalıştığın yerdeki tüm mühendisleri koordine eden kişidir daha verimli çalışmaları için şirketin en önde gelenidir. Hayliyle bi makinacı kadar makina motora kafa yormazlar. Makinacı ve eem ise bildiğin gibi 2. si ortak çalışır. Kısaca 3 üde birbirinden farklı mühendislik. Zaten bu 3 ünden biri daha çok ilgini çekiyodur bence o istediğin bölümü seçmen daha yararlı derim. Ama gaziantep dediğim gibi zamanında itü gibiydi odtüden ayrılınca yavaş yavaş tercih edenler azaldı. Birde gaziantep çok hızlı gelişen bi şehir. Ben olsam gaziantep derdim. Endüstride iyi bi bölüm zaten. Memnun kalırsın.

cevaplarınız cok tşk ederim ama 2 cvp da birbirinden mütiş çelişkili..antepde en cok merak ettigim ing egitimiydi o da çok parlak deil galiba...ingde iş yoksa zaten yazmam antebi..aslında bölüm seçebilsem yazcamda direk ama yok yani..mühendisligi baya seviorm her bölüm cekici gelio..artık yarın inş en uygun kararı veririm..hayırlısı artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derebeyi01 -- 3 Ağustos 2011; 22:52:26 >

• quote:

Kardeşim öncellikle senin isteklerin önemli ama sana G.antep te okuyan biri olarak bölge ve üniversite hakkında bilgi verebilirim.Öncellikle G.antep üni'ni yazarak puanına yazık etme çünkü üniversite hakikaten isteklere cevap vermiyor.ingilizce olduğu seni kandırmasın hazırlık zaten lisede öğretilen ingililzce ve 1.sınıftaki ingilizce de sadece teknik kelime öğretmeye yönelik zaten tureng sitesinden her türlü teknik söze ulaşabilirsin.Bu hoşnutsuzluklardan ötürü bu sene ben de sınava girdim.Ben de inönü makine müh.düşünüyorum.Ama kente yönelik bir eleştiri yapamam.Gerçekten güzel bir şehir.Ayrıca öğrenciler için son derece güzel stüdyo daireler bulunmaktadır.Oradan ayrılacağıma sadece bu daireler ve güzel ve ucuz yemekleri için üzülüyorum .Çukurova makine müh.iyi bir bölüm ama favorim Mersin EEE

Hocam malatya inonu dha mi iyi yani antep universitesinden bnde makine yazicam terciglerim arasinda katu cbu antep pau var hangisini one yazmaliyim

• üniversiteden bir şevk almadım bu zamana kadar.Ortam sağlayacak bir üniversite old. zannetmiyorum.Bu benim şahsi görüşüm.Ayrıca TDP diye gereksiz bir ders var tüm mühendislik bölümlerinde.İnsanı öğrenci miyim hamal mıyım diye sorgulamasına sebeb oluyor.Mesela bu derste endüstri bölümü bir sene boyu çöp konteynrı boyamış. Biz daha çarpım tablosunu bilmeyen bebelere jiroskop olayını foucault deneyini anlatmamızı istiyorlar.Bazı tanıdıkları da ormanda çöp toplama ve ağaç budama işlerine vermişler.Bu dersin seçmeli olmasını beklerdim.Sana tavsiyem eğer doğu civarlarını düşünüyorsan ya Atatürk üni. yaz ya da İnönü üni. yaz.Bunların kalitesini araştırırsan görebilirsin.Ayrıca gantep in ingilizce olduğuna fazla rağbet etme.eğer ingilizce den az çok anlamışlığın var ise hazırlık sınıfı sana çok fazla bir şey katmaz.1.sınfta da sadece teknik kelime öğretiliyor ki sen bunu tureng sitesinden de kafana takılanı hemen bulabilirsin.Ayrıca bu sene ingilizce kitapların birkaçı yarıda kaldı bitmedi ve Ama bu eksikliklere rağmen dersler ingilizce anlatılıyor.Eğer senin ingilizceye zaten eğimin varsa hocayı az çok anlarsın.Ayrıca Gantep te çoğu öğrencinin ağzı içki kokar çevredeki yurtların tamamı cemaatindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B52188A5 -- 9 Ağustos 2011; 18:17:50 >

• Gaziantep'in mühendislik bölümlerinden uzak durman gerekir okuması mezun olursan iş bulman kolay ama iş mezun olmakta,Senesinde mezun olmak zor diye söylniyor yinede sen bilirsin.Çukurova yaz bence daha iyidir.
  • baya zor oldu ama kararımı sonuca bagladım...cokşey degerlendirdim..başta tabiki memeleketimde okumanın verecegi avantaj ile çü makinayı seçtim...öne onu yazcam...hayırlısı artık..yardımcı olmaya calısan herkese cok teşekkür ederim..hedefimiz makina, rotamız çü.......

@miraç aydın

hocam tureng sitesi demişin onu bi yerlere kaydedim anlaşılan lazım olcak...çok tşk..
    burası demi??
    http://tureng.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

Gaziantep üniversitesi pek bilinmez ama bi zaman odtünün kampüsüydü sonra ayrıldı yani odtü kadar oturmuş bi üniversitedir mühendisliklerde gaziantepi tercih etmeni söyleyebilirim. Seçtiğin bölümlere gelince 3 mühendislikte çok iyidir. Bu gün internette iş ilanlarını okursan birsürü elektrikçi endüstrici ve makineci aradıklarını görürsün. Bide bölümler hakkında 2-3 bilgi veriyim. Endüstri sayısal alan ve işletme okur kısaca çalıştığın yerdeki tüm mühendisleri koordine eden kişidir daha verimli çalışmaları için şirketin en önde gelenidir. Hayliyle bi makinacı kadar makina motora kafa yormazlar. Makinacı ve eem ise bildiğin gibi 2. si ortak çalışır. Kısaca 3 üde birbirinden farklı mühendislik. Zaten bu 3 ünden biri daha çok ilgini çekiyodur bence o istediğin bölümü seçmen daha yararlı derim. Ama gaziantep dediğim gibi zamanında itü gibiydi odtüden ayrılınca yavaş yavaş tercih edenler azaldı. Birde gaziantep çok hızlı gelişen bi şehir. Ben olsam gaziantep derdim. Endüstride iyi bi bölüm zaten. Memnun kalırsın.

cevaplarınız cok tşk ederim ama 2 cvp da birbirinden mütiş çelişkili..antepde en cok merak ettigim ing egitimiydi o da çok parlak deil galiba...ingde iş yoksa zaten yazmam antebi..aslında bölüm seçebilsem yazcamda direk ama yok yani..mühendisligi baya seviorm her bölüm cekici gelio..artık yarın inş en uygun kararı veririm..hayırlısı artık...

Vallahi arkadaş siz aynı üniversitede okumuyor musunuz?Bu ne tezatlık.
    Ayrıca Antep'i ben de yazdım çıkartsam mı listeden ne yapsam?

• çukurova makine bence
  • evet sağlam bir sitedir mesela çizgisel hız,anlık ivme etc birçok teknik terimi bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.