Şimdi Ara

Çukur - Aras Bulut İynemli (3.Sezon) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.704
Cevap
10
Favori
119.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kürt idris nası vurursun çocuğunu yamaçını? ulen kürt idris ulan kürtttt idrissss yapılır mı bu yamaca be
  • ulen hayat kadını Yıldız bile hastanede Yamaç için beklerken onu çok seven aşkı Sena neden eve gidiyor? neymiş üstünde giysi yokmuş giysi alcakmış. Başlarım lan senin giysine sanki podyuma çıkıp modellik yapcan? kocan orda geberiyo sen millete güzel gözükme derdindesin giysi alıyorsun evden.
  • Meliha kesin Aliço'nun annesi. Çünkü ikisini birden gösterdi ve İdris ikisinede zamanında zarar vermiş belli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 742793

    Aliçonun geldiği kısım hariç bomboş bir bölümdü. Bundan sonra asla TV'den izlemem . 10 numara konu var ellerinde batırdılar diziyi bomboş türkü sahneleriyle.
    Hocam az önce Puhu'dan yeni bölümü bitirdim. Saat 3'te başladığım bölüm 4.09 civarı bitti. Yaklaşık 1 saat 9 dakika falan sürdü. Düşün yani o kadar boş ve gereksiz ilerliyor ki sara sara izleyecek bir şey kalmadı. Bir tek dediğin gibi sondaki rüya sahnesi güzeldi onu izledim kesintisiz.

    Nereden tutsan dizi elinden kayıyor. Koskoca Bulgarlar 2 kişiye karşı darma duman oldu hem de bir bölümde. Şaka gibi. Helikopterle gece yarısı kelle fırlatan Bulgarlar ne hikmetse aciz bir şekilde Çukur'da ölümü bekledi. Yahu Ivan denen bunların başlarının Çukur'da ne işi var? Biri bana mantıklı açıklasın varsa sebebi. Bu nedir şimdi? Senarist açık bir şekilde alay ediyor izleyici ile.

    Bunun dışında sahneler o kadar çok uzatılıyor ki mesela Çeto'nun Çukur'da yürüye yürüye dolaşması buna bir örnek. Bir kişinin 2 adım atması 5 dakika sürer mi? Hani merak eden varsa ileri aldığım yerlerin başında buralar geliyor.

    Artık ileri sarma konusunda uzmanlaştığıma inanıyorum geçtiğim boş bir diyalog sahnesinde ne konuşulduğunu ileri tuşuna seri seri basarken aradaki anlık takılmalardaki 1'er saniyelik sözlerden anlayabiliyorum.




  • Bence İdris vurdu Yamaçı. Vurma amacı oğullarını tekrar birleştirmek kenetlenmelerini sağlamak. Cumali ile Vartolu el sıkışınca onların ellerine baktı.



    Direk ellerine baktı, başardım dedi ama bi yandan oğlunu vurduğu için üzüldü. Dikkat ederseniz daha kimsenin haberi yokken ilk İdris’in haberi oldu, aslında ona kimse haber vermedi kendi vurduğu için biliyodu. Hatta emmi ile beraber gittiler vurmaya Emmi arabada o yüzden deli gibi ağlıyodu vurulurken gördü Yamacı.



    İdris sonrasında Koçavalıların mezar başında bekledi, çukur için ailesini feda etmenin suçluluğunu yaşıyordu. Daha sonra aynı yere Meliha Yamaçı getirdi zaten ve son sahnede Yamaç anladı İdris’e baktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye konuya kimse yazmıyo yo yo yo
  • Senarist alenen dalga geçmeye başladı. Nede olsa izleniyor diye bu kadar saçma bölüm koyulmaz ki. Yamaç vuruldu eyvallah hastanede geçeceğini de biliyorduk bölümün ona da eyvallah ama bu kadar da olmaz be kardeşim.

    Şu ilerlete ilerlete izleyenlerden oldum bende. Çünkü bir konu yok. Hep ortaya karışık. Biraz ordan biraz burdan. Bir yere bağlama yok. Bomboş bölüm. Bir cumalinin kahve sahnesi aklımda. Birde 2 kişinin koskoca bulgarları aşağı alması. Oda rezillik kule gibi korunan yere 2 kişinin dalması.

    Ayrıca cumali karakterini 1 yıl bekledik. Efsane girdi diziye. Sonra ????? Adamın reklam yıldızına çevirdiler. Sürekli bir ağlamalar. Tamam duyguda yüklesinler de karakterin hakkı bu değil. Yazık günah.

    Tam bir şey olacak araya bi kadın sokmalarından bıkmadılar bir türlü. Bırak olsun kardeşim bir şeyi sonuçlandır artık.

    Nasıl olsa reyting alıyor diye de bom boş dizi çekmelerine bir son vermeleri gerek.




  • Dizide 2 karekter hiç uymadı. Biri sena biri Cumali. Sena Yamaç tan çok eski sevgilisi, komşusu gibi karekterler ile haşır neşir. Cumali zeka kıt biri oldu. Yazık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizi çok saçma bir şekilde gidiyor ilerleme olmuyor adam hastanede yatıyor dikkatli bakım kimsenin yüzünde üzülme yok çok yapmacık artı çeto bulgarları tek başına bir tane çakıyla bitiriyor reytinglerde sürekli 1. oluyoruz diye boş boş bölüm yapmayın 1.sezon hatrına izleniyor dizi az edho dan örnek alın sonuca bağlayın tam bir olay olacak gibi oluyor son saniyede bir aksilik oluyor
  • sövüyo siliyorlar hep bip yokmu bipsiz izleme puhuda bipliyo tv de nerden izlicez sansürzü be
  • İyice çöp oldu dizi, başladık bir kere öylesine izliyoruz artık.
  • Bu akşam heycan torukta, karakuzuların başı Musa Uzunlar diziye giriyor göstercekler bugün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akın Koçovalı vurdu demek ki
    Annesi de çetoya yardım ettiğine göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu hep popüler listesinde olurdu. yeni bölüm bitti konuya yazan yok :) dizi kendi kendini bitirdi. Çarpışma daha iyi, en azından 1 konuyu 10 bölüm işlemiyolar uzatmıyorlar, direkt 1 bölümde herşey olan oluyor.
  • Uzun uzun konuşmaya gerek yok hala aynı tas aynı hamam. Ben direk hain konusuna gireyim, Twitter ve Ekşi'de de baya yorum okudum.

    -Show TV'nin sitesinde oyuncu listesinde hala Paşa varmış, Yamaç'ın da "hem tanıdık, hem dost, hem kardeş" demesine bakarsak vuran kişi Paşa olabilir. Muhitti'nin bile cenaze namazı kılındı ama Paşa'nın ölümü üzerine hiçbir şey gösterilmedi, konuşulmadı.

    -Akın Koçovalı olabilir, Ayşe'nin de Çeto'yu iyileştirmesi ve Çukur'da yaşaması da epey şüpheli. Ayrıca diziye Avatar Ataka'nın gireceği söyleniyor. Bu role uygun gibi.

    Bir de sondaki yüzüğe bakarsak genç bir kişinin eli gibi duruyor, bu da üstteki Akın olma ihtimalini bence arttırır. Bir de fark ettiyseniz Cumali gibi elini kaldırarak Veysel'in sözünü kesti. Bunu anca aileden biri yapar. Yamaç ve Cumali yapıyordu. Akın da aynı kandan olduğu için yapabilir.


    Bunun dışında Vartolu bu ortalığı karıştıran kişiyi bulacak olan kişi bence. Son sahne bir oyun gibi duruyor. Zaten Ferhat'tan 1 gece istemesinden belli. Metin, Kemal, Meke ve Celasun'u kahvede topladı. Medet de Ferhat'ın evi izledi. Yani hain olabilecekleri ayrıştırıp bir plan yaptı gibi geliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dizinin yarısında kapattım uyumaya gittim. Heyecanı meyacını kalmadı artık. Konu ilerlemiyor bir türlü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vuran kişi Muhittin sürekli Muhittini gösteriyolardı. Adamdaki yüzük cem karaca yüzüğü onu Muhittin takar anca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nguas -- 29 Ocak 2019; 9:0:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • “Kapattttr şu sesi Muhittin abiii adamı hastaaa etmeeee berberrr” repliğini özleyenler artılasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    +1 ben de son sahnenin kurmaca olduğunu düşünüyorum.

    Bölüm de çöptü. Vartolu ve selim olmasa izlenmezdi bu dizi. Cumali gibi bir karakteri 1 sezon boyunca yağladılar şişirdiler şimdi adamı keko maganda gibi bişey yaptılar. Geçen bölümdeki kahvedeki sahnesini çoğu kişi beğenmiş ama o sahne bence tam bir facia'ydı. Ses yükselterek ağzından köpük çıkararak racon kesilmez . Yamaç iyi yapıyor bu işleri ama Cumali beceremedi. Bu bölümde de Vartolu toparladı zaten ortalığı.

    Hain benimde aklıma paşa geldi. Hastane de odada olanların hain olmadığı kesin bence. Paşa çıkarsa da çok mantıklı bir hikayesi olması lazım kimse ilk sezondaki paşayı unutmuş değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nguas kullanıcısına yanıt
    Çocuk bsg . Her bölüm farklı bir atmasyonla geliyorsun buraya. Sen gitmiyormuydun bu konudan. Biraz erkek ol lafının arkasında dur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.