Şimdi Ara

CUBOT GT 72 BRİCK OLDU YARDIM EDEBİLECEK ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bendede bir çin telefonu var anlatayım.elimde cubot gt 72 modeli olan sıfır bir çin telefonu var.aldığım kişi ingilizce menülü olduğu için cubotun internet sitesinden rom yükleyip dili Türkçeye çevirmeye çalışmış ve becerecememiş.telefon açılınca cubot yazısı geliyor telefon açılmıyor ekran kapanıp tekrar açılıp cubot yazısı geliyordu.yani sürekli reset atıyordu ben telefonu bu şekilde aldım ve bir arkadaşım bu sorunu düzeltebileceğini söyledi.ona verdim oda stock rom yüklerken yüklenmiyor zannedip işlemi yarıda kesmiş.şimdi telefon hiç tepki vermiyor.ne açılıyor ne şarj oluyor.bu arada telefonun sadece açma kapama ve ses açma tuşları var menüde fiziksel tuş yok merhaba bendede bir çin telefonu var anlatayım.elimde cubot gt 72 modeli olan sıfır bir çin telefonu var.aldığım kişi ingilizce menülü olduğu için cubotun internet sitesinden rom yükleyip dili Türkçeye çevirmeye çalışmış ve becerecememiş.telefon açılınca cubot yazısı geliyor telefon açılmıyor ekran kapanıp tekrar açılıp cubot yazısı geliyordu.yani sürekli reset atıyordu ben telefonu bu şekilde aldım ve bir arkadaşım bu sorunu düzeltebileceğini söyledi.ona verdim oda stock rom yüklerken yüklenmiyor zannedip işlemi yarıda kesmiş.şimdi telefon hiç tepki vermiyor.ne açılıyor ne şarj oluyor.bu arada telefonun sadece açma kapama ve ses açma tuşları var menüde fiziksel tuş yok dokunmatik.şimdi ne yapmam gerekiyor.biraz araştırdım kimileri jtag yöntemi diyor kimisi sp tool vs.bu işlerde yeni olduğum için bilgim yok.yanlış bir işlemde hardbrick olma ihtimali varmış.ne yapacağımı şaşırdım. .cihazın stock romu filan var.uzun uğraşlar sonuçu sp flash tools filan deneyerek birşeyler yapmaya çalıştım ama sp flash toolsla yüklemeye başladığımda ilk her seferinde kırmızı yükleme ekranı doluyor ama sonrası gelmiyor.sürekli 4032 kodlu hatayı alıyorum.biraz araştırdım farklı sp tools sürümleri ile denemek gerekiyormuş bir sürü denedim ama aldığım hata hep aynı.

internet cafede ve evdeki pc de denedim her seferinde 4032 nolu hatayı aldım şöyle

BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL(4032)

arada sıradada 2005 hatası alıyorum yardımlarınızı bekliyorum iyi günler dilerim
    Paylaş

• pm attim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

merhaba bendede bir çin telefonu var anlatayım.elimde cubot gt 72 modeli olan sıfır bir çin telefonu var.aldığım kişi ingilizce menülü olduğu için cubotun internet sitesinden rom yükleyip dili Türkçeye çevirmeye çalışmış ve becerecememiş.telefon açılınca cubot yazısı geliyor telefon açılmıyor ekran kapanıp tekrar açılıp cubot yazısı geliyordu.yani sürekli reset atıyordu ben telefonu bu şekilde aldım ve bir arkadaşım bu sorunu düzeltebileceğini söyledi.ona verdim oda stock rom yüklerken yüklenmiyor zannedip işlemi yarıda kesmiş.şimdi telefon hiç tepki vermiyor.ne açılıyor ne şarj oluyor.bu arada telefonun sadece açma kapama ve ses açma tuşları var menüde fiziksel tuş yok merhaba bendede bir çin telefonu var anlatayım.elimde cubot gt 72 modeli olan sıfır bir çin telefonu var.aldığım kişi ingilizce menülü olduğu için cubotun internet sitesinden rom yükleyip dili Türkçeye çevirmeye çalışmış ve becerecememiş.telefon açılınca cubot yazısı geliyor telefon açılmıyor ekran kapanıp tekrar açılıp cubot yazısı geliyordu.yani sürekli reset atıyordu ben telefonu bu şekilde aldım ve bir arkadaşım bu sorunu düzeltebileceğini söyledi.ona verdim oda stock rom yüklerken yüklenmiyor zannedip işlemi yarıda kesmiş.şimdi telefon hiç tepki vermiyor.ne açılıyor ne şarj oluyor.bu arada telefonun sadece açma kapama ve ses açma tuşları var menüde fiziksel tuş yok dokunmatik.şimdi ne yapmam gerekiyor.biraz araştırdım kimileri jtag yöntemi diyor kimisi sp tool vs.bu işlerde yeni olduğum için bilgim yok.yanlış bir işlemde hardbrick olma ihtimali varmış.ne yapacağımı şaşırdım. .cihazın stock romu filan var.uzun uğraşlar sonuçu sp flash tools filan deneyerek birşeyler yapmaya çalıştım ama sp flash toolsla yüklemeye başladığımda ilk her seferinde kırmızı yükleme ekranı doluyor ama sonrası gelmiyor.sürekli 4032 kodlu hatayı alıyorum.biraz araştırdım farklı sp tools sürümleri ile denemek gerekiyormuş bir sürü denedim ama aldığım hata hep aynı.

internet cafede ve evdeki pc de denedim her seferinde 4032 nolu hatayı aldım şöyle

arada sıradada 2005 hatası alıyorum yardımlarınızı bekliyorum iyi günler dilerim
    Paylaş

Öncelikle SP_Flash_Tools da sağda üstte format var ordaki yerlere tik koy ve formatla ardından Stock Romu downloada basarak yükle sorun çözülecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

pm attim.

Sorunun çözümünü biliyorsanız PM atmak yerine neden buraya yazmıyorsunuz? Başkalarıda faydalansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

pm attim.

Sorunun çözümünü biliyorsanız PM atmak yerine neden buraya yazmıyorsunuz? Başkalarıda faydalansın.

Sorunun çözümü...

4032 hatasi sp flash toolstan kaynaklaniyor.
    Baska bi surum ile denemek lazim.

Ben cihazlarin elime gecmesini istiyorum cunku mtk 3g parametrelerine ihtiyacim var kodlamalar icin.
    Cogu insan mtk6589larda 3g hiz problemi ve h'den e'ye gecis problemi yasiyor.
    Bu sorunlarin duzeltilmesi icin hardware mod lazim ama software duzeltmeler de gerekiyor.
    0.5v olan mt6628 kotrolcusunun profil degerini 0.6v yapinca duzeliyor bu durum ama bu kez de batarya cabuk bitiyor.
    Hem telefonun sorununu cozucem hem de parametreleri kopyalayip yeni duzeltilmis bir modem dosyasi olusturcam.
    Sifirdan modem dosyasi yazamam o bilgiye sahip degilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

pm attim.

Sorunun çözümü...

Ben cihazlarin elime gecmesini istiyorum cunku mtk 3g parametrelerine ihtiyacim var kodlamalar icin.
    Bu sorunlarin duzeltilmesi icin hardware mod lazim ama software duzeltmeler de gerekiyor.
    0.5v olan mt6628 kotrolcusunun profil degerini 0.6v yapinca duzeliyor bu durum ama bu kez de batarya cabuk bitiyor.
    Hem telefonun sorununu cozucem hem de parametreleri kopyalayip yeni duzeltilmis bir modem dosyasi olusturcam.

Yani cihazın size gönderilmesi lazım?
    Bu tür brick olmuş cihazları kurtarabiliyorsanız pek çok kişinin derdine derman olabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

pm attim.

Sorunun çözümü...

Yani cihazın size gönderilmesi lazım?
    Bu tür brick olmuş cihazları kurtarabiliyorsanız pek çok kişinin derdine derman olabilirsiniz.

Box var. Forumdan iki kisinij telefonu tekrar calisti. Sadece bir kisinin telefonu yazilim olmadigi icin olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

merhaba bendede bir çin telefonu var anlatayım.elimde cubot gt 72 modeli olan sıfır bir çin telefonu var.aldığım kişi ingilizce menülü olduğu için cubotun internet sitesinden rom yükleyip dili Türkçeye çevirmeye çalışmış ve becerecememiş.telefon açılınca cubot yazısı geliyor telefon açılmıyor ekran kapanıp tekrar açılıp cubot yazısı geliyordu.yani sürekli reset atıyordu ben telefonu bu şekilde aldım ve bir arkadaşım bu sorunu düzeltebileceğini söyledi.ona verdim oda stock rom yüklerken yüklenmiyor zannedip işlemi yarıda kesmiş.şimdi telefon hiç tepki vermiyor.ne açılıyor ne şarj oluyor.bu arada telefonun sadece açma kapama ve ses açma tuşları var menüde fiziksel tuş yok merhaba bendede bir çin telefonu var anlatayım.elimde cubot gt 72 modeli olan sıfır bir çin telefonu var.aldığım kişi ingilizce menülü olduğu için cubotun internet sitesinden rom yükleyip dili Türkçeye çevirmeye çalışmış ve becerecememiş.telefon açılınca cubot yazısı geliyor telefon açılmıyor ekran kapanıp tekrar açılıp cubot yazısı geliyordu.yani sürekli reset atıyordu ben telefonu bu şekilde aldım ve bir arkadaşım bu sorunu düzeltebileceğini söyledi.ona verdim oda stock rom yüklerken yüklenmiyor zannedip işlemi yarıda kesmiş.şimdi telefon hiç tepki vermiyor.ne açılıyor ne şarj oluyor.bu arada telefonun sadece açma kapama ve ses açma tuşları var menüde fiziksel tuş yok dokunmatik.şimdi ne yapmam gerekiyor.biraz araştırdım kimileri jtag yöntemi diyor kimisi sp tool vs.bu işlerde yeni olduğum için bilgim yok.yanlış bir işlemde hardbrick olma ihtimali varmış.ne yapacağımı şaşırdım. .cihazın stock romu filan var.uzun uğraşlar sonuçu sp flash tools filan deneyerek birşeyler yapmaya çalıştım ama sp flash toolsla yüklemeye başladığımda ilk her seferinde kırmızı yükleme ekranı doluyor ama sonrası gelmiyor.sürekli 4032 kodlu hatayı alıyorum.biraz araştırdım farklı sp tools sürümleri ile denemek gerekiyormuş bir sürü denedim ama aldığım hata hep aynı.

Paylaş

Öncelikle SP_Flash_Tools da sağda üstte format var ordaki yerlere tik koy ve formatla ardından Stock Romu downloada basarak yükle sorun çözülecektir

merhaba öncelikle pc telefonu pilsiz olarak algılamıyor.sadece pil varken algılıyor.ve telefonun hafızasına ulaşılamıyor yada usb disk olarakda göremiyorum öyle diyeyim.format olayını bir arkadaşla teamweaver üzerinden pekçok kere ve pek çok flash tool ile denedik ama olmadı DOWNLOAD a tıklayıncada herseferinde 4032 hatası aldık.bende biraz araştırdım sorun sp tool sürümlerinden kaynaklanıyor diyorlar bana önerebileceğiniz başka sp toolslar varmı ve bu işlemi baştan sona ayrıntılı anlatabilecekmisiniz bu sp flash tools ile nasıl format download vs yapılıyor.teşekkürler şimdiden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.