Şimdi Ara

Cube U30GT2 Destek,paylaşım,inceleme [Ana Konu] (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.223
Cevap
22
Favori
170.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: varol7

Cube U30GT2 Destek,paylaşım,inceleme [Ana Konu]

edit : resim
    benin cihazıda servisten geldiginden beri kutusunda tutuyordum bugün bi bakim dedim. pil ve kasa açıklıgına ek olarak şimdide üst ekran ile lcd arasında sıvı varmış gibi bir görüntü oluşmuş.

Aynı şu vide daki sorunların tümü şu an benim cihzsada ortaya çıktı...

https://www.youtube.com/watch?v=L4sJvXwWMAs

• quote:

Orijinalden alıntı: lesmiserable

benin cihazıda servisten geldiginden beri kutusunda tutuyordum bugün bi bakim dedim. pil ve kasa açıklıgına ek olarak şimdide üst ekran ile lcd arasında sıvı varmış gibi bir görüntü oluşmuş.

Hocam bildiğim kadarıyla onu şişen pil yapıyor alttan baskı yapıyor şişen pil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammo

quote:

Hocam bildiğim kadarıyla onu şişen pil yapıyor alttan baskı yapıyor şişen pil

Alıntıları Göster
    Evet o pilin şişmesinden oluşuyor bende de aynı sorun meydana gelmişti,servise göndermiştim ekran ve pil değişimi yapılmıştı ücretsiz bi şekilde ek olarak yine pilin %0 da kalma sorunundan dolayı cihazım pil değişimine uğradı 1 hafta kadar önce servis 3 gün içinde değiştirip geri aradılar gidip adreslerinden aldım kendim bırakmıştım tableti , alacak arkadaşlar kronik sorunlar herkeste yok bazen ve düzenli kullanımda çıkmıyorlar genelde sıkıntı yapmazsanız sadece pil 1 sene sonra arıza çıkarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan9537

Evet o pilin şişmesinden oluşuyor bende de aynı sorun meydana gelmişti,servise göndermiştim ekran ve pil değişimi yapılmıştı ücretsiz bi şekilde ek olarak yine pilin %0 da kalma sorunundan dolayı cihazım pil değişimine uğradı 1 hafta kadar önce servis 3 gün içinde değiştirip geri aradılar gidip adreslerinden aldım kendim bırakmıştım tableti , alacak arkadaşlar kronik sorunlar herkeste yok bazen ve düzenli kullanımda çıkmıyorlar genelde sıkıntı yapmazsanız sadece pil 1 sene sonra arıza çıkarıyor

çok şanslısınız demekki bizim saglam giden tablet (pil durumundan bahsetmiyorum)acma kapama tusu kırılıp gönderildi peki rica etsek servis fisinin,çıktısını göndegönderirmisiniz .

• rammo kullanıcısına yanıt
    Hiçbir Zaman servis fişi gelip gitmediği için belge gösteremiyorum faturası ile göndemenize gerek yok dediler geçen hafta elden teslim ettim kayıt açtılar isim ile sorgularsınız dediler gittim elden alırken de servis fişi hiçbişey yazılıp çizilmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan9537

Hiçbir Zaman servis fişi gelip gitmediği için belge gösteremiyorum faturası ile göndemenize gerek yok dediler geçen hafta elden teslim ettim kayıt açtılar isim ile sorgularsınız dediler gittim elden alırken de servis fişi hiçbişey yazılıp çizilmedi

Firmayı Tüketici hakem heyetine şikayet ettiğimde; "4 kere servise gitti" dedim, hakem heyeti "servis fişlerin nerde" dedi, "hiç birinde vermediler, ama kargo fişlerim var" dedim. "onlar geçersiz" demişti.

Servise yollayan arkadaşlar, servis fişi mutlaka alın, tabi alabilirseniz.
  • Özellikle dedim firmaya ; hakkımı hakem heyetinde mahkemede arayacağım servis fişi yollayın dedim. telefondaki laubali bayan tamam yollarım diye artistik yaptı ama servis Formu gönderilmemiş. Mesajda atmıştım arıza sayfasından ama servis Formu yok işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Özellikle dedim firmaya ; hakkımı hakem heyetinde mahkemede arayacağım servis fişi yollayın dedim. telefondaki laubali bayan tamam yollarım diye artistik yaptı ama servis Formu gönderilmemiş. Mesajda atmıştım arıza sayfasından ama servis Formu yok işte

evet o abla banad internet sitesine yazdığımız arıza kayıtları geçerli dedi hakem heyeti güldü bana :( zoraki servis fişi aldım dava devam ediyor pil fil gibi oldu kasayı kırdı kaybedersem tableti 5. kattan aşagı atıp yakacagım saglam yeri kalmadı
  • quote:

quote:

Özellikle dedim firmaya ; hakkımı hakem heyetinde mahkemede arayacağım servis fişi yollayın dedim. telefondaki laubali bayan tamam yollarım diye artistik yaptı ama servis Formu gönderilmemiş. Mesajda atmıştım arıza sayfasından ama servis Formu yok işte

evet o abla banad internet sitesine yazdığımız arıza kayıtları geçerli dedi hakem heyeti güldü bana :( zoraki servis fişi aldım dava devam ediyor pil fil gibi oldu kasayı kırdı kaybedersem tableti 5. kattan aşagı atıp yakacagım saglam yeri kalmadı
    evet yaklaşık 24 gün dür tüketici hakem heyeti davam devam ediyor araya bayram girdi 36 gün de servis te kaldı toplam da 60 gün oldu tableti kullanmıyorum

edit resim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varol7 -- 6 Eylül 2014; 1:00:31 >

• quote:

evet yaklaşık 24 gün dür tüketici hakem heyeti davam devam ediyor araya bayram girdi 36 gün de servis te kaldı toplam da 60 gün oldu tableti kullanmıyorum

edit resim .

hadi ya... e yuh yani, bu kasayı pil mi bu hale getirdi. pesss..

• quote:

quote:

edit resim .

abisi büyüsün kurban bayramında kesecegiz ..
    not : mahkeme devam ediyor

• quote:

quote:

quote:

edit resim .

Bunca sikayetten sonra lenovo tablet alcam hocam :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_ozen0707

quote:

quote:

quote:

edit resim .

Bunca sikayetten sonra lenovo tablet alcam hocam :)))

Aman arkadaşım hani bir sôz vardırya Biz yandık sen yanma aynen öyle vazgeçmen cokkk doğru bir tercih.

• Bu gün T.H.H gittim şikayetimi anlattım onlarda bir rapor yazıp karşı tarafın savunmasını alacaklarmıs 15 içinde sonuç postasla bildirilicekmiş.inşallah emsal olur pilleri değişen arkadaşlar bu son sizide bulucak oözelden yazdım arkadasların biri göndermedi servis fişini bir arkadaşımızm sagolsun döndü onada servis fisi vermemisler.

• rammo kullanıcısına yanıt
    aman hocam pil kendi kendine büyü benim ekranı kırdı
  • quote:

aman hocam pil kendi kendine büyü benim ekranı kırdı
    hakem heyeti beklerken ekranda pil kırdı bu işin sonu ne olacak cube ??
     Cube U30GT2 Destek,paylaşım,inceleme [Ana Konu] Cube U30GT2 Destek,paylaşım,inceleme [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varol7 -- 23 Eylül 2014; 23:17:31 >

• quote:

hakem heyeti beklerken ekranda pil kırdı bu işin sonu ne olacak cube ??
     Cube U30GT2 Destek,paylaşım,inceleme [Ana Konu] Cube U30GT2 Destek,paylaşım,inceleme [Ana Konu]
    ramazan bayramında 1 ay önceden beri tabletimi kullanmıyorum kurban bayaramıda geldi allah sizi bildiği gibi yapsın T.H.H. sonucu çıksın daha önceden mahkemeye veririz diye tehtit ediyordunuz yazacak çok şey var. yeter artık......

• quote:

ramazan bayramında 1 ay önceden beri tabletimi kullanmıyorum kurban bayaramıda geldi allah sizi bildiği gibi yapsın T.H.H. sonucu çıksın daha önceden mahkemeye veririz diye tehtit ediyordunuz yazacak çok şey var. yeter artık......
    İstanbulda cube tablet tamiri yapan varmıdır.

Canon fotoğraf makinamı sirkecideki tamircilerin olduğu handa çok hesaplı bir şekilde tamir ettirdim. Benzer şekilde tabletler için eminönünde bildiğiniz bir yer varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkanlı

İstanbulda cube tablet tamiri yapan varmıdır.

Canon fotoğraf makinamı sirkecideki tamircilerin olduğu handa çok hesaplı bir şekilde tamir ettirdim. Benzer şekilde tabletler için eminönünde bildiğiniz bir yer varmıdır?

Alıntıları Göster
    Benim cube u30gt nin 1. versiyonu H modeli vardı.Yukarıdaki arakdaş gibi Pil şişti camı felan dağıtmış yumruk akdar olmuştu çöpe attım.Açma kapama tuşunu kırmıştım çalışmıyordu zaten.1 ay boş kenarda durunca oldu bu olay.Hemen salladım tabi
  • Alkanlı kullanıcısına yanıt
    Cube resmi iş yeri istanbul anadolu yakasında.Arıza kaydını netten oluşturup garanti varsa gönderin veya ücretli yaptırabilirsiniz

http://www.51cube.com.tr/iletisim.html
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.