Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenkozgen

arkadaslar aranızda hiç iphone ile yada harici gps receiver ile cihaza gps özelliği kazandırmaya çalışan oldumu?

malesef deneyemedim wriless ile konum kazanılmıyor mu zira android telefonlarda kazandırıldıgını gördük
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirkkuyt

quote:

arkadaslar aranızda hiç iphone ile yada harici gps receiver ile cihaza gps özelliği kazandırmaya çalışan oldumu?

malesef deneyemedim wriless ile konum kazanılmıyor mu zira android telefonlarda kazandırıldıgını gördük

yapılıyor ama yeterli doğrulukta olmuyor. ki igo falan o konulama servisini kullanabiliyor mu emin değilim. ayrıca bildigim kadarıyla wireless modemlerin olduğu bölgede yapabiliyor cihazlar o internetten konusm belirleme işini. ıssızlığın ortasında calışırmı bilmem.
  • quote:

quote:

quote:

yapılıyor ama yeterli doğrulukta olmuyor. ki igo falan o konulama servisini kullanabiliyor mu emin değilim. ayrıca bildigim kadarıyla wireless modemlerin olduğu bölgede yapabiliyor cihazlar o internetten konusm belirleme işini. ıssızlığın ortasında calışırmı bilmem.

hocam şimdi elf 2 de whatsapp calısıyor ama cubede calısmıyor neden sizce ? ben sorunu konum belirlemede buldum

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam şimdi elf 2 de whatsapp calısıyor ama cubede calısmıyor neden sizce ? ben sorunu konum belirlemede buldum

hocam hiç bir fikrim yok ne yazık ki, bilen birileri vardır ama. bu arada whatsup ile konumun ne alakaası var çözemedim dogrusu.

• @adonise Hiç hoş bir test değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pugulli61

@adonise Hiç hoş bir test değil.

bencede seyredemedim bile yahu...
  • buy in coinsten cubeu30gt almaya karar verdim, gümrüğe takılmaması için ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seydi73

quote:

Alıntıları Göster
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pugulli61 -- 29 Ağustos 2012; 17:44:43 >

• Comandos veya buna benzer stratejik oyunları Cube u30Gt'ye kuran var mı? Ve performans nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

Su an en guncel ve stabil calısan gereksiz uygulama ve dosyalardan arındırılmıs romlar bunlar ...

U30GTH 1.05 + EN + root + BusyBox + SuperSU + deleted Chinese apk H versiyon

U30GTH 1.09+ EN + root + BusyBox + SuperSU + deleted Chinese apk W versiyon

Burdaki Win8 Metro UI jb 4.1 degil onu merak edip denemek isteyenler olabilir ...

Official Firmware Cube U30GT-H v1.03 (15.08 2012) Win8 Metro UI +Root

ilk sayfadaki linkler tekrar duzenlendi ...

quote:

canlı tvler calısmıyor ama bilgin olsun

CANLİ YAYİN

Birde bunu dene bende sorun yok butun tr kanalları var ..

Bunlar 4.1 mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_
    Bunlar 4.1 mi ?

Evet 4.1.1
  • arkadaşlar cihazım bugün geldi. tarayıcıda iken bir dakika bile dolmadan çıkıyor. sebebi nedir bilen var mı? yardim
  • iyi gunler. 32gb lik u30gt bugun geldi. actım ve sorunsuz calısıyordu. bataryası %99 dolu iken android 4.1 yuklemeye calistim. rockchip batch tool da upgrade tusuna bastım. %1 seviyesinde kaldi 1 dakika kadar ve sonrasinda upgrade failed hatasi verdi.. bundan sonra cihaz hic acilmiyor.
    cihazın versiyonu H idi. H olan versiyonu indirip kurmaya calistim. bu tur bir durumla karsilasan oldumu? nasıl cozeriz bu durumu acaba? cihaza reset atabiliyormuyuz acaba bazı tus kombinasyolari ile?
  • Sorun cozuldu. belki karsilasan olur diye belirteyim dedim. masaustu bilgisayarin ın yuzundeki usb ile yuklemeye calistigimda hata veriyor. Ama arka tarafindaki usb yi kullaninca sorun cozuldu ve yukleme yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evandro42

arkadaşlar cihazım bugün geldi. tarayıcıda iken bir dakika bile dolmadan çıkıyor. sebebi nedir bilen var mı? yardim

evandro stabil ve rom yüklemeni öneririm

ayrıca rom yuklemessende google playdan chrome yi kurmanı öneririm sorun ortadan kalkacaktır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evandro42

arkadaşlar cihazım bugün geldi. tarayıcıda iken bir dakika bile dolmadan çıkıyor. sebebi nedir bilen var mı? yardim

evandro stabil ve rom yüklemeni öneririm

ayrıca rom yuklemessende google playdan chrome yi kurmanı öneririm sorun ortadan kalkacaktır

4.1 yüklemeyi düşünüyrdum zaten. ama yeni geldi. rootlamadan önce bir kaç gün kullanıp bi sorun var mı yok mu diye öğreneyim dedim. bu akşam yükleyeceğim artık. teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seydi73

quote:

seyremedim yaşmışsın izlemediysen nerden biliyorsun hiç hoş olmadığını biraz mantık olsun lütfen....
    Bu yazdığım sadece alıntı yaptığım arkadaşlar değildir.Böyle Düşünenler içindir.

hoşluğuna bakmıcaksın o testın arkadasım 32gb-16gb tartısması vardı bır tek o video vardı... Size yardım edende kabahat zaten sen testte bakacaksın test olana değil sizin gibiler yüzünden böyle oluyorya bu arada size suç atmıyorum bende suç sizi bilgilendirmek için fikriniz olsun diye çabalıyorum siz kalkıp ne ile sınıyorsunuz. valla sızın bılecegınız iş bu konu altında bu son yorumum olacak bende gece gunduz kalkmıs test arıyorum hergun yenı testler ıcın hatta 16gb ile 32 gb fark varmı dıye son noktayı koyuyorum kalkmıssınız ne yazıyorsunuz ne yapıyorsunuz. ben size daha ne diyeyim. ben 25 yaşındayım abim 35 yasında ve buradan o kadar teknoloji ürünü aldık ki hepside araştırma sonucunda alınmıştır. bu tableti de yarın bir gün alacaz. kalkıyoruz herkesın parası çöpe gitmesin adam akıllı bir iş olsun diye sizin yerınıze biz çırpınıyoruz. sizin söyledikelerinize bakınız. siz o videoyu test için izleyeceksiniz test olan için değil siz yarın bir gün kalkıp 32gblık alıp böyle sorunla karşlaşmamanız için son noktayı koymaya çalışıyoruz.16gb lıkta kullanana vardır 32gb lıkta belkı böyle bir sorun bile yoktur ama biz araştırıyoruz biz kullanıcıları düzgün yerlere teşvik etmeye çalışıyoruz. Ben bu yaşımda ilk defa böyle saçma şeyle suçlanmış gibi hissettim içiniz rahat olsun ben o videoyu bu tableti alacak arkadaşlar için bilgi sahibi olsun diye gönderdim zevk alsın diye değil...Bir önceki mesajlarımda 16gb ile 32gb ekran kıyaslaması için link veren de bendim zaten ona istinaden paylaşılmıştır.Bazı arkadaşlar 16gb mı 32 mı almalıyız şimdi diye o yüzden bilgi amaçlı ve test için paylaşım yapılmıştır.Yöneticiler gereğini yapmıştır ve bu konu burda kapanmıştır.Konuyu burada uzatacak olanlara forum kuralları dahilinde gerekli cevaplar verilecektir.

YİNEDE ŞAHSIM ADIMA ÖZÜR DİLERİM BİR DAHA KİMSEYİ BİLGİLENDİRMEM BU KONU HAKKINDA... UNUTULMAMALIDIR Kİ O VİDEO TEST İÇİNDİR...

SAYGILARIMLA ADONİSE

• quote:

Orijinalden alıntı: EYgt

quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_
    Bunlar 4.1 mi ?

Evet 4.1.1

Peki PupUp Plaa özelliği var mı..benim videoda paylaştığım ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

sıkma canını dostum olayı buyutmussun biraz adamlar sert bi tepki vermemiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adonise

sıkma canını dostum olayı buyutmussun biraz adamlar sert bi tepki vermemiş

yok kardeşim sıkmıyorum canımı sorun yok zaten...:)vermesine gerek yok adamlara iyilik yapıyoruz burada düşdüğümüz duruma bak kardeşim ya benim sıkınıtım bilgiyi almaları....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.