Şimdi Ara

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
19
Favori
76.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler aşağıdaki videoda PopUp Play özelliği kullanılıyor Cube U30GT'de ama işin ilginci tabletin kendi video player'ında bu özellik var ...

http://www.youtube.com/watch?v=0-ZK7EvmjyY

Bu nasıl oluyor 4.1 güncellemesi ile mi bu özelliği kullanabiliyor bu tablet ? Öyleyse yukarıdaki ROM'larda da var mı bu popup play özelliği ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

Beyler aşağıdaki videoda PopUp Play özelliği kullanılıyor Cube U30GT'de ama işin ilginci tabletin kendi video player'ında bu özellik var ...

Bu nasıl oluyor 4.1 güncellemesi ile mi bu özelliği kullanabiliyor bu tablet ? Öyleyse yukarıdaki ROM'larda da var mı bu popup play özelliği ?

Hocam az önce baktım bende süper bir özellik olmuş daha bu sabah 1.05 sürümüne güncelledim onunla birlikte gelmiş bu özellik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EYgt

quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

Beyler aşağıdaki videoda PopUp Play özelliği kullanılıyor Cube U30GT'de ama işin ilginci tabletin kendi video player'ında bu özellik var ...

Hocam az önce baktım bende süper bir özellik olmuş daha bu sabah 1.05 sürümüne güncelledim onunla birlikte gelmiş bu özellik

Hocam Jelly Bean'in 1.05'ine mi ? Yani ben bu özelliği nasıl aktif edicem tablette ? Neyle ? ROM'la mı ?

• slm
    arkadasım cektıgım ve ilk sayfadaki videoda pip ozellıgını göstermiştim tabletteki video yazan programla herhangi bi video dosyası acıyorsun sonra alttaki menüde soldan saga dogru 7 inci tusa basıyon ok işareti gibi olana zaten tekrar videoyu acıyor ayrı bir sekılde 1.5 jb 4.1 de var bu ozellık .. Hatta videonun biri 720p mkv kara simsek digeride 1080p kartal göz kasmadan iki videoyuda oynattı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarigol45 -- 25 Ağustos 2012; 23:46:49 >
  • Eyvallah hocam ....
  • arkadaslar asagıda 3 adımda imaj dosyasını nasıl temizleyip rootlu hale getirilecegi anlatılmıs yabancı dili iyi olan bir arkadasımız bunu detaylı anlatırsa ilk sayfaya bunu alırız ve herkes kendı romunu bir sekılde hazırlamayıda ogrenir ..

Root your Cube U30GT yourself in 3 steps

Just found that in another forum here :
    At the end of the thread he did it like this :

root it by flash a custom rooted ROM
    Finally i did not manage to root the tablet.

Instead i created a clean ROM with these instructio
    1) Download the official ROM ---->
    2) Clean and root it by applying the patch ----->
    3) Flash it with these tools

The result is to have a rooted tablet.

• Unbricking Cube U30GT - Disassemble instructions
    Warning:No responsibility for hardware damage or lost of warranty

Method to recover Cube U30GT tablet if it doesn't go into flash mode or start.

1. Have a suitable ROM for your tablet type (W,H, or T model, look for model in the serial number)
    2. First forced shutdown "Hold power button for 10 second" and restart a few times.
    Combined with the boot to recovery "volume up + power".
    3. Dis-Assemble the tablet. If you don't have the necessary skills and tools ask a qualified friend to do it for you.

TERCÜME GOOGLE İLE

Küp U30GT Unbricking - talimatları sökün
    Uyarı: donanım hasar için hiçbir sorumluluk veya garanti kaybetti

O flash moduna veya başlamazsa Küp U30GT tablet kurtarmak için Yöntem.

1. Tablet tipi için uygun bir ROM (W, H, veya T modeli, seri numarası modeli arayın) var
    2. İlk zorla kapatma "10 saniye süreyle güç düğmesini basılı tutun" ve birkaç kez yeniden başlatın.
    "Yukarı + güç hacmi" kurtarma önyükleme ile birlikte.
    3.Tablet Dis-birleştirin. Eğer yoksa gerekli becerileri ve araçları sizin için bunu yapmak için kalifiye arkadaşınıza sorun.

Video Tutorial thanks to Pandawill:

4. Identify the 2 contacts on the circuit board show in the below picture:
    4.Aşağıdaki resimde devre gösteri 2 kişi tanımlayın:

CUBE U30GT ROM,UYGULAMA VE OYUNLAR TEKNİK DESTEK PAYLASIM

5. Connect the USB cable to computer (use a tested high quality USB cable; recommend using a back-plate USB port) to enter Maskrom flash mode. You must make contact between the 2 contacts highlighted in the picture. Keeping the contact closed, press POWER SWITCH on tablet. If everything is okay the computer will detect a new device and install a driver for it, remove contact. The USB drivers from the firmware package will do fine.
    6. Start up RK Batch tool and look for a DARK BLUE square (NOT Green or any other color as Blue signals that you are in Maskrom Mode ).
    7. Load the firmware and press RESTORE not upgrade!
    8. The tablet will restore the boot ROM, then it will low format and re-flash the ROM

If everything went well you will have a fully restored functional tablet.

WARNING:
    Take care when messing with the tablet internals and not to make any short circuit with the battery or other components, touch as little as possible or better ask a friend with electronics qualification!
    Also don't touch IC's from tablet, they are sensitive to electrostatic discharges (don't wear anything synthetic).
    Don't puncture, bend or short circuit the battery, it may explode or provoke severe burning.

5. Maskrom flaş moduna girmek için, bilgisayar (arka-plaka USB bağlantı noktasını kullanarak öneririz test edilmiş yüksek kaliteli bir USB kablosu kullanın) USB kablosunu bağlayın. Siz resimde vurgulanan 2 kişiler arasında iletişim kurmak gerekir.Iletişim, tablet basın GÜÇ ANAHTARI kapalı tutulması. Her şeyi bilgisayara yeni bir cihaz tespit etmek ve bunun için bir sürücü yükler tamam ise, temas kaldırın.Firmware paketinden USB sürücüleri iyi yapacak.
    6. RK Toplu aracını başlatın ve LACİVERT kare (Eğer Maskrom Modunda olduğunu Mavi sinyalleri olarak Yeşil veya başka herhangi bir renk değil) arayın.
    7.Firmware yükleme ve yükseltme değil RESTORE tuşuna basın!
    8.Tablet önyükleme ROM'u geri olacak, o zaman düşük biçimi ve yeniden flaş ROM olacak

Her şey yolunda giderse bir tamamen restore fonksiyonel tablet olacak.

UYARI:
    Tablet iç karıştırmasını dikkatli olun ve mümkün olduğunca az ya da daha iyisi elektronik yeterlilik ile bir arkadaşınıza sorun olarak pil veya diğer bileşenler, dokunuş ile herhangi bir kısa devre yapmak değil!
    Ayrıca tablet IC dokunmayın, bunlar elektrostatik deşarj (sentetik bir şey giymem) duyarlıdır.
    Delmeyin, dirsek veya kısa devre pil, şiddetli yanma patlayabilir veya uyarabilir etmeyin.

• quote:

2) Clean and root it by applying the patch

Selam, ROM u root yapmadaki problem bu 2. adımda. Çünkü uygulayacağınız patch firmware ile aynı versiyonda olmalı. Misal W v1.07 için başka W v1.06 için başka bir patch hazırlanmalı. Asıl bu patch leri hazırlamayı öğrenmek gerekli... Şimdilik Root olmak için ya root lu firmware kurulumu yapacağız, yada versiyona özel hazırlanmış patch dosyası bulacağız. (Eğer sistem dosyalarında bir değişiklik yapmayı düşünmüyorsanız, Root olmak normal bir kullanıcı için gerekli değil.
    Uyulamada izin gerektiren bir durum olursa Super SU olarak (yetkili kullanıcı) işimizi görebiliyoruz. )

Vakti olan ve Linux kullanmasını bilenler için

Yukarıdaki link başlangıç olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dirkkuyt

Skype denendi goruntulu konusma basariyla gerceklesti

Skype'ta ses ve görüntüde sorun yokmuydu. 4.1 versiyon mu kullanıyorsunuz ?
    Yabancı forumlarda da skype sorunu olduğunu ve mikrofonunun yetersiz olduğunu yazıyordu.
    Ben de ses ve görüntü konuşulamayacak kadar kötüydü. İnternet hızıda iyiyidi.
  • quote:

Bende country hatasi veriyor hocam bu oyun elf 2 sorunsuz cube de country hatasi var data indirirken

Hocam kusura bakma ben SD dosyasını başka tablette indirip atmıştım Cube'ye şimdi aklıma geldi burada inmemesinin sebebi Durum Çubuğunun Gizlenmemesinden kaynaklı, şu anda araştırıyorum gizlemek için program veya patch gibi birşey bulursam hemen eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

quote:

Skype denendi goruntulu konusma basariyla gerceklesti

Skype'ta ses ve görüntüde sorun yokmuydu. 4.1 versiyon mu kullanıyorsunuz ?
    Yabancı forumlarda da skype sorunu olduğunu ve mikrofonunun yetersiz olduğunu yazıyordu.
    Ben de ses ve görüntü konuşulamayacak kadar kötüydü. İnternet hızıda iyiyidi.

4.1 kullaniyorum goruntu harika idi fakat ses cok azdi. Kulaklik ile duzelir insallah

• quote:

quote:

Bende country hatasi veriyor hocam bu oyun elf 2 sorunsuz cube de country hatasi var data indirirken

Hocam kusura bakma ben SD dosyasını başka tablette indirip atmıştım Cube'ye şimdi aklıma geldi burada inmemesinin sebebi Durum Çubuğunun Gizlenmemesinden kaynaklı, şu anda araştırıyorum gizlemek için program veya patch gibi birşey bulursam hemen eklerim

Bende yapacagim bu sd dosyasi olayin olursa mesaj atarim

• Zafer abi yine çok önemli birşey paylaşmış..

Brick olan cihazınıza nasıl unbrick durumuna getireceğimiz anlatılmış teşekkürler.
  • Arkadaşlar ücretli oyun veya navigasyon benzeri uygulamaları paylaşmak yasaktır.ROM,root bu yasağa dahil değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Arkadaşlar ücretli oyun veya navigasyon benzeri uygulamaları paylaşmak yasaktır.ROM,root bu yasağa dahil değildir.

Bu yasak sadece Android'e mi özel yoksa tüm forumda geçerli mi? Mesela Nokia bölümünde Symbian^3 konusunda neredeyse her gün ücretli program, tema, oyun paylaşılıyor o zaman o da kaldırılacak sanırım ?http://forum.donanimhaber.com/m_45060772/mpage_64/key_/tm.htm
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ücretli oyun veya navigasyon benzeri uygulamaları paylaşmak yasaktır.ROM,root bu yasağa dahil değildir.

Bu yasak sadece Android'e mi özel yoksa tüm forumda geçerli mi? Mesela Nokia bölümünde Symbian^3 konusunda neredeyse her gün ücretli program, tema, oyun paylaşılıyor o zaman o da kaldırılacak sanırım ?http://forum.donanimhaber.com/m_45060772/mpage_64/key_/tm.htm

Tüm bölümlerde geçerli.Hepsini gçrmemiz mümkün değil. Şikayet ederseniz ilgileniriz.

• Güncel oyunlarda performansı nasıl? Mesela aspalt 7 , gta 3 gibi. Birde nerede satılıyor bu alet?

• quote:

Tüm bölümlerde geçerli.Hepsini gçrmemiz mümkün değil. Şikayet ederseniz ilgileniriz.

sevgili yönetici lazlo seninde bildiğin gibi fakir bir ülkede yasıyoruz ve insanların bu uygulamaları paralarıyla alacak durumu yok
    ve bu durum onları bu zevkten mahrum bırakma lüksüne sahip değil inananlar için kul hakkını görüksede inanmayanlar için göz hakkı olarak tanımlanır
    yani kısaca eğer bu kişiler açık vermişse ve bu açığı android sistem kullanıcıları değerlendirmişse bunu silme hakkınızı sorgulamanızı istiyorum

ve size soruyorum bilgisayarınız kullandıgınız hangi ücretli program lisanslı ?
  • quote:

quote:

sevgili yönetici lazlo seninde bildiğin gibi fakir bir ülkede yasıyoruz ve insanların bu uygulamaları paralarıyla alacak durumu yok
    ve bu durum onları bu zevkten mahrum bırakma lüksüne sahip değil inananlar için kul hakkını görüksede inanmayanlar için göz hakkı olarak tanımlanır
    yani kısaca eğer bu kişiler açık vermişse ve bu açığı android sistem kullanıcıları değerlendirmişse bunu silme hakkınızı sorgulamanızı istiyorum

ve size soruyorum bilgisayarınız kullandıgınız hangi ücretli program lisanslı ?

Bilgisayarımda antivirüs free edition var,ücretli yazılım yok,sırf müzik indirmek için TTNET e ayda ek 10 TL veriyorum.Söyledikleriniz kesinlikle yanlış birşey.Bundan size katılmamı beklemeyin lütfen.Şöyle düşünün.O uygulamayı yapmak için ne kadar zaman,para ve en önemlisi ne kadar emek harcıyorlardır kim bilir.Yani basit birşey değil ki.Kusura bakmayın ama ben buna asla izin veremem,vermem.Dünyanın en fakir ülkesi olsak bile.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Cube u30gt hangi 3g modemleri destekliyor acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.