Şimdi Ara

Nokia S^3/Anna/Belle - Uygulama/Oyun/Tema Ana Konu (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.851
Cevap
20
Favori
491.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu fsxin son sürüm meego teması ve ek uygulamaları varmı birinizde? ek derken font falan
  • Meego by FSX

Nokia S^3/Anna/Belle - Uygulama/Oyun/Tema Ana Konu

FSX'den dört dörtlük bir tema daha.. Editörün tavsiyesi (Bir Jelly Bean değil)

http://www.mediafire.com/?zw1b0zy98pdbbkb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 7 Ekim 2012; 17:39:56 >

• Bu konudanda anlaşılıyorki bu saatten sonra harbi symbian alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Bu konudanda anlaşılıyorki bu saatten sonra harbi symbian alınmaz

Yoo dh'nın symbian bölümü son derece sönük. Yoksa maxidir face grubudur n8fanclup gayet hareketi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Yoo dh'nın symbian bölümü son derece sönük. Yoksa maxidir face grubudur n8fanclup gayet hareketi.

Abi haraketli de tema dan başka adam gibi oyun uygulama çıkıyor mu artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

quote:

Abi haraketli de tema dan başka adam gibi oyun uygulama çıkıyor mu artık?

www.n8fanclup.com u takip et.

• quote:

quote:

Ahmet hocam sen bari yapma..Telefonu alalaı 1 sene oldu HD oyunlar halen ozamanki oyunlar..Bi pes 11 asplaht 6 hd spider man vs vs..Yok kimse oyun çıkarmıyor ablama sattım 400 TL ye..Ayrıca ****te de durum aynı sürekli güncellenen tek yer tema bölümü oda sık kullanılanlara ekli boyna tema değiştiriyrm yapcak hiç birşey kalmadı valla oyun yönünde..2 yıldır aynı oyunlar aynı programlar tek farklı türkçe programlar çoğaldı okadar..Ben telefonu kötülemiyorum yada küçümsemiyorum hee zaten bilirsin Nokia hastasıyımdır ama gerçkten burası susmşsa benm gözümde değrsizdir o şey..Umarım yeni gelicek telefonlar felan düzelir olay bıktım aspahlt 6 hd den..hee utanmadna birde fifa 11 fifa 12 diyer java oyunlar çımıyorum ölüyorum sinirdn

• quote:

quote:

quote:

Ahmet hocam sen bari yapma..Telefonu alalaı 1 sene oldu HD oyunlar halen ozamanki oyunlar..Bi pes 11 asplaht 6 hd spider man vs vs..Yok kimse oyun çıkarmıyor ablama sattım 400 TL ye..Ayrıca ****te de durum aynı sürekli güncellenen tek yer tema bölümü oda sık kullanılanlara ekli boyna tema değiştiriyrm yapcak hiç birşey kalmadı valla oyun yönünde..2 yıldır aynı oyunlar aynı programlar tek farklı türkçe programlar çoğaldı okadar..Ben telefonu kötülemiyorum yada küçümsemiyorum hee zaten bilirsin Nokia hastasıyımdır ama gerçkten burası susmşsa benm gözümde değrsizdir o şey..Umarım yeni gelicek telefonlar felan düzelir olay bıktım aspahlt 6 hd den..hee utanmadna birde fifa 11 fifa 12 diyer java oyunlar çımıyorum ölüyorum sinirdn

Öyle çok fazla birşey çıkmıyor. Nokia tamamen wm ye yöneldi. Doğru dürüst güncellemede yok. Herhalde vaktinden önce ölecek bu symbian :)

• quote:

Meego by FSX

bunun icinde font falan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı:gdervisoglu

Selamlar,

Mesajınız ve konu içindeki bu tip bazı mesajlar dikkatimi çekti ve konunun ilk mesajında var mı diye göz attım ancak göremedim... Sizlerden ricam bu tip önemli paylaşımlarınızı konu sahibine ileterek ilk mesaja da ekletmenizdir. Eklenen içeriklerde paylaşımı yapan kişinin ismi de yazacaktır, bilginize.

Konuyla ilgili tarafıma dönüş yaparsanız memnun olurum.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

quote:

Meego by FSX

bunun icinde font falan var mi

kontrol ettim, temalardaki fontlar standart..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 8 Ekim 2012; 17:10:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Buralar baya zahıpsız kalmış, bi ara uğrayıp dolduralım... DemirciEmre de yok piyasada görünüşe bakılırsa...

Tema güzelmiş bu arada, sağolasın @gdervisoglu

rica ederim hadesperado fsx az sayıda öz temalar yapıyor. en ince detayına kadar çalışmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Orijinalden alıntı:gdervisoglu

Selamlar,

Mesajınız ve konu içindeki bu tip bazı mesajlar dikkatimi çekti ve konunun ilk mesajında var mı diye göz attım ancak göremedim... Sizlerden ricam bu tip önemli paylaşımlarınızı konu sahibine ileterek ilk mesaja da ekletmenizdir. Eklenen içeriklerde paylaşımı yapan kişinin ismi de yazacaktır, bilginize.

Konuyla ilgili tarafıma dönüş yaparsanız memnun olurum.

İyi forumlar.

Benim kendi fikrim böyle daha sağlıklıgı oldugu yönünde.. Nedeni de ilk mesajda biriken paylaşımların yoğunluğundan bulunmasının zorlugu.

Eğer konuyu açan arkadaşım da dediğiniz gibi olmasında olur verirse, benim için bir sıkıntı olmaz. Diğer paylaşım yapan arkadaşlar da görüşlerini söyleyebilir..

• Böyle iyi, uzun süredir aynı gidiyor zaten, alıştık... İlk sayfada yığılma olmasına gerek yok bence. Yine de öneri için eyvallah.
  • quote:

rica ederim hadesperado fsx az sayıda öz temalar yapıyor. en ince detayına kadar çalışmış.

Yabancı forumlardan birinde (imserba olabilir) @Supertonic nickli bir tema ustası vardı. N73üme o adamınkilerden başka tema yüklemezdim.
    N8 aldıktan sonra hiç bakmadım. Belki S3 içinde tema yapıyordur.
    Saygılarımla.

Burada bir çok güzel tema var :http://www.themebowl.com/category/symbian-3-themes/page/2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 8 Ekim 2012; 23:59:21 >

• whatsapp güncellemesi symbian'a ne zaman gelir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

whatsapp güncellemesi symbian'a ne zaman gelir acaba ?

Neden? Böyle de gayet iyi...

• ios daki whatsapp la birebir aynı degil su an belledeki whatsapp. arkaplan değiştirme gibi özellikler yok. sanırım son guncellemeyle en son görülme tarihi de kalktı falan diyorlardı ama emin degilim.. yakında bir güncelleme gelecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

whatsapp güncellemesi symbian'a ne zaman gelir acaba ?

Neden? Böyle de gayet iyi...

yeni ifadeler gelmiş, hem ifade bolluğu iyidir hem de arkadaşlarla konuşurken onların attığı ifadeler bana gelmiyor boş bi kutucuk çıkıyor anlamıyorum
  • whatsapp güncellemesi çıkar bir kaç güne, zaten 1 güncelleme geldikten sonra en az 5 kere daha güncellenir.

whatsapp iyi çalışıyor bu konuda
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.