Şimdi Ara

Cube U30 GT alacağım ama nerden alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BURADA KİMSENİN REKLAMINI YAPMADIĞIMI VE FİYAT BELİRTMEMEKLE BERABER İLK TABLET DENEYİMİ OLACAK BİR KİŞİ OLARAK SORU SORUYORUM.YÖNETİCİ VE YORUMCULARIN ANLAYIŞLARINA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Cube U30 GT alacağım ama nerden alayım? buyinscoin ve TF arasında kaldım.BIC "H" modelden getiriyor ve bildiğim kadarıylada Wifi ve Şarjdayken dokunmatik sorunları vardı."w"olanda ise bunlar yoktu.

Bir forum arkadaşı artık H de de bu sorunlar düzeldi dedi.Bazıları ise düzelmemişse bile 4.1 JB ile düzelir/düzeldi dedi.TF ise "w" getiriyor ama Güven ve zaman sorunları tartışılıyor.

Alan ve kullanan arkadaşlardan fiyat olarak değil,şuan BIC ten gelen "H" modelleri için yorumlar bekliyorum.Sorunler kesin düzeldi mi ya da 4.1 JB halledecek mi.?Aliexprese baktım orada da H olan var.

not=bir yazıda cinden gelecek aletler için ayrıca 220 dönüştürücü getirin yazmıtı biri.Konu hakkında silgisi olan.

• valla ben forumdan getiren bir arkadaştan alacağım. yurt dışına göre biraz fiyat farkı olacak ama ben tercihim böyle. uğraşamam çinlilerle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysroguz

valla ben forumdan getiren bir arkadaştan alacağım. yurt dışına göre biraz fiyat farkı olacak ama ben tercihim böyle. uğraşamam çinlilerle

W olan model olacak değil mi?
  • ben sitesinden baktım w olan model test modeli diye geçiyor asıl olan H modeli. şu anda zaten sadece H modeli üretiliyor. bende H modelini alıyorum. w olanlardada sorunlu cihazlar çok çıkmış. o yüzden bence H daha iyi bana göre. bütün güncellemeler h için yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysroguz

ben sitesinden baktım w olan model test modeli diye geçiyor asıl olan H modeli. şu anda zaten sadece H modeli üretiliyor. bende H modelini alıyorum. w olanlardada sorunlu cihazlar çok çıkmış. o yüzden bence H daha iyi bana göre. bütün güncellemeler h için yapılıyor

bende W sonursuz H sorunlu diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 5 Eylül 2012; 1:03:31 >
  • hayır forumdan bir arkadaş satıyor. ondan alıyorum.
  • TF den alan arkadaşlar var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben aldım sitesinden bakarsan cihaz kontrolüm bugün yada yarın yapılıp bana gönderilecek aslında dünden kargoya verilmesi gerekiyordu ama biraz kontrol yavaşladı inşallah araya hafta sonu girmez.Cihaz ın gelme durumuna göre buraya iyi veya kötü msj yazarım.
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GildorAmandil -- 23 Ocak 2013; 21:42:00 >
  • Cihaz kontrolüm sonucu sorunlu ürün çıktı yani fos çıktı ücret iadesi isticem çünkü bekleme gibi lüxüm yok zaten kendime değil ablama almıştım onada mahcup olduk yemediğimiz laf kalmadı.İsterse MSİ ın 10.1 lik tabletini alırım ona indirimi vardı onun zaten dizi film izlicek HD siz.Kendimede 1 ay sonra çinden direk cube olmayan sorunsuz bir tablet alırım artık,Cubeden hayır yok baksana gelen cihazların 3 de 2 si sorunlu oluyor.window takibindeyim onlada sorunlar çıkmassa onlardan alırım.Ücret iadesi ile ilgili en geç 7 gün içinde msj yazarım iade süresi 7 gün içinde diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccguven

Cihaz kontrolüm sonucu sorunlu ürün çıktı yani fos çıktı ücret iadesi isticem çünkü bekleme gibi lüxüm yok zaten kendime değil ablama almıştım onada mahcup olduk yemediğimiz laf kalmadı.İsterse MSİ ın 10.1 lik tabletini alırım ona indirimi vardı onun zaten dizi film izlicek HD siz.Kendimede 1 ay sonra çinden direk cube olmayan sorunsuz bir tablet alırım artık,Cubeden hayır yok baksana gelen cihazların 3 de 2 si sorunlu oluyor.window takibindeyim onlada sorunlar çıkmassa onlardan alırım.Ücret iadesi ile ilgili en geç 7 gün içinde msj yazarım iade süresi 7 gün içinde diyor.

Nereden almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay75x

quote:

Cihaz kontrolüm sonucu sorunlu ürün çıktı yani fos çıktı ücret iadesi isticem çünkü bekleme gibi lüxüm yok zaten kendime değil ablama almıştım onada mahcup olduk yemediğimiz laf kalmadı.İsterse MSİ ın 10.1 lik tabletini alırım ona indirimi vardı onun zaten dizi film izlicek HD siz.Kendimede 1 ay sonra çinden direk cube olmayan sorunsuz bir tablet alırım artık,Cubeden hayır yok baksana gelen cihazların 3 de 2 si sorunlu oluyor.window takibindeyim onlada sorunlar çıkmassa onlardan alırım.Ücret iadesi ile ilgili en geç 7 gün içinde msj yazarım iade süresi 7 gün içinde diyor.

Nereden almıştınız?

Teknofark,ücret iadesi işleme alındı beklemedeyim,sorun aşırı ısınma reset sorunuymuş yapacak bişey yok kendime alsam yeniden tedarik derdim ama türkiyeden acil bi tablet almam lazım ablama.

• quote:

siz de 10" ve W olan modelini mi almıstınız?bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

quote:

Siparişimde 10.1 cube u30gt-W olmasını istemiştim kontrol edilen cihazın W olması gerekiyor,sorunlu olduğuna göre W nin temiz olmadığı anlamına geliyor.W veya H farketmez bence artık Cube den bi hayli soğudum bu iş karpuz olayına benziyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

quote:

Siparişimde 10.1 cube u30gt-W olmasını istemiştim kontrol edilen cihazın W olması gerekiyor,sorunlu olduğuna göre W nin temiz olmadığı anlamına geliyor.W veya H farketmez bence artık Cube den bi hayli soğudum bu iş karpuz olayına benziyor.

siz bizzat kullandıktan sonra mı çıktı sorun?Hangi sorun çıktı tabletinizde?Bende bundan lmayı düsünüyorum ve ounun için size soruyorum.İlk tablet deneyimim olacak.

• Hayır,Ürünler TF ye gidiyor onlar kontrol ediyor sorun varsa sana gelmiyor,yüzünü göremedik ürünün.Sitede sipariş takip var 47-48 sırada ali kılıç var sorunlu yazıyor o benim enişte.Para benim değil ondan aldım ablama tablet alacaz ama olmadı amaç sorun çıkarsa bi muhattabları olsun istedim.cihaz sorunlu çıkınca yeniden üreticiye gönderiyor ve 1 ay daha bekliyorsun,yada ücret iadesini istiyorsun :D,ben bu siteden al veya alma diyemem şu anda.Ben kendime ürün alınca cube olmayan soruları az olan(olmayan) bir tableti ems kargo ile direk çinden getirtecem.
  • quote:

Hayır,Ürünler TF ye gidiyor onlar kontrol ediyor sorun varsa sana gelmiyor,yüzünü göremedik ürünün.Sitede sipariş takip var 47-48 sırada ali kılıç var sorunlu yazıyor o benim enişte.Para benim değil ondan aldım ablama tablet alacaz ama olmadı amaç sorun çıkarsa bi muhattabları olsun istedim.cihaz sorunlu çıkınca yeniden üreticiye gönderiyor ve 1 ay daha bekliyorsun,yada ücret iadesini istiyorsun :D,ben bu siteden al veya alma diyemem şu anda.Ben kendime ürün alınca cube olmayan soruları az olan(olmayan) bir tableti ems kargo ile direk çinden getirtecem.

teşekkürler.Hocam en garantisi samsung alacaz taksitle gibi duruyor bu gidisatla.Kaptalizme yenik düsecez herhalde.TF den alıp ürün eline geçen yok mu ya?

NOT=GELMEYİP VE GELEN ÜRÜNLER VARSA PM olarakta mesaj atabilirsiniz.

• Merhaba Arkadaşlar,

Özellikle Cube u30gt model tabletler hakkında soru işaretleri ve her geçen gün ortaya çıkan asıllı yada asılsız bilgiler hakkında elimizde olan bilgileri paylaşalım en azından dilimizin döndüğü kadar herkese yardımcı olmaya çalışalım.

Öncelikle W ve H versiyonlar arasındaki farkı anlatalım ki asıllı asılsız bir sürü bilgi kirliliği olan bu konuyu sonuca bağlayalım.

Cube u30gt model tablette ilk çıkan versiyon T verisoyudur. Bu versiyon Test versiyonu olup zaten bunların son kullanıcıya hiçbir şekilde satışı yapılmamıştır. Sadece tedarikçilerin test ederek olumlu/olumsuz durumları iletmesi ve çıkarılacak versiyonun hatalarının düzeltilmesi amacıyla çıkarılmıştır.

Bu test versiyonundan sonra W ve H versiyon tabletlerin üretimine geçildi. Bu versiyonlar teknik, elektronik, donanımsal ve görünüm olarak birbirlerinden farklı değildir. Bu iki versiyonu birbirinden ayıran nokta işletim sisteminin üzerine kurulduğu yazılım mimarisidir. Programcılık konusunda bilgisi olan arkadaşlar bu farkı çok iyi anlayacaklardır. Bu mimarilerdeki farklılık H versiyon için daha çok uzakdoğu ve kiril dillerini destekleyen ve bu dillere ilişkin uygulamaların sorunsuzca çalışmasını sağlayacak şekilde yapılandırılmıştır. Bu versiyonda özellikle bundan bir dönem çok fazla yaşanan wifi ve dokunmatik ekran sorunları bu versiyonda revizyona gidilmesine sebep olmuştur. Üreticiden alınan son bilgilerde üründe revizyona gidildiği ve bu sorunların düzeltildiği yönündedir.

W versiyonların işletim sisteminin üzerine kurulduğu yazılım mimarisi ise avrupa ve latin dillerini, uygulamalarını destekleyecek şekilde yapılandırılmış olup genellikle avrupa ve abd ye satışı hedeflenen versiyondur. Bu versiyonda H modelde görülen sorunlar görülmemekte olup olağan sınırlar içerisinde her elektronik eşyada olabilecek boyutta sorunlularda çıkmaktadır.

Üreticiden ekran konusunda alınan son bilgileri de paylaşalım. Özellikle H modelde çok yaşanan ekran sorunlarından dolayı üretici firma versiyonların her ikisinde de revizyona giderek bundan sonraki üretimlerinin %60 lık kısmını mva ekranlı olarak geriye kalan %40 lık bölümünü ise yine Lg Ips kapasitif ekranlı olarak üretecektir. Özellikle mva ekranlı ürünler konusunda kullanıcı deneyimleri oluşana kadar biz siparişini aldığımız ürünleri Lg Ips kapasitif ekranlı olarak tedarik etmeye devam edeceğiz. İlerleyen dönemlerde eğer mva ekranlı ürünlerin Lg Ips kapasitif ekranlardan daha verimli olduğu ortaya çıkar ise müşteri isteklerine istinaden mva ekranlı ürün teminine geçeceğiz.

Sorunlu gelen ürünler hakkında da biraz bilgi vermemiz gerekmektedir.

Tarafımızca temin edilen tüm tablet model ve versiyonları tarafımızca aşağıdaki testlere tabi tutulmaktadır.

1-Paket içeriği kontrolü
    2-Aksesuar kontrolü
    3-Şarj cihazı ve şarj süresi kontrolü
    4-Tablet üzerindeki portların kontrolu
    5-Butonların kontrolu (ses,açma-kapama)
    6-Kamera kontrolu
    7-Yazılımsal kontroller
    8-Müşteri isteği olan uygulama, program ve oyunların yüklenmesi
    9-Cihazın genel kullanımı ve performans testlerinin yapılması

Tüm bu kontrollerden başarı ile geçen tabletler müşterilerimize gönderilmekte olup herhangi bir aşamada testten geçemeyen her tablet tedarikçimize geriye gönderilmekte ve müşterimizden bunun için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Bu kontrollerde Cube u30gt de dahil olmak üzere tüm modellerde sorunlar tespit edilebilmekte olup bizim kontrolümüzden geçemeyen her ürüne kötü yada olumsuz görüş bildirmek yanlış olacaktır. Biz müşterilerimizin ödediği ücretin tam karşılığını alabilmesi amacıyla kontrollerimizde ince eleyip sık dokumakta ve testlerimizi ileri derecede yapmaktayız. Sonuçta Çin malı olan bu ürünlerin belirli bir kısmının sorunlu olması kaçınılmaz bir durum olup işin esası bu sorunlu ürünlerin son kullanıcıya gönderilmemesidir.

Saygılarımızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknofark -- 6 Eylül 2012; 22:40:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknofark

Merhaba Arkadaşlar,

Özellikle Cube u30gt model tabletler hakkında soru işaretleri ve her geçen gün ortaya çıkan asıllı yada asılsız bilgiler hakkında elimizde olan bilgileri paylaşalım en azından dilimizin döndüğü kadar herkese yardımcı olmaya çalışalım.

Öncelikle W ve H versiyonlar arasındaki farkı anlatalım ki asıllı asılsız bir sürü bilgi kirliliği olan bu konuyu sonuca bağlayalım.

Cube u30gt model tablette ilk çıkan versiyon T verisoyudur. Bu versiyon Test versiyonu olup zaten bunların son kullanıcıya hiçbir şekilde satışı yapılmamıştır. Sadece tedarikçilerin test ederek olumlu/olumsuz durumları iletmesi ve çıkarılacak versiyonun hatalarının düzeltilmesi amacıyla çıkarılmıştır.

Bu test versiyonundan sonra W ve H versiyon tabletlerin üretimine geçildi. Bu versiyonlar teknik, elektronik, donanımsal ve görünüm olarak birbirlerinden farklı değildir. Bu iki versiyonu birbirinden ayıran nokta işletim sisteminin üzerine kurulduğu yazılım mimarisidir. Programcılık konusunda bilgisi olan arkadaşlar bu farkı çok iyi anlayacaklardır. Bu mimarilerdeki farklılık H versiyon için daha çok uzakdoğu ve kiril dillerini destekleyen ve bu dillere ilişkin uygulamaların sorunsuzca çalışmasını sağlayacak şekilde yapılandırılmıştır. Bu versiyonda özellikle bundan bir dönem çok fazla yaşanan wifi ve dokunmatik ekran sorunları bu versiyonda revizyona gidilmesine sebep olmuştur. Üreticiden alınan son bilgilerde üründe revizyona gidildiği ve bu sorunların düzeltildiği yönündedir.

W versiyonların işletim sisteminin üzerine kurulduğu yazılım mimarisi ise avrupa ve latin dillerini, uygulamalarını destekleyecek şekilde yapılandırılmış olup genellikle avrupa ve abd ye satışı hedeflenen versiyondur. Bu versiyonda H modelde görülen sorunlar görülmemekte olup olağan sınırlar içerisinde her elektronik eşyada olabilecek boyutta sorunlularda çıkmaktadır.

Üreticiden ekran konusunda alınan son bilgileri de paylaşalım. Özellikle H modelde çok yaşanan ekran sorunlarından dolayı üretici firma versiyonların her ikisinde de revizyona giderek bundan sonraki üretimlerinin %60 lık kısmını mva ekranlı olarak geriye kalan %40 lık bölümünü ise yine Lg Ips kapasitif ekranlı olarak üretecektir. Özellikle mva ekranlı ürünler konusunda kullanıcı deneyimleri oluşana kadar biz siparişini aldığımız ürünleri Lg Ips kapasitif ekranlı olarak tedarik etmeye devam edeceğiz. İlerleyen dönemlerde eğer mva ekranlı ürünlerin Lg Ips kapasitif ekranlardan daha verimli olduğu ortaya çıkar ise müşteri isteklerine istinaden mva ekranlı ürün teminine geçeceğiz.

Sorunlu gelen ürünler hakkında da biraz bilgi vermemiz gerekmektedir.

Tarafımızca temin edilen tüm tablet model ve versiyonları tarafımızca aşağıdaki testlere tabi tutulmaktadır.

1-Paket içeriği kontrolü
    2-Aksesuar kontrolü
    3-Şarj cihazı ve şarj süresi kontrolü
    4-Tablet üzerindeki portların kontrolu
    5-Butonların kontrolu (ses,açma-kapama)
    6-Kamera kontrolu
    7-Yazılımsal kontroller
    8-Müşteri isteği olan uygulama, program ve oyunların yüklenmesi
    9-Cihazın genel kullanımı ve performans testlerinin yapılması

Tüm bu kontrollerden başarı ile geçen tabletler müşterilerimize gönderilmekte olup herhangi bir aşamada testten geçemeyen her tablet tedarikçimize geriye gönderilmekte ve müşterimizden bunun için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Bu kontrollerde Cube u30gt de dahil olmak üzere tüm modellerde sorunlar tespit edilebilmekte olup bizim kontrolümüzden geçemeyen her ürüne kötü yada olumsuz görüş bildirmek yanlış olacaktır. Biz müşterilerimizin ödediği ücretin tam karşılığını alabilmesi amacıyla kontrollerimizde ince eleyip sık dokumakta ve testlerimizi ileri derecede yapmaktayız. Sonuçta Çin malı olan bu ürünlerin belirli bir kısmının sorunlu olması kaçınılmaz bir durum olup işin esası bu sorunlu ürünlerin son kullanıcıya gönderilmemesidir.

Saygılarımızla.

nihayet bir yetkili bulabildim.burada şunu sormak istiyorum.bizzat değil ama Cube ve Aurora 2 modellerini araştırırken yorumlarda gördüğüm "geç gelme şikayetleri"üzerine bu başlığı açtım.Belirtilen süreden daha geç geliyor yazmışlar.Tabiki her olayda olduğu gibi ben her iki tarafıda dinlemek isterim.Sanırım bayram arası dolayındandır diye tahmin etmiştim.bide paypal filan yazıları gördüm ama tam okuma fırsatım olmadı.İnsanlar olumsuz düşünceler yazınca szde düşünüyorsunuz tabi ki. Sanırım Cube 30 konusunda biraz daha düsünsem mi?

• Merhaba Ali Bey,

Nihayet yetkili bulabildim cümlesi biraz farklı algılanabilir. Sitemiz üzerinden soru ve bilgilendirme talebi yapmanız durumunda mutlaka almak istediğiniz bilgilere ulaşabilirdiniz. Maalesef her zaman forumlara uğrayıp bilgi verme imkanımız olmuyor.

Bizim satışlarımızda ortalama teslimat süremiz 15 iş günü yani 3 haftadır. Bu süreçte ilgili ürün tarafımızca temin edilir ve teknik servis kontrolünün ardından müşterimize Türkiye içerisinden ücretsiz kargo ile gönderilir. Özellikle bayram öncesi gümrük yoğunluğundan kaynaklı gecikmeden dolayı iki parti siparişimiz birleştirilmek zorunda kalındı haliyle ilk partide siparişi bulunan arkadaşlarımız geç gelmesinden, ilgili süreçte fiyatların değişmesinden şikayetçi olmuşlardır. Bizde elbette o müşterilerimize imkanlarımız dahilinde yardımcı olmuşuzdur. Toplamda 139 adet cihazın ilk mesajımızda belirttiğimiz kriterler dahilinde tek tek kontrolünü 6 gün gibi bir sürede insan üstü gayret göstererek tamamladık ki müşterilerimizin bir çoğu da bunu takdirle karşılamıştır.

Özellikle elektronik ürünlerde alışverişin doğası gereği herkesin ihtiyaçları birbirinden farklıdır, herkesin kullanım amacı, kullanım bilgisi, beklentileri birbirinden farklıdır. Bazı insanlar 450 TL ödeyip karşısında Yeni Ipad kalitesinde ürün bekler bazıları ise aldığının Çin malı bir tablet olduğunu bilerek fiyat/beklenti düzeyini ayarlar. Bu bağlamda herkesin aynı üründen memnun kalması, herkesin aynı ürünü beğenmesi ve övmesi ve %100 memnun kalması beklenemez. Bu bizimle alışveriş içinde geçerli bir durumdur. Hizmetimizi herkesin beğenmesini bekleyemeyiz elbette memnun kalanlar olacağı gibi memnun kalmayanlar da olacaktır. Saygı sınırlarını aşmadığı ya da suçlama unsurları içermediği sürece her türlü eleştiriye açığız.

Bloglarda yapılmaya çalışılan karalama ya da başka satıcılara yönlendirme amaçlı paylaşımlar özellikle forum donanım üzerinde bizim müdahalemizle engellenen paylaşımlardan sonra ortaya çıkmıştır. Bazı şahıslar forum üzerinde yapamadıkları karalama işlerini farklı boyutlarda devam ettirmeye çalışmaktadır. Biz bu konular hakkında hem kendi bloğumuzda hem de sitemiz üzerinde Önemli Duyuru başlığı altında gerekli bilgilendirmeyi müşterimizle paylaşmış bulunmaktayız. Bu açıklamaları okursanız ilgili konularda da bilgi sahibi olabilirsiniz. Özellikle bloglarda yapılan ve amacı belli paylaşımlardan ötürü bize karşı içinizde en küçük bir güvensizlik duygusu oluşuyor ise bizimle herhangi bir ticari ilişkiye girmemeniz hem sizin hem de bizim yararımıza olacaktır. Zira güven unsurunun oluşmadığı, içinize sinmeden yapacağınız bir alışveriş ürününüz elinize ulaşıncaya kadar sıkıntı yaşamanız anlamına gelir.

Cube u30gt konusunda da net bilgileri bir önceki mesajımızda belirttik. Bu bilgiler ışığında kararınızı şekillendirmeniz daha uygun olacaktır. Bizim samimi tavsiyemiz Cube u30gt model tablet içinize sinmiyor ise Yuandao N101 model tablete göz atınız. Özellik ve performans bakımından Cube u30gt tabletten kesinlikle altta kalmayacağı gibi Cube u30gt tablette yaşanan sıkıntıların genel olarak yaşamadığı bir tablettir.

Sitemizde satışa sunulmuş ürünlerle, alışveriş ve sipariş konularıyla alakalı her türlü sorunuzu ve bilgi talebinizi sitemiz üzerinden ileterek daima bilgi ve destek alabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz üzere her zaman foruma uğrama şansımız olmuyor ya da uğrasak bile sizin bize yöneltmediğiniz bir taleple ilgili açıklama yapmamızda maalesef mümkün değildir.

Saygılar sunarız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.