< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Cübbeli Ahmet: 'Eşcinsellik normal görülmeye başlanırsa gökten taş yağacak. Helak sebebi...' (2. sayfa)

-
-
Lafı ağızımdan aldın. Gelmiş bana insanlar tarafından tahrip edilmiş kitabın bir sayfasını paylaşıyor.. okumaya tenezzül bile etmedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İslam eşcinselliği normal görmez ama Lüt kavminin helak olması eşcinsel olmasından değil eşcinsel olmayanlara zorbalık yapmaları, tecavüz etmeleri kısacası kul hakkına riayet etmemeleridir. Kul hakkına riayet etmez, adaletsizlik hakim olursa evet başımıza taş da yağar, ateş de külde. Eşcinselliğin ise günahı Allah ile kul arasındadır, öbür tarafta bunun hesabını herkes kendi verecek.
-
sen okumamaya devam et:)quote:
Orijinalden alıntı: DJ_DISCO
Lafı ağızımdan aldın. Gelmiş bana insanlar tarafından tahrip edilmiş kitabın bir sayfasını paylaşıyor.. okumaya tenezzül bile etmedim.
olayın gerçek yüzü şu;
aslında olay, yahudilerin destanlarından birisi olması, o tarihlerde dağ mağaralarında yer altı güçleri olduğuna inanılması ve bu destanın zamanla kağıda dökülmesiyle vuku buluyor. büyük ihtimal evlilik ve yer altı güçlerine dayanıyor olay.
halbuki gerçekte böyle bir olay bile yok. bahsedilen yer suyun 400 metre altı çıkıyor olay hiç yaşanmamış. tarih kayıtlarında da yok.
özetle islam dininin peygamberi de kuranı yazarken hikayeyi sansürlü ve kısa kısa alıntılıyor ve ekliyor.
tabi ki kaynak vermeden yazım ile yazılan bu yazının intihal kısmına hiç değinmeyeceğim
ama tevratta bu adam yani lut, aslında hz ibrahimin sağ kolu peygamber falan değil sıradan adam bu arada.
https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/30681
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 7 Eylül 2021; 23:58:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
yanmaz kefen siparişi alınır.
-
ha ha tevrattan verdi şaka gibi.
-
esas kaynak kuran değil ki :)quote:
Orijinalden alıntı: kerimcemha ha tevrattan verdi şaka gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yurtlarda birbirlerini şaaparlar sonra da löt kavmi bilmem ne....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 8 Eylül 2021; 1:20:58 > -
O zaman malum partinin yaptıklarından kafamıza meteor yağmalıydı. Ama yağmadı. Onun yerine zam yağdı. Taş yağsa evde korunuruz en azından. Zamdan kaçış yok ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 8 Eylül 2021; 1:58:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tevratı kim indirdi?
-
Nerden versin hocam suc ve cezadan mi istersin sefillerden mi 100 firca darbesinden mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birde bunların bakire olarak hamile kalan versiyonları var, yani hiç giriş çıkış olmadan hamile kalmışlar, yersen tabi :)
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahim KaypakkayaTevratı kim indirdi?
tevrat insanlar tarafından tahrip edilmiş değiştirlmiş bir kitap bize gore incil de oyle.
-
Siz kimsiniz? Ben şimdi çıkıp desem kuranıda muhammed yazdı doğru mu kabul edeceksin?
-
Bende normal bakmıyorum.
İyide ben niye kafama taş yiyorum
Ben niye helak ediliyorum.
Benim suçum ne. Taşı ona göre yağdırma şansımız yok mu.
Esas kaynak sen misin
Olayin gercek yüzü boyleymis aslinda soyle oldugunu dusunuyorum sanirim boyle Heheeeeee
Kuran Kerim icin sansurlu alinti diyor birde forum....sı
Birde kaynak veriyorsun verdigin kaynagi oku be kardesim ne yaziyor diye bir bak neyin kafasini yaşıyorsunuz...
"Bu olay, Kitab-ı Mukaddes’in kendisiyle de çelişmesi ve gerçeklerle bağdaşmaması dolayısıyla sembolik bir anlatım olarak kabul edilmiş, İslamî kaynaklarda Kitabı Mukaddes’in tahrifine işaret sayılmıştır."
"işaret sayılmıştır" kısmı islamcı yorumuquote:
Orijinalden alıntı: KAUANKAEsas kaynak sen misin
Olayin gercek yüzü boyleymis aslinda soyle oldugunu dusunuyorum sanirim boyle Heheeeeee
Kuran Kerim icin sansurlu alinti diyor birde forum....sı
Birde kaynak veriyorsun verdigin kaynagi oku be kardesim ne yaziyor diye bir bak neyin kafasini yaşıyorsunuz...
"Bu olay, Kitab-ı Mukaddes’in kendisiyle de çelişmesi ve gerçeklerle bağdaşmaması dolayısıyla sembolik bir anlatım olarak kabul edilmiş, İslamî kaynaklarda Kitabı Mukaddes’in tahrifine işaret sayılmıştır."
adam devamında da lut olayının gerçekte var olmadığını da anlatmış :)
ama realite en az 4-5 kat daha uzun metinin kuranda sansürlü versiyonu ve alıntısı olduğunu gösteriyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 8 Eylül 2021; 2:58:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tam bir Orta Çağ kafası. 21. yy'da yaşayan canlı bir kanıt.
Aynen kardeş daha önce deprem filan olmuyordu. Ne zaman insanlar ortaya çıkıp eşcinselliği normal gördü felaketler başladı. Rize'yi sel aldı ya geçen orda eşcinselliği normal görmüşler ondan olmuş. Büyük Erzurum Depremi de hep eşcinsellikten olmuş, yoksa fay, plakalar, magma, biriken enerji filan bunlar hep safsata. Eşcinseller sebep olmuş buna.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X