Şimdi Ara

CTRL-ALT-DELETE GÖREV YÖNETİCİSİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABE ARKADAŞLAR.BENİM SORUNUM ESKİDEN CTRL ALT DELETE BASINCA DİREK GÖREV YÖNETİCİSİ AÇILIYORDU ŞİMDİ WİNDOWS GÜVENLİĞİ PENCERESİ AÇILIYOR ORADAN GÖREV YÖNETİCİSİNİ SEÇMEK ZORUNDA KALIYORUM.BUNU ESKİ HALİNE NASIL ÇEVİREBİLİRİM ? İLGİLENEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER.

• eskiden dediğin şey nasıl oluyor bende xp den win7 ye geçtiğimden beri öyle
    gördüğüm her win7 de aynıydı hiç de düşünmedim neden böle diye
    hem seçsen ne olucak ki genede değişebiliyosa biri yazsın
    ben de öğrenmiş olurum
  • CTRL+ALT+DELETE yapmana gerek yokki başlat çubuğuna sağ tıkla görev yöneticisini başlat'a tıkla direk ordan aç.Dediğin işlev xp de vardı ondan sonra çıkan işletim sistemlerinde değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilOzaydin

CTRL+ALT+DELETE yapmana gerek yokki başlat çubuğuna sağ tıkla görev yöneticisini başlat'a tıkla direk ordan aç.Dediğin işlev xp de vardı ondan sonra çıkan işletim sistemlerinde değişti.

söz konusu nasıl başlatıcağım değil farklı bi pencere açılıyor direk görev yöneticisini açamıyorum.Zaten xp kullanıyorum ve 2 3 gün öncesine kadar böyle bi sorun yoktu yeni olan bişey yani işletim sistemiyle bi alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pacnegzo -- 21 Ağustos 2011; 0:15:59 >
  • O zaman ben bilemiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyth0n

eskiden dediğin şey nasıl oluyor bende xp den win7 ye geçtiğimden beri öyle
    ben de öğrenmiş olurum

eskiden kastım eskiden ne işletim sistemim varsa şuanda aynı işletim sistemim var.Xp kullanıyorum ve normalde ctrl-alt-delete yapınca görev yöneticisi açılır.Aynı pcyi kaç yıldır kullanıyorum direk görev yöneticisi açılıyordu.Yanlış bişey yaptım sanırım Windows Güvenliği penceresinden açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pacnegzo -- 21 Ağustos 2011; 0:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2pacnegzo

quote:

Orijinalden alıntı: pyth0n

eskiden dediğin şey nasıl oluyor bende xp den win7 ye geçtiğimden beri öyle
    ben de öğrenmiş olurum

eskiden kastım eskiden ne işletim sistemim varsa şuanda aynı işletim sistemim var.Xp kullanıyorum ve normalde ctrl-alt-delete yapınca görev yöneticisi açılır.Aynı pcyi kaç yıldır kullanıyorum direk görev yöneticisi açılıyordu.Yanlış bişey yaptım sanırım Windows Güvenliği penceresinden açılıyor.

güncelleme aldıysan ondan olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam
    Görev yöneticiniz muhtemelen herhangi bir nedenle başka bir programla ilişkilendirilmiş. Bunu Regedit'den düzeltebilirsiniz ama gerçekten tam yerini bilmiyorum.
    Size CTRL+SHIFT+Esc tuşlarını kullanmanızı tavsiye ederim. Eğer bunlarda da bir ilişkilendirme varsa, yine açılmayacaktır.

Kesin Çözüm; C:\WINDOWS\system32 içinde Taskmgr.exe olarak aratın ve bulduğunuzda üzerine sağ tıklayarak, masaüstüne kısayol olarak gönderin. İsmini Windows Görev Yöneticisi olarak değiştirin ve istediğiniz bir yere çekin ve bırakın. Sonrasında masaüstündekini silebilirsiniz artık!
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Görev yöneticiniz muhtemelen herhangi bir nedenle başka bir programla ilişkilendirilmiş. Bunu Regedit'den düzeltebilirsiniz ama gerçekten tam yerini bilmiyorum.
    Size CTRL+SHIFT+Esc tuşlarını kullanmanızı tavsiye ederim. Eğer bunlarda da bir ilişkilendirme varsa, yine açılmayacaktır.

Kesin Çözüm; C:\WINDOWS\system32 içinde Taskmgr.exe olarak aratın ve bulduğunuzda üzerine sağ tıklayarak, masaüstüne kısayol olarak gönderin. İsmini Windows Görev Yöneticisi olarak değiştirin ve istediğiniz bir yere çekin ve bırakın. Sonrasında masaüstündekini silebilirsiniz artık!
    Kolay gelsin.

olmadı bilgisayarınızı 3 4 gün öncesine sistem geri yükleme yaparak sorunu çözeceğinizi düşünüyorum.nasıl yapılacağını bilmiyorsanız resimli anlatım eklerim.kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.