Herhalde format gerekecek ama benim ctrl alt del çalısmıyo.TAsk manager gözükmüyo.Napabilirim herhalde 10000000000000000000'da 1 ihtimal eger bi cozumunuz varsa lütefen yanıtlayın
virüs vardır sistemde-güzel bir virüs ve spy-ad ware taraması yaptır düzelir
avast öneririm bu gibi durumlarda genelde üzmez kullanıcılarını mutlaka bir tarama yaptır. gereksiz dosyaları sil. temp. temporary internet files vs. hepsini boşalt
alıntıdır.... ctrl lat delete 'yi düzeltmek için Başlat menüsünden Çalıştır'a tıkla regedit yaz HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System anahtarına ulaş burda DisableTaskMgr diye bir değer göreceksin bu değeri silersen sorun düzelir not:bu windows xp için geçerlidir.
değer 0 sa 1 yapman gerekiyor.. bunu kasperkyle de çözebilrsin...
quote:
Orjinalden alıntı: memurturk
alıntıdır.... ctrl lat delete 'yi düzeltmek için Başlat menüsünden Çalıştır'a tıkla regedit yaz HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System anahtarına ulaş burda DisableTaskMgr diye bir değer göreceksin bu değeri silersen sorun düzelir not:bu windows xp için geçerlidir.
değer 0 sa 1 yapman gerekiyor.. bunu kasperkyle de çözebilrsin...
bu çözüm %90 işe yarar çünkü virüsün marifeti olmadı, msconfigdekii dosyalara göz gezdir ve işe yaramayacakları kaldır. kapatıp aç pc'yi.
en azından format öncesi bir sans ver ps nne
web.exe diye bir dosya yemişsin. onu bul sil. system32 nin içinde olacak. ad-aware programı çalıştır ve temizlik yap. Başlat- çalıştır bölümünden bu satırları çalıştır REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f
bu sorun bendede olmuştu.pc yi güvenli modla actığımda ctrl alt delete yapınca çalışıyordu.şaşrıdım kaldım ama zaten formatın zamanı gelmişti o nedenle uğraşmadım attım formatı oldu bitti.