evt arkadaşlar bu gün fark ettim ki win görev yöneticimde bu iki programı görüyorumve nerden çalıştığı açıklama kısmında da yazmıyor. Bunun yanı sıra pc durduk yere internet explorer sayfası açmaya çalışıyor... Ben google chrome kullanıyorum gerçi. Sistemi geri almayı düşündüm en fazla 4 gün geriye alabiliyorum fakat sorun yinede çözülemedi :( hala orda gözüküyorlardı... Bunun yanı sıra microsoft security essentials ile tarama yaptım ama bişey bulamadı :( Sorunu nasıl çözümleye bilirim ???
csrss.exe is the main executable for the Microsoft Client/Server Runtime Server Subsystem. This process manages most graphical commands in Windows. Bu dosya önemli bir uygulamadır ve bilgisayarınızın sorunsuz ve güvenli çalışması için kaldırılmamalıdır. nvvsvc.exe is a NVSVC belonging to NVIDIA Driver Helper Service, Version 174.53 from NVIDIA Corporation Non-system processes like nvvsvc.exe originate from software you installed on your system.
Her ikiside sistem için gerekli dosyalar.
Merhaba, csrss.exe aslında Microsoft un dosyasıdır bildiğim kadarıyla fakat 2 tane olduğu zaman brontok virüsü etkisi altında kalıyor şu anda bende bu virüsle uğraşıyorum sana bir link vericeğim bu linkten sorununu halledebilirsin. LİNK :https://www.****.com/****-yardim/5124176-brontok-kesin-cozum.html Kolay Gelsin.