Şimdi Ara

Csgolive item çekme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, neymiş ne değilmiş diye bu siteye girdim ve promo kodlarından birini kullanarak açtığım ikinci kasada redline düşürdüm. bunu envanterime almak istiyorum ama trade kısmına geldiğim zaten hata veriyor "You can only withdraw CS:GO skins by pressing CS:GO withdraw on the left menu". Ne yapabilirim?

• İstediğiniz skini çekemezsiniz, trade yasaklarından sonra zaten site üzerinde skin kalmadı diye biliyorum. Benim de en son 9$ bakiyem vardı, diğer üyelerin site üzerinde satışa koydukları skinleri satın alarak harcayabildim bakiyeyi. Sizde silahı siteye satarak bakiyeye çevirebilir, satıştaki diğer skinleri alarak steam envanterinize çekebilirsiniz. Şansınıza belki satışa redline bile girebilir. :)
  • Arkadaşın dediği gibi trade yasaklarından sonra durum bu hal aldı. Açtığınız kasalardan çıkan itemleri önce direk satıyorsunuz. Gelen bakiyeyi de sol üst kısımda bulunan "withdraw" kısmında satışta olan size uygun gelen item/itemleri satın alıyorsunuz. Satın aldığınız kişi de size trade yolluyor. İşlem bittikten sonra bakiyenizden o kadar miktar satıcının bakiyesine işleniyor.
  • Arkadaşlar ben de withdraw kısmından skin aldım ama bana gelmedi
    (Bakiye kesildi ama the bot your skin is on is not enabled diye bir uyarı veriyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUT CUSTOM TAKTİK KAYDETME SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.