Şimdi Ara

csgolive.com (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
20.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    cüzdandaki parayı direkt sitede harcıyabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.csgolive.com/customcase/d6116f0b-3fba-47a2-8f74-6e4cea801326
    beyler eğer silah sahıp olmak şstıyorsanız buyrın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Beyler ben skinhub üzerinden bir kasa oluşturdum ve şuan kasa popüler kasalar arasında.Screenshotlar arasında gördüğünüz %60 yazan kasa benim.

Aslında ciddi anlamda kar da edebileceğiniz bir kasa.%60 ihtimalle 0.9$ kar ediyorsunuz.

Yeni başlayanlar için birer birer denemelerini tavsiye ediyorum.Bir de 4 den fazla aynı anda açmayın derim.Ne zaman açsam en fazla 3 tanede kar ettim.

csgolive.com csgolive.com

Yalan yok bu sayede çok güzel kar ettim ancak sitede açılabilecek en mantıklı kasalardan bir tanesi.Parasını katlamayı düşünen arkadaşlar için tavsiye ediyorum.

Şansınız bol olsun.

bana biraz resim üzerinde oynanmış gibi geldi 0,8 claimliyorsan daily free den o kadar deposit yapmamışsındır ki hesabında 0,8 var büyük ihtimalle adamlar açsın diye öğeyi denetle yapmışsın deposit ve lifetime de

• quote:

Orijinalden alıntı: Worst_Shaco

quote:

Beyler ben skinhub üzerinden bir kasa oluşturdum ve şuan kasa popüler kasalar arasında.Screenshotlar arasında gördüğünüz %60 yazan kasa benim.

Aslında ciddi anlamda kar da edebileceğiniz bir kasa.%60 ihtimalle 0.9$ kar ediyorsunuz.

Yeni başlayanlar için birer birer denemelerini tavsiye ediyorum.Bir de 4 den fazla aynı anda açmayın derim.Ne zaman açsam en fazla 3 tanede kar ettim.

Yalan yok bu sayede çok güzel kar ettim ancak sitede açılabilecek en mantıklı kasalardan bir tanesi.Parasını katlamayı düşünen arkadaşlar için tavsiye ediyorum.

Şansınız bol olsun.

bana biraz resim üzerinde oynanmış gibi geldi 0,8 claimliyorsan daily free den o kadar deposit yapmamışsındır ki hesabında 0,8 var büyük ihtimalle adamlar açsın diye öğeyi denetle yapmışsın deposit ve lifetime de

SS le oynanmadı.Hatta güncel olarak şöyle durum

Daily free çok umrumda değil aslında, önemli olan kasa.

Buyrun güncel durum

csgolive.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 9 Eylül 2017; 10:14:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Worst_Shaco

quote:

Şansınız bol olsun.

SS le oynanmadı.Hatta güncel olarak şöyle durum

Daily free çok umrumda değil aslında, önemli olan kasa.

Buyrun güncel durum

csgolive.com

bence kasayla uğraşılmaz artık ya upgrade sistemi eklemişler o daha iyi

• bugün ücretsiz kasa açtım 7 dolarlık skin çıktı direk sattım günlük haçlığım çıktı

• sağlam sitedir kendi oranlarınızı yaparak kasa açabiliyorsunuz örnek olarakhttps://www.csgolive.com/customcase/dd15a3df-8778-42a4-9a77-a2b48a530397
  • CSGOLİVE BİR KASA AÇMA SİTESİDİR HERKESE ÖNERİRİM AKILLI OLURSANIZ BU SİTEDEN KAR SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ PROMO CODE KISMINA:yigit2002 GRDİĞİNİZ TAKDİRDE SİZE 0.30 LUK BİR BAKİYE VERİYOR VE BUNU KULLANABİLİYORSUNUZ (TEŞEKKÜRLER)
  • https://www.csgolive.com/customcase/8a036551-db9d-4296-a6a1-989250563f23 ÖRNEĞİN ŞU KASA MANTIKLI BEN BAYA AÇTIM VE KATLADIM :d
  • mert ilgin M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

csgolive.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Çok teşekkürler

csgolive.com

Nice test spin

• https://www.csgolive.com/customcase/c88d94a1-5851-4c7a-9195-8930dc8bb3ff
    linkten kasa 20 dolara kasa açıp kesin 160 dolarlık bıç alabilirsiniz unlostun instagram canlı yayınında açtığı kasadır :D :D :D başarılar
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    cüzdanda 50 lira varsa siteye direk nasıl aktarabiliriz? depozit ödemeye gerek kalıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.csgolive.com
    CSGOLive.com | Top CS:GO Case Opening Site 2019
    https://www.csgolive.com/customcase/627795a3-cd0c-4d73-bb5c-492ed28d6292

ak 47 kasası
    referans kodum : cem3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !Alemdar! -- 31 Temmuz 2019; 21:29:5 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.