Şimdi Ara

csgolive.com

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
20.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu siteden kasa açan felan var mı ? bu siteyi burda paylaşmak yasak mı pek bilmiyorum ancak eğer yasak değilse burda kasa paylaşımı yapabiliriz herkesin işi görülür

• nasıl yani :) senin açtığın kasa bizim işimize nasıl yarar
  • Paieon P kullanıcısına yanıt
    herkesin bütçesine uygun kasalar var, 5 doların varsa 10 yaparız, 25 doların varsa 35 yaparız, 50 doların varsa 75 yaparız az risk çok kÂr,
  • 1 dolarlık kodla 2 kasa açmış ve 2 adet key çıkarmıştım yaklaşık 5 dolar civarıda keyleri çekmek için deposit yatırman gerekli. O depositlede kasa açacaksın mecburen. Sonrada ellerinde varsa envanterine çekebiliyorsun.

• Gabriellini kullanıcısına yanıt
    kanka deposit isteyen her site ve kişiden uzak duruyorum :D sana iyi eğlenceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paieon

Haklısın hocam.
  • Farmskinsten sonra en iyi site bence. Ayrıca güvenilir site
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.aceleilan.com
    3 yıl önce açıldı
    www.mmorpg-tr.com
    18 yıl önce açıldı
    www.work724.com/
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caughter

quote:

Orijinalden alıntı: Gabriellini

quote:

Orijinalden alıntı: Paieon

Haklısın hocam.

Rica etsem bir dakika pm açabilir misin?

Açtım buyur??
  • kardeşim steam daki tüm kasaları satıp parasını burda yedim 35 dolar ile girip bi ara 250 dolara kadar çıktım ancak çok abarttığım için tüm para gitti :D ama kasa ayarlıyorum kendime maaşı çekince yapacam bişiler, burada link paylaşabilir miyiz acaba sıkıntısı olur mu ?
  • Otçu Panda O kullanıcısına yanıt
    paylaş paylaş kasaları görelim
  • Paieon P kullanıcısına yanıt
    kardeşim ban yerim diye korkuyorum, sıkıntı çıkmaz değil mi link atsam :D
    o kadar link atan var yahu banlamazlar heralde, olmadı Pm at bana :D
  • Bir ara bende ücretsiz aldığım kodla denemiştim.Kazandırıyor mu o kadar?
  • Osliloskop kullanıcısına yanıt
    o kod ile birşey kazanamazsın, 20 dolar felan paran varsa çok güzel kârlı kasalar var, 12 dolarlık kasadan 230 dolarlık item çıkarttı arkadaşım

• güzel kasası olan varsa paylaşsın, bir kaç gün sonra biraz para yüklücem 3-5 bişiler atarız
    25 dolar yatırdım denemek için bakalım.
  • https://www.csgolive.com/affiliates

radianceee referans kodunu kullanabilirsiniz
  • Beyler ben skinhub üzerinden bir kasa oluşturdum ve şuan kasa popüler kasalar arasında.Screenshotlar arasında gördüğünüz %60 yazan kasa benim.

Aslında ciddi anlamda kar da edebileceğiniz bir kasa.%60 ihtimalle 0.9$ kar ediyorsunuz.

Yeni başlayanlar için birer birer denemelerini tavsiye ediyorum.Bir de 4 den fazla aynı anda açmayın derim.Ne zaman açsam en fazla 3 tanede kar ettim.

csgolive.com csgolive.com

Yalan yok bu sayede çok güzel kar ettim ancak sitede açılabilecek en mantıklı kasalardan bir tanesi.Parasını katlamayı düşünen arkadaşlar için tavsiye ediyorum.

Şansınız bol olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 15 Temmuz 2017; 0:22:44 >

• Arkadaşlar benim sorum şu steamda ki parayı buraya aktarabiliyor muyuz

birde bu siteden arkadaş bana para yada item yollayabiliyor mu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.