Şimdi Ara

CSGO SERVER SORUNU !!! resim içerir!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KONU SİLİNE BİLİR BÖYLE Bİ SORUN OLMAZ ZATEN BULAMADIM DA :D K.G HERKEZE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reback -- 10 Ocak 2015; 14:39:05 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO Sunucu Sorunu: Avusturya Sunucuları Etkilendi

Birçok CS:GO oyuncusu, Avusturya sunucularında bir sorun olduğunu bildirdi. Sorun, oyuncuların sunuculara bağlanmalarını engelliyor veya bağlantıyı kesilmelerine neden oluyor.

Valve, sorunun farkında olduğunu ve sorunu çözmek için çalıştığını doğruladı. Bir tahmin süresi verilmese de, oyuncuların yakın zamanda bir güncelleme beklemesi gerekiyor.

Bu arada, oyuncuların Avusturya dışındaki diğer sunuculara bağlanmayı denemeleri önerilir. Alternatif olarak, oyuncular sorunun çözülmesini bekleyebilirler.

Valve'ın sorunu çözme konusunda ilerleme kaydettikçe, güncellemeler sağlayacağını bekliyoruz. Bu arada, oyuncuların sabırlı olmaları ve alternatif çözümler aramaları tavsiye edilir.

Güncellemeler için lütfen resmi CS:GO web sitesini veya sosyal medya kanallarını takip edin.

Anahtar Kelimeler:

• CS GO
    • Avusturya sunucuları
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bir oyun bul bölümünden cs go serverlarını deneyin ordan istediğin maç tipini seçebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 10 Ocak 2015; 13:11:28 >
  • Resim ekledim kardeşim bak bi belki anlarsın :(

EDİT: Arkadaşlar arkadaşla steam family yapmıştık ondan da olabilirmi aceba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reback -- 10 Ocak 2015; 13:41:14 >
  • gece yardım etmeye çalışmıştım . hocam eğer arkadaşınla aynı anda oynamaya çalşıyorsan family sharing işe yaramaz. family sharing sadece 1 kullanıcının oyun oynamasına izin veriyor. aynı anda 2 kişinin kütüphane kullanılmasına izin vermiyor yani. 2 kişi oynayamıyorsunuz o yüzden.
  • Biliyorum onu kardeşim arkadaşım zaten beğenmemişti o oynamıyordu ben giriyordum amao lmuyor niçinse bu hatalar çıktı çözümü yok heralde ben konuyu sileyim ozaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.