Şimdi Ara

CSGO Rütbe Rehberi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
15.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Miroğlu.

Şimdi 10 maç galibiyetine kadar sana her 2 maç galibiyetinden sonra 21 saat sınır getiriyor. Valvenin boost olayına karşı çözüm getirme çabasından çıktı bu ortaya. 10 maç sonunda bu sınırlama kalkıcak ve günde istersen 30 maç atabileceksin. Valve diyorki eğer 4 tane daha tanıdığın/arkadaşın varsa bunlarla rütbeleri farketmeksizin günde istediğin kadar maç atabilirsin tabi bu senin durumunda olanlar yani günde 2 maç kısıtlaması olanlar için geçerli.

anladım bilgilendirmeniz için teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

favori mapinde kazanılan winin elo açısından daha değerli olduğunu iyordu biri bağlantısı var mı ?

"favori map" ne demek? daha açabilir misin?

oyun istatisiklerinde en çok win alınan map favori olarak gösteriliyor. çoğumuzda dust 2. geçen maça girerken bir arkadaş diyordu.

bu arada 1 dmg 4 nova 1 maça girdik karşıya full mge-mg2 geldi ve maçı kazandık. 3 defa bu şekilde win almamıza rağmen rütbe gelmedi acaba elom çok düşüktüde ondan mı çıkamadım ?

Favori harita ile hiç bir alakası olduğunu düşünmüyorum, zira bunun oyun istatistikleri ile alakası yok, sadece oyun içinde açıp "aa bak en çok da bunu oynadım" demene sebep olur. İnternette de şöyle bir göz gezdirdim buna dair hiç bir bilgiye rastlamadım.

Diğer yandan, senin rütben aslında orada görünendir gibi düşünme, senin asıl rütben ELO puanın, orada görünen sadece belli aralıklardaysan sana verilen şekilli bir şey. O kadar basit.

Karşının sizden iyi olması büyük avantaj, misal her maçta normalde 10 puan alacakken 14 puan aldın diyelim, ama rütbe atlamak için 200 puana ihtiyacın var, demektir ki daha çok maç kazanmalısın (sen bu şekilde dediğinden belirttim, ancak önemli olan maç kazanman değil round kazanmanız ve MVP olmanız) Bu şekilde kazanmaya devam ettiğinizde rütbe almamanız gibi bir şey söz konusu değildir zaten.

Bu puan olayını öğrenebileceğimiz bir yer var mı ? Duymuştum böyle birşeyler kesin olmamakla beraber ortalama bir rakam veren siteler varmış.En azından fikir edinmemize yardımcı olur.

• mvp kazanma yolları nelerdir tamamını yazarmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 12 Şubat 2015; 0:40:16 >
  • radef kullanıcısına yanıt
    C4 kurup başarılı şekilde patlatmak. C4'ü başarılı şekilde defuse etmek. Bir roundda en çok kişiyi vurmak. Bunlar benim bildiklerim
    Roundu kazanan takımda olmalısın
    Bombayı kurmuş, ya da defuse etmişsen
    En fazla adamı kim öldürmüşse
    Eğer iki kişi aynı sayıda öldürmüşse, ilk adam öldüren MVP olur.
  • cs go da yeniyim 2 günlük daha. 4 maçta 4 win aldım günde 2 maç hakkım var malesef.
    sorulara geçelim sürekli dust2 oynuyorum sorun varmı?
    sürekli farklı skorlarla ezici üstünlükle kazanıyorum.
    maç sayısını alırken son t yi vurdum ve defuseye oturdum takım arkadasım kafadan vurdu ve o defuse etti nolucak burdaki puan ? varsa?
    yani diyceğim o ki 7-8 winle nereye yerleşirim belli olur mu?
  • peroxide kullanıcısına yanıt
    istediğin haritayı oynayabilirsin o bir şey değiştirmez. Ezici üstünlük sağlaman da bir işe yaramıyor maalesef. Önemli olan round kazanman ve MVP olman.
    Son tyi vurmak önemsiz, kim defuse ederse MVP o kişi olur.

7-8 win değil zaten 10 win olunca rütben olacak, yani 10 maçta değil 10 winde rütben belirlenecek. Bizim bilmemiz imkansız, karşına gelen kişilerin rütbelerine bak. Direk kartal olan da var, gümüş olan da var. Skala baya geniş.

Şu anda ezici üstünlükse böyle devam et, nasılsa yükseleceksindir. Hep aynı örneği veririm ama, hiç bir pro silverda ya da novada değil. Demek ki iyi oynayan her halükarda yükselir.
  • hmm teşekkürler yani oyunu kazandıran defuseyi yaparken takım arkadaşımın beni vurması nasıl bi durum ben yapsam bu olayı avantaj mı şikayette edemedim :D içimde kaldı valla vote yapmayı report felan hiç bilmiyorum. rekabetçilerde genelde 2. oluyorum belli olmuyor mvp olup olmadığımı anlamıyorum :D

hm anladım mvp olayını :D baya oluyorum ayıptır söylemesi nazar değmesin belkide kolay maçlardı bilmiyorum :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peroxide -- 12 Şubat 2015; 11:00:09 >
  • quote:

Roundu kazanan takımda olmalısın
    Bombayı kurmuş, ya da defuse etmişsen
    En fazla adamı kim öldürmüşse
    Eğer iki kişi aynı sayıda öldürmüşse, ilk adam öldüren MVP olur.

bombayı kurunca değil patlatınca mvp geliyor sanırım
    MVP sebebine "planted the bomb yazıyor" mesela bombayı kurdun, karşı takımın hepsini öldürdün o zaman da kuran kişi MVP. Patlayınca zaten kuran kişi patlatmış oluyor.
  • quote:

MVP sebebine "planted the bomb yazıyor" mesela bombayı kurdun, karşı takımın hepsini öldürdün o zaman da kuran kişi MVP. Patlayınca zaten kuran kişi patlatmış oluyor.

aynen yani kurup patlamadan el biterse yada çözerlerse kuran kişiye mvp gelmıyor onu demek istemiştim.oyun item dusme olasılıgının sıfırlandıgı gun hangi gün? eskiden bir siteden takip ederdin geriye dogru sayardı
  • Güzel ve Sade bir sunum olmuş.10 Maçını tamamlamış ve ilk rütbesini almış herkesin anlayabileceği anlaşılırlıkta olmuş.Elinize Sağlık.
  • Bu ara artan banlar sebebi ile rütbe soruları artmaya başladı, ilgilenenlere için yeniden üste alalım.
  • Gold Nova 4 te çakıldım kaldım.

Win alıyorum, MVP oluyorum değişen bir şey yok. Baya bir fark oldu yani nova 4 olduktan sonra 25-30 küsür maç yaptım hala Nova 4 ne yükseltiyor ne indiriyor bunun sebebini bilen var mı ?
  • Gian Carlo39 kullanıcısına yanıt
    Konuda anlattık aslında. Atıyorum Nova 4 aralığı 100 ile 330 puan arası diyelim, sen 120den başladın say her maçta da 3er puan aldın. (tabi hepsi varsayım sayılar ama konuyu anlamak için güzel örnek). Demek ki 330-120=210 puan yani her maçta 3 puan alsan 70 maç kazanman gerekir.

Senin de bu tarz olabilir, bilindiği kadarı ile bazı rütbelerin bu puan aralıkları diğerlerinden daha büyük, belki de nova da bunlardan biridir. Sen çok round kazanıp MVP olmaya devam etmelisin. 16-14 kazandığın maçları çok da kazanma olarak düşünme, sadece 2 roıund fazla kazanmış oluyorsun çünkü. Büyük farklar yaratmaya çalışıp, oyunda en çok MVP olan kişi olmaya çalışmalısın.
  • sieger kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim cevabın için.

Direk Nova 4 ten başlamadığım için nova 4 te bu kadar zaman kaybetmem biraz manasız geldi. Silver 4 ten geldim. Belirli aralıkla rank atladım ama nedense Nova 4 te baya bi vakit kaybettim fakat dediğin gibi sınırdan içeri girdiysem belki de ondan çıkamıyorum hala.
  • Gian Carlo39 kullanıcısına yanıt
    Aynen ya da satrancta da olur. Senden cok dusuk rakip geldiyse maci kazaninca puan alamama ihtimalin bile var. ama kaybedince dunyalari kaybediyorsun. Bu kisim, ve sana gelen oyuncu kalitesi tumuyle sans.
    Sen oynamaya devam nasilsa yukselir sen gelistikce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplam 20 mac fln yaptım çift keles oldum durumum iyimi kötümü anlayamadim.

• seskes S kullanıcısına yanıt
    Bunun iyi ya da kötüsü yok, ne yaptığına ne istediğine bağlı. Bir pro oyuncuysan çok kötü, normal biriysen neden kötü olsun. Sen zevk alıyor kendi oyununla tatmin oluyorsan iyisin demektir. Yok daha çok yolum var diyorsan, kötü demektir. Kişisel bir durum, nova olup bununla mutlu olan da çok insan var. Düşünme böyle o yüzden.
  • quote:

Bunun iyi ya da kötüsü yok, ne yaptığına ne istediğine bağlı. Bir pro oyuncuysan çok kötü, normal biriysen neden kötü olsun. Sen zevk alıyor kendi oyununla tatmin oluyorsan iyisin demektir. Yok daha çok yolum var diyorsan, kötü demektir. Kişisel bir durum, nova olup bununla mutlu olan da çok insan var. Düşünme böyle o yüzden.

Sağol sieger. Keyfe keder oynuyoruz iste ,)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.