Şimdi Ara

CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ? (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
3
Favori
20.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen doğru söylüyorsun, biz zaten şuanda gümüş'üz. Platin, elmas, diamond olmayalım ama NIP en az yarı final görsün. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Seçimleri NAVI, Liquid, MIBR ve Astralis alır vermiştim. Gönlüm Nip, ENCE'idi.
    Bugünkü maçlara kaldığım için pek üzülmedim, çünkü ENCE gerçekten haketti performansıyla. Renegades aynı şekilde devam ederse map alır, belki eler bile MIBR'i.
    MIBR'de Felps eskiden de öyleydi, şimdi de aynı pek güven vermiyor. Hani KgV alamadıkları için Felps'e kaldılar gibi oldu ama bu kadar zorlamaya gerek yoktu. Bir sürü genç yetenek var Brezilya'da. Olmadı geçmişi unutup alın tekrar FNX'i, zaten eski 1.6'dan mibr oyuncusuydu. :)
    Bunların üstüne birde çılgınlık yapıp NIP yenermiş falan. Biz altın almasakta olur, NIP yine semi görsün o bana yeter. :)

İyi ve hakedenler kazansın. Bize 2 kutu da yeter. :)
    Biz yerine ben diye konuşabilirsin. Ben altın alsam olmaz mesela astralis kazanmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VIKINGS kullanıcısına yanıt
    Kelimelere çok takılma. Kolay gelsin.
  • Bakalım Renegades de Ence gibi iyi şeyler yapabilecek mi? Gratisfaction da Allu gibi çıkarsa güne, neden olmasın...
  • PRO kelimesini tek hak eden takım Astralias var şuanda o da %99.99 alacak gibi bence. bu saatten sonra sürpriz felan olursa bileğiyle RENEGADES yapar ama 3-4 round kaybedince peşpeşe moral olarak dağılıyorlar direk

pro ol olma bu oyunu bende oynuyorum moral bozuldu mu o rankında LE, LEM, GLOBAL vs. yazması birşey değiştirmez kendine güvenin gittimi oynayamazsın.

ama BENİM izlediğim bugün RENEGADES daha önce de söyledim içinden geçecek MIBR'in okadar diyorum ama bakıp göreceğiz
  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    Astralis konusunda kesinlikle katılıyorum. Ancak Renegades'in sürpriz yapabileceğine inanmama rağmen seçimimi MIBR'den yana kullandım. Moral ve motivasyon konusuna ek olarak 5 Brezilya'lının daha önceden gelen birlikte oynama ve tecrübesini de düşününce ibre MIBR'den yana diye düşünüyorum. Bakalım ne olacak.
  • mibr t sayılabilecek dust 2 de ct olarak 9 raunt aldı bile
  • 10 ettik be
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

mibr t sayılabilecek dust 2 de ct olarak 9 raunt aldı bile
    Dün Liquid'in CT sided map olan Inferno'da 15-8'den maçı verdiğini de unutma ama. Her an sürpriz olabilir.
  • sku kullanıcısına yanıt
    liquid dün ayrı bir gevşekti hocam bakalım olmaz inşallah öyle bir şey
  • quote:

liquid dün ayrı bir gevşekti hocam bakalım olmaz inşallah öyle bir şey
    İnşallah
  • Renegades ceviremez ilk maçı hiç iyi değiller. 2. Maçta bakalım ne yapacaklar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tahmin ettiğim gibi gerçekten de tier farkı diye bir fark var. Böyle aşamalarda küçük takımlar dayanamıyor. Astralis yenenle bugünkü renegades alakasız

• Renegades'in şimdi de Train'de sürpriz yapmamasını bekleyeceğiz.
  • 3.haritaya kalmasa bari. Mibr train picklemiş ama renegades de çok başarılı trainde. 8 maç yapmışlar %80 galibiyetle oynuyorlar. Neden overpass seçmedi anlamadım mibri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 1 Mart 2019; 19:6:27 >
  • Ahmetqzl01 kullanıcısına yanıt
    MIBR dalga geçti resmen bomba kur bırak kur bırak D2 de RENEGADES iyi değildi ki niye o mapı seçtiler anlamış değilim. TRAIN mapı sırada bakalım 1-1 olursa MIRAGE var o map renegades'in olur ama 1-1 olur mu MIBR genelde trende iyiydi sanıyorum ama belli olmaz

takımlar mallaşmışlar iyice, kimin ne yaptığı belli değil
  • Beşiktaş 'da Dignitas'a karşı 10-2 öndeyken maçı kaybetti. Yazık oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nefer-

Beşiktaş 'da Dignitas'a karşı 10-2 öndeyken maçı kaybetti. Yazık oldu.
    Dignitas'ın seçimi olduğu için sıkıntı yapmaya gerek yok. Mirage'da alacaklardır.
  • quote:

3.haritaya kalmasa bari. Mibr train picklemiş ama renegades de çok başarılı trainde. 8 maç yapmışlar %80 galibiyetle oynuyorlar. Neden overpass seçmedi anlamadım mibri
    En başta renegades banladı overpass i

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım öyle olur. Maçta eğlenceliydi yani öyle ki Mibr maçını izlemedim yani.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.