Şimdi Ara

CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ? (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
3
Favori
20.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • redditdeki tahmin formunu buraya paylaşıyorum isteyenler bakar yada oylar

sonuçlar
    Google Docs
    IEM Katowice 2019 - New Champions Stage - Playoffs Pick'ems
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0J7b_gCM4K2Ojeo7LLx4YAluHFmikATU_HBkXLQusOT27WA/viewanalytics

oylama
    Google Docs
    IEM Katowice 2019 - New Champions Stage - Playoffs Pick'ems
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0J7b_gCM4K2Ojeo7LLx4YAluHFmikATU_HBkXLQusOT27WA/viewform

• Değiştirme ihtimalim çok düşük ama şuanlık böyle
    CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ?
  • Finali Renegades ile Astralis kapışır diye düşünüyorum.

Rez alın.
  • CSGO Pickem Tahminleriniz Nelerdir ?

Renegades VS MIBR

Renegades içinden geçecek keşke renegades altta olsaydı. Astralias'ı grup maçlarında 1 kez yendi zaten gücünün tartışmaya dahi gerek yok

NAVI vs Liquid

NAVI grup maçı 2-1 de zaten kim gelse yenerim diye üstelemedi ama NAVI aşırı hazır ve her oyuncusu Zeus hariç üst düzey TOP denilecek şekilde hazır. Herşeyi S1mple'a bırakmıyorlaR. NAVI Liquid o günün oyuncuların moral, motivasyon ve performansına bakar NET BİRŞEY tek söylenmeyecek maç. Liquid'te Stewie2k pek takıma uyum sağlayamamış gibi durdu, ama sağlam kumaş olduğu kesin.

benimde tahminim böyle

keşke hepsini ayrı ayrı seçebilsek sonuca göre çünkü 3 quest daha var izlenmeler hariç, hepsini tek kalemde istiyorlar bu çok kötü birşey

çünkü RENEGADES'in ne yapacağı hiç belli olmaz devam tamam maçı bunlar grup maçı gibi değil 2-1 lerde geleni zaten tokatlarım düşüncesi olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 25 Şubat 2019; 2:50:32 >

• Ence ile Renegades olsaydı tartışmasız çok değişik şeyler olurdu. Böyle de iyi
    Astralis
    Mibr
    Liquid
    Navi diyorum.

Katowice 2019 Overpass Hatıra Paketi aldım, kalsın bakalım.

• ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    öyle bir ihtimal yok RENEGADES, ASTRALIAS finali bu grup sistemi ile nasıl bağdaştırdın 2 ayrı gruptan 1 er takım gelecek

Max yarı finalde eşleşebilirler

Ben biraz abarttım. 23'ten almıştım epey. Biraz daha alacağım.
    https://steamcommunity.com/id/absostore/inventory/

Neden nuke varken overpass?

Ben en son turnuvada aldim yuzde 100 zarar ettim o yüzden el atmak istemiyorum 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ahmetqzl01 kullanıcısına yanıt
    Random 100binlerce düşmediği için fiyatı yükselir diyor sonrada diyorum ki 2018 faceit olanın fiyatı ortada drop aynı amaç sadece stickerları ise tamamda düşen skin aynı
  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt
    Aynı düşünceden dolayı çekimserim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetqzl01

Ben en son turnuvada aldim yuzde 100 zarar ettim o yüzden el atmak istemiyorum 😀
    Artık değişti. Coin olmayanlarda hatıra paketi bulunmadığından sahip olanların elindeki paketler sınırlı sayıda. 1 kişi şayet tüm görevleri yaparsa 3 adet paket sahibi olacak.

Cobblestone bu majorda olmadığına göre ve bu takımlar noob gibi aug kullandığına göre.

AUG hangi pakette var ? NUKE.

Boston veya Atalanta paketleri şuan kaç TL? 40 küsür.

NUKE kaç tl den açıldı ? 20, şuan gidişat 35'e doğru.

23 TL'den ve ileri vade için 27.50 TL'den çektiğim için köşede 100'e yakın nuke paketim bekleyecek.

Son olarak, alacaksanız nuke alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Ben biraz abarttım. 23'ten almıştım epey. Biraz daha alacağım.
    https://steamcommunity.com/id/absostore/inventory/

Neden nuke varken overpass?
    Haklısın, satıp biraz Nuke alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Nefer-

Haklısın, satıp biraz Nuke alayım.

Alıntıları Göster
    Ayrıca diğer paketlerde 2018'e göre yüksek bunun sebebi coine ödenen paranın çıkarılması ve hatta kar edilmesi için dumplanması ile sonuçlanabilir. AUG fiyatları da bu majorle birlikte yükseldi. Hatıra AUG diğer skinlere göre zaten yüksek olacak. Haliyle hislerim beni yanıltmıyorsa nuke fiyatı düşmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 25 Şubat 2019; 3:17:11 >

• ben naviyi liquid'den daha üstün görüyorum fakat herkes liquid seçmiş genel olarak diğer topluluklarda hep liquid basmış şimdi naviyi salmak istemiyorum ama ortada bilmediğim bişey varsa seçelim bizde
  • merhaba kutuyu nasıl alıyoruz oyun içinde bulamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceroninoo

merhaba kutuyu nasıl alıyoruz oyun içinde bulamadım ?
    Görevlere girin altta İzle bölümünün üstünde REEDEM SOUVENIRS yazıyor. Ona tıklayıp hangi maçın kutusunu istiyorsanız İNDİR butonunun yanına tıklayarak alabilirsiniz.

Tavsiyem Nuke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 25 Şubat 2019; 7:43:1 >
    Anladim hocam teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renegades MIBR ı yenebilir. Finalde de Astralis Navi kapışabilir yine. Daha kafa yoracağım. En son NIP kurtardı beni 5i tamamladık bakalım neler olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan altını garantiledik bi kutu daha kesin alıcaz yani hiç bir tahminimiz gelmese dahi maç izleyerek 2 görev daha tamamlanıyor
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.