Şimdi Ara

Csgo Bıçak Çıkarttım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana bu çıktı sevinçten çıldırdım. Tam ederi nedir ve steam’da mı satmak mantıklı yoksa başka sitelerde nakite mi dönüştüreyim ?

Csgo Bıçak Çıkarttım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• StatTrak™: yaklaşık $250–251 CS2Skins.gg
    • Diğer desenler için fiyat aralıkları da şöyle:
    • Blue Steel: $153 – $276 (StatTrak™: $159 – $345)
    • Case Hardened: $164 – $355 (StatTrak™: $181 – $610)
    • Crimson Web: $145 – $807 (StatTrak™: $170 – $1,394) CS2Skins.gg

Bu değerler, spesifik skin ve finish türünüze bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Hızlı Satış mı, Beklemek mi?

• “Kukri”, piyasaya yeni çıktığı dönemde oldukça yüksek fiyatlıydı, fakat zamanla arz artınca değer düşüşü yaşandı.
    • Vanilla gibi daha yaygın skinlerde düşüş daha öne çıkarken, nadir pattern/fade’lerde hâlâ ciddi değerler söz konusu.
    • Bir kullanıcı, fade skin için “hemen sat, çünkü fiyat düşecek” diyor:
    “This knife will probably be worth about $600–$1000 in a year or so… give it 2 weeks and it’ll be a couple bucks.”

Alternatif: Nadir Pattern/Fade Skin Satışı

• Çok özel bir float veya pattern’ınız varsa:
    • bir kullanıcı, “dünyadaki en düşük float” seviyesindeki bir Kukri Blue Steel’in 3.500–4.000 USD civarında olabileceğini belirtiyorReddit.
    • Ancak bu tür nadir item’lar uzun sürede satış bulabiliyor, dolayısıyla sabır gerektiriyor.

Sonuç ve Öneriler

• Skin türüne göre fiyat büyük oranda değişir. Vanilla için yaklaşık $250, bazı nadir türlerde ise $800–$1,400 arası pazarlanabilirCS2Skins.gg.
    • Fiyatlar genel olarak düştüğü için elinizdeki Kukri'nin yaygın bir modelse, acil satmak mantıklı olabilir.
    • Eğer gerçekten nadir bir float/pattern/fade değerine sahipse, sabit kalıp yüksek verim almak için, güvenilir p2p platformlarda açık artırmayı düşünebilirsiniz.
    • Steam Pazar yerine Skinport veya CSFloat gibi üçüncü taraf siteleri tercih etmek, nakit dönüşümü açısından daha avantajlı olabilir.

• TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Bilgi için sağolasın kardesim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.