Öncelikle şunu belirteyim hiçbir şekilde hiçbir serverda bu oyunu oynamışlığımda yok oynamayı düşünmüyorumda.
Bi kaç pc bağlı olan bi LAN ağı üzerinde arkadaşlarla makarasına zaman geçiriyoruz.
Bu tür bi hilenin olduğunu duydum. Google'da bi sürü sonuç çıkıyor ve birsürü program. Ama hiçbiri söylendiği gibi çalışmıyor. İşe yaramıyor.
Varmı bu işten anlayan? Önerebileceği bi program olan?
Tekrar tekrar söylüyorum hiçbir server'da işim olmaz. Kendi halimizde makarasına takılıcaz sadece.
Konu hakkında bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Wallhack yada bu oyun içersinde kullanılabilen diğer olayları merak ediyorum.
Not: Eğer böyle bişeyi sormak bile sakıncalı ve yasak ise şimdiden özür diliyor ve konunun silinmesini istiyorum. Ama bu konuda bilgisi olan bi arkadaş forumu geçtim PM ile yardımcı olursada sevinirim.
Ben bundan 3-5 sene önce, Call of Duty oynarken denemiştim. Normalde oynadığımdan daha kötü oynamıştım. Duvarların arkasını görebilmek, acaip kafa karıştırıyor. 1-2 maç yaptım, baktım olmuyor, kapattım. Bir daha da kullanmadım. Puanlarım düşüyordu
Zaman geçsin diye LAN üzerinden denemek istiyorum ama çalışan bişey bulamadım.
Varmı bilgisi olan?
Yokmu bilen biri?
siz wallhacktesiniz daha chams diye bir olay var gine wh gibi ama diyelim adam diğer duvarın arkasındaysa yani siz normalde göremiyeceksniz kırmızı bir şekilde göçrüş alanında ise yeşil bir yanıyor o zaman hiç şaşırmıyor kimse anlamıyorda
Onu geçte Warrockta süper oluyor çıkar çıkmaz head