Şimdi Ara

CS:Source Siyah Ekran Sorunu (W8-Steam)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar driverlar güncel, yeni format attım, oyunu tekrar indirdim fakat oyunu açıyorum siyah ekranda kalıyor. Ve düzelmiyor. Nasıl çözebilirim?

Edit: laptop kullanıyorum, hp g6 2209et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawaii -- 10 Ağustos 2013; 15:52:45 >

• Arkadaşlar ayrıca Tropico 4 adlı oyunda da aynı sorun var.
  • Silip yeniden yüklemeyi denedin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Silip yeniden yüklemeyi denedin mi

Evet...
  • Size klasik sorulardan biri olan ekran kartınızı güncellediniz mi sorunusunu sormak durumundayım ve steam dan dosya kontrolü yaptınızmı dosyalar tam mı diye ? driver eksik olabilir Slimdriver ücretsizdir bi deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost762

Size klasik sorulardan biri olan ekran kartınızı güncellediniz mi sorunusunu sormak durumundayım ve steam dan dosya kontrolü yaptınızmı dosyalar tam mı diye ? driver eksik olabilir Slimdriver ücretsizdir bi deneyin derim.

Merhaba, güncellemiştim fakat dediğiniz program ile tarattım ve 14 tane update var dedi. Sadece intel hd graphics in kini yapıp reset attım fakat yine aynı problem. Program için ayrıca teşekkür ederim sağlam program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

Size klasik sorulardan biri olan ekran kartınızı güncellediniz mi sorunusunu sormak durumundayım ve steam dan dosya kontrolü yaptınızmı dosyalar tam mı diye ? driver eksik olabilir Slimdriver ücretsizdir bi deneyin derim.

Merhaba, güncellemiştim fakat dediğiniz program ile tarattım ve 14 tane update var dedi. Sadece intel hd graphics in kini yapıp reset attım fakat yine aynı problem. Program için ayrıca teşekkür ederim sağlam program.

Ne demek fakat sorununuzun devam etmesine üzüldüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde sorurunuz için konulara göz atarken bir mubarek arkadaş ekran kartı driverini silip yenden yükleyince düzeldi demiş pek inandırıcı gelmedi ama geçerli olabilir. Birde oyununuz orjinal ise steam dosya kontrolünü deneyiniz.

Birde cs 1.6 için geçerli bir yöntem vardır belki source içinde oluyor uyumlulıuk.

Xp Kullanan~~~~> Cs Simgesine Sağ Tik Özellikler uyumluluk windows xp services 3 veye 2 seçsin
    Windows 7 Kullanan ~~~~~> Cs simgesi Sağ tik Uyumluluk windows 7 Seçsin Ve uygulaya tıklasın

Ve Tropico 4 adlı oyun hakkında da biraz bakındım bir gavur sitesinde xp sp3 uyumluluk modunun sorununu çözdüğünü söylüyor.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost762 -- 15 Ağustos 2013; 23:51:45 >
  • ghost762 kullanıcısına yanıt
    Hocam CSS'nin exesine girip özelliklere girince öyle bir seçenek yok çünkü steam. Tropico içinde geçerli aynı şey.

Son olarak dediğiniz programda başka bir driver yükleyince kafayı yedi laptop. İyi ki restore point oluşturmuşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

Hocam CSS'nin exesine girip özelliklere girince öyle bir seçenek yok çünkü steam. Tropico içinde geçerli aynı şey.

Son olarak dediğiniz programda başka bir driver yükleyince kafayı yedi laptop. İyi ki restore point oluşturmuşum.

İlginç bende öyle bir problem çıkarmadı o program . Birde uyumluluğu masaüstündeki kısayol dan değilde steam>steamapps>common dosyasındaki oyun klasörünün içinde bulunan simgesinden değiştirmeyi deneyin her iki oyunuda .

• quote:

Birde sorurunuz için konulara göz atarken bir mubarek arkadaş ekran kartı driverini silip yenden yükleyince düzeldi demiş pek inandırıcı gelmedi ama geçerli olabilir. Birde oyununuz orjinal ise steam dosya kontrolünü deneyiniz.

Birde cs 1.6 için geçerli bir yöntem vardır belki source içinde oluyor uyumlulıuk.

Xp Kullanan~~~~> Cs Simgesine Sağ Tik Özellikler uyumluluk windows xp services 3 veye 2 seçsin
    Windows 7 Kullanan ~~~~~> Cs simgesi Sağ tik Uyumluluk windows 7 Seçsin Ve uygulaya tıklasın

Ve Tropico 4 adlı oyun hakkında da biraz bakındım bir gavur sitesinde xp sp3 uyumluluk modunun sorununu çözdüğünü söylüyor.

Kolay gelsin

Birde bu yazımda win7 kullananlar uyumluluğu 7 yapsın falan diye yazmışım fakat kendi Cs me baktım (win 8 kullanıcıyım) xp sp2 seçili bende siz sıra sıra deniyin en iyisi

• Arkadaşlar problemi bilgisayara format atarak çözdüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.