Ben en son olarak 1.6 biliyorum ama bi forum sitesinde CS 1.7 dowloand linkleri vermişler.Ne kadar doğru bilmiyorum.İndirmeden önce bi doğruluğunu araştırmak istedim
bnde 1.7 die biliorm
1.7 diye bir sürüm yok.muhtemelen o 1.7 linklerindeki oyun 1,6 üzerine skin vs değiştirilmiş halidir
quote:
Orjinalden alıntı: decxal
1.7 diye bir sürüm yok.muhtemelen o 1.7 linklerindeki oyun 1,6 üzerine skin vs değiştirilmiş halidir
Bence o cs 1.6 ya source yamaları yüklenmiş halidir.kendi orjinal sitesinde bile oyle bir haber yok cs 1.7 çıktığına dair...
cs 1.7 var... Ben Resimlerini gormüştüm bi sitede
hey Allahım var der.
son sürüm promod.cs 1.7 kim çıkartıyor ya ve kim yiyor bu fakeleri
Bende ilk gördüğümde inanmamıştım.Emin olmak için sordum
1.6 dan sonra source ve promod çıkmıştır 1.7 diye bi sürüm söz konusu değildir.
1.7 diye indirdiğim oyunu ama decxal haklı, oyun 1.6 resmen. Yalnızca silah sesleri ve radyo sesleri değişik. Birde takım modelleri .
Teror Model resimleri ;
Bunu cstrike/models in içinde buldum. Modellere bakmak için girmiştim .
Bunlar da Ct resimleri ;
(İlk resimde gördüğünüz gibi kolunda Amerikan bayrağı var . Half-Life model Viewer la açıp Türkiye bayrağı koydum)
Silah sesleri güzel olmuş 1.6 ya ekledim. Ha bide 1.7 den server kurdum hlds.exe ile. 1.6 yı açıp girmeyi denedim girmedi protocol felan dedi . Server da Main bölümnde İnternet yazanı LAN yapıp denedeim girdi Vip de Matrix deki Neo olmuş .
Oyuna Amxmodx, Adminmod felanda yüklemişler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme