Şimdi Ara

CS Son Sürümü 1.7 Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben en son olarak 1.6 biliyorum ama bi forum sitesinde CS 1.7 dowloand linkleri vermişler.Ne kadar doğru bilmiyorum.İndirmeden önce bi doğruluğunu araştırmak istedim

Orjinalden alıntı: decxal

1.7 diye bir sürüm yok.muhtemelen o 1.7 linklerindeki oyun 1,6 üzerine skin vs değiştirilmiş halidir

Bence o cs 1.6 ya source yamaları yüklenmiş halidir.kendi orjinal sitesinde bile oyle bir haber yok cs 1.7 çıktığına dair...

I was born at the end of World
  • hey Allahım var der.
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • Bende ilk gördüğümde inanmamıştım.Emin olmak için sordum

Teror Model resimleri ;

CS Son Sürümü 1.7 Mi?

Bunu cstrike/models in içinde buldum. Modellere bakmak için girmiştim .

Bunlar da Ct resimleri ;

CS Son Sürümü 1.7 Mi?

(İlk resimde gördüğünüz gibi kolunda Amerikan bayrağı var . Half-Life model Viewer la açıp Türkiye bayrağı koydum)

CS Son Sürümü 1.7 Mi?

Silah sesleri güzel olmuş 1.6 ya ekledim. Ha bide 1.7 den server kurdum hlds.exe ile. 1.6 yı açıp girmeyi denedim girmedi protocol felan dedi . Server da Main bölümnde İnternet yazanı LAN yapıp denedeim girdi
    Vip de Matrix deki Neo olmuş .

Oyuna Amxmodx, Adminmod felanda yüklemişler
    | MSI B450 GAMING PLUS MAX | AMD Ryzen 3700X | ASUS GTX1060 ROG STRIX | G-Skill RipjawsV 32GB 3600Mhz | Seagate SV35 2TB / Corsair Force LS / Sandisk SSD Plus 240GB | Tagan 2ForceII 800W | Bloody A90 Gaming Mouse | Thermaltake Armor+ MX | LG 27MP36HQ-B |

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.