Şimdi Ara

CS neden hala oynanıyor? (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne 14 17 si.internet cafelere hiç gitmiyorsunuz galiba.Hep ilköğretim deki çocuklar.hatta birisi yan tarafta.
    7 yaşında mıdır nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooijdonk1120

ne 14 17 si.internet cafelere hiç gitmiyorsunuz galiba.Hep ilköğretim deki çocuklar.hatta birisi yan tarafta.
    7 yaşında mıdır nedir.

Oyun zaten senin girdigin internet cafelerden ibaret.

Önce bi araştırın bilginiz yok belliki
  • Türk milleti acele ister. Hızlı bir şeyler ister. CrySis, Cod4, 5 gibi ağır oyunlar tutar tutmasına, ama CS'nin yerini alamaz. CS, sade grafiklerinden, sürekli çıkan yeni map'larından, belki de halkın oynadığı ilk FPS'lerden birisi olduğu için tutar.

İnternet yoksa, CS botlarla sarmaz, ama o zaman Türk milleti Half-Life'a sarılır.

Kasmayan, seri oyunlar lazım bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooijdonk1120

ne 14 17 si.internet cafelere hiç gitmiyorsunuz galiba.Hep ilköğretim deki çocuklar.hatta birisi yan tarafta.
    7 yaşında mıdır nedir.

Cpl , Esl , Hltv v.s senin gittiğin kafe için mi çıkarıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

Zevkler tartışılmaz. Gözlemlediğim kadarıyla 14-17 hatta 18 yaş arası playerlar oynuyor.

1.playerlar değil oyuncular oynuyor
    2. 30 yaşında evlenmiş olduğu halde server alıp clan kurmuş hatta oynamaya devam eden insanalrda tanıyorum

Biliyorum. Ben genelleme yapmıştım.
  • Cahillik

Her kim bu hale getirdiyse tek bilgisayar oyunu CS gibi görünüyor ve hiç bilgisayar oyunu alemine girmemiş olanlar hemen cs ye sarıyor, cs oynayanların çoğu half life serisini ve half life in dünyanın ilk fps oyunu olduğunu bile bilmiyor.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptybottle -- 18 Eylül 2009; 19:32:54 >
  • +1
  • Burada cs karşıtı olarak konuşanların çoğu source hakkında bek bişey bilmiyor gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avia -- 20 Eylül 2009; 8:27:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner_GnC

quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

quote:

quote:

milletin pc si cod2 yi cod4 ü açmıyor onlarda cs oynamaya devam ediyorlar. bazılarının codun online ından bile haberi yok. cs ın modası geçeli yıllar olmuş ama adam hala codu keşfedememişki napsın garibim. cod4 varken cs oynayan adama acırım ben. değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir

Cs oynayanlara acı sen hâlâ.Sen evinde Cod4'e yumulurken adamlar Avrupa'da Amerika'da CS den para kırıyor.Asıl ben, senin gibi grafiklere bastırılmış oyunları ilah olarak görenlere acıyorum.

yemişim grafikleri. grafik dedinmi cod4 üst sıralarda yer almaz. çok grafik meraklısı olsadım crysis falan oynardım. ondan bile haberin yok belliki boş boş konuşuyorsun. geliştirilebilir perk sistemi, silahlar, ambians, kill strike larda gönderilen heli ve uçaklar, oynanabilirlik ve daha sayamadığım onlarca şahane özelliği ile cod4 yüzyılın oyunudur. ben paraya değil aldığım keyfe bakarım. çağı yakalamak lazım. geçmişi hatıralarla anmak başka bişey, günümüz teknolojisinin keyfini çıkartmak başka bişey. hadi canım uzatma fazla

Tamam canım uzatmıyorum.Tartışma yapılamıyacak biri olduğunu gösterdin.

Klasik kaçış taktiği... Uzatmıyorum seviyen belli oldu. Ne bu ya. Bir tartışma açıldıysa adabınca devam ettirilir. Atlayın artık şu çocukluk hallerini.

Görüşüm;
    Cs oynayanların azımsanmayacak kadar yüzdesi donanım yetmezliğindendir.
    Gen büyük çoğunluğu 2003-2004 yılları sonrasında çıkan hiçbir oyunu oynamamıştır, bilmiyordur.
    %25 lik bir bölümü ise diğer oyunlarında oynamış olup, Cs yi sevdiğinden veya online cs yi güzel gördüğünden oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sofinindünyası

Cahillik

Her kim bu hale getirdiyse tek bilgisayar oyunu CS gibi görünüyor ve hiç bilgisayar oyunu alemine girmemiş olanlar hemen cs ye sarıyor, cs oynayanların çoğu half life serisini ve half life in dünyanın ilk fps oyunu olduğunu bile bilmiyor.!

dünyanın ilk fps oyunu half life mı??? enteresan

source olayına katılıyorum,
    bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak çağımızın (her çağda olduğu gibi) hastalığı...

ilk fps oyunu hakkında bilgi için de:
    http://en.wikipedia.org/wiki/First-person_shooter

cs: source ve cs 1.6 sadece bizim ülkemizde bu kadar çok oynanıyor gibi düşünen insanlar var,
    önceki sayfalarda bu referans kaynaklı şekilde izah edildi ama tekrar hatırlatalım öyle olmadığını...
    steam üzerinden satış rakamlarına bakmanız yeterli

• Soğutacaksınız oyundan yahu .
  • Zurrani sana teşkredrm. Sonunda anladığını düşündügüm biri yazı yazdı ve acıkladı içimi rahatlattın.

Steam üzerinden oynanan oyunlar sıralamasına su link ile ulaşabilirsiniz.Yada sizin değiminizle ne kadar cahil insan oldugunu görebilirsiniz.

http://store.steampowered.com/stats/

Link de olan sayfanın belli bir kısmınıda buraya ekliyeyim.

• İnternet kafelerde 6-7 yaşında ki çocuklar CS'yi deli gibi oynuyor.Bütün silah-map vs. hepsini biliyorlar bağımlılık yapmış artık.
  • Counter kötü oyun değil sıkmıyor sonu gelmiyor
  • Bilgisayar oyunlarına gözünü half life la açanlar oynar couterstrike denmiş

Arkadaşım ben 1989 da nintendo aldığımdan beri bilmem elime kaö makina geçti bilmem kaç oyun bitirmişimdir Allah bilir,(benim yaşı ona göre tahmin edin artık bilgisayarımda yeni oyunların hepsi yüklenir cod 4 de buna dahil ve sonunda sıkınılır silinir.Ama bir oyun varki o hiç silinmiyor 8 senedir. COUNTER STRİKE. Acaba neden.Bu arada son çıkan oyunları full ayarlarda oynayabilecek bilgisayara sahibim. Düşün ona rağmen.....

İyi oyun ve kötü oyun tanımını iyi yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 21 Eylül 2009; 0:14:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

quote:

quote:

quote:

milletin pc si cod2 yi cod4 ü açmıyor onlarda cs oynamaya devam ediyorlar. bazılarının codun online ından bile haberi yok. cs ın modası geçeli yıllar olmuş ama adam hala codu keşfedememişki napsın garibim. cod4 varken cs oynayan adama acırım ben. değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir

Cs oynayanlara acı sen hâlâ.Sen evinde Cod4'e yumulurken adamlar Avrupa'da Amerika'da CS den para kırıyor.Asıl ben, senin gibi grafiklere bastırılmış oyunları ilah olarak görenlere acıyorum.

yemişim grafikleri. grafik dedinmi cod4 üst sıralarda yer almaz. çok grafik meraklısı olsadım crysis falan oynardım. ondan bile haberin yok belliki boş boş konuşuyorsun. geliştirilebilir perk sistemi, silahlar, ambians, kill strike larda gönderilen heli ve uçaklar, oynanabilirlik ve daha sayamadığım onlarca şahane özelliği ile cod4 yüzyılın oyunudur. ben paraya değil aldığım keyfe bakarım. çağı yakalamak lazım. geçmişi hatıralarla anmak başka bişey, günümüz teknolojisinin keyfini çıkartmak başka bişey. hadi canım uzatma fazla

Tamam canım uzatmıyorum.Tartışma yapılamıyacak biri olduğunu gösterdin.

Klasik kaçış taktiği... Uzatmıyorum seviyen belli oldu. Ne bu ya. Bir tartışma açıldıysa adabınca devam ettirilir. Atlayın artık şu çocukluk hallerini.

Görüşüm;
    Cs oynayanların azımsanmayacak kadar yüzdesi donanım yetmezliğindendir.
    Gen büyük çoğunluğu 2003-2004 yılları sonrasında çıkan hiçbir oyunu oynamamıştır, bilmiyordur.
    %25 lik bir bölümü ise diğer oyunlarında oynamış olup, Cs yi sevdiğinden veya online cs yi güzel gördüğünden oynuyor.

Kardeş,profilimden eski mesajlarımı incelersen tartışmaya girdiğimde başıma neler geldiğini anlayabilirsin.Ben tartıştığım kişinin tartışma üslubuna göre önceden kendimi emniyete alıyorum artık.

• ben hiç sevmedim sevmemde
  • sebebi çok bariz interenet kafeler knight dışında online cs dışında doğru düzgün multiplayer oyun yok hiç bir kafede ne dota oynayabildim ne crysis ne de call of duty 4-5 kafeleringenelinin durumu bu ama counter ın hakkını yememek lazım arkadaş ortamında hile kullanmadan topluca oynanabilecek zevkli bir oyundur zamanında çok oynadık
  • 1986 dogumluyum ve lise 2 den beridir cs oyuncusuyum. O zamanlar eskişehirin meşhur internet kafesi Es Net'e takılırdık pc özellikleri hiçte fena değildi ama ne hikmetse cs 1.5 varken hatta 1.6 yeni yeni çıkmışken hala 1.3 yüklüydü. Takıldığımız lan game de ciddiye alınacak çok oyuncu vardı böylesine profesyonel oyuncular kaliteyi ileriye taşımış artık herkez bende iyi olmalıyım hedefiyle cs kasmaya başlamıştı. TeamQueshh 'di yanılmıyorsam yurtdışı turnuvalara katılmışlardı o senelerde o günden beri cs kasıyorum. Bu oyunun bir bağımlılık olduğuna gerçekten inanıyorum. Eğer anti sosyal yaşamak istemiyorsanız hiç bulaşmayın derim çünkü belli bir zaman sonra pc başında geçen zamanınıza acıyıp bunun yerine 1 kitap okusaydım kendim ve çevrem için daha iyi olmazmıydı sonucuyla karşılaşabilirsiniz(Not: Abartanlar için söylüyorum.). Bir kötü yanıda pc başında oturmaktan bel bölgenizde küçük bir simit oluşmaya başlıcaktır hergün düzenli bir spor ve cs iyi olucağı kanaatindeyim arkadaşlar. Eğer öss kasıyorsanız, Hayatta büyük idealleriniz var ise bu ve türevi oyunlara bulaşmanızı önermem çünkü başarınızı belli bir ölçüde aşşağı çekicektir bunun haricinde zevki paha biçilemez keşke bunca yıl bunca emek yurt dışındaki gibi başarılarla taçlansa para akışı sağlansa... Ülkemiz şartlarında bunun olması biraz güç gibi görünüyor!!

• quake 3 arena yı şimdi bile bulsam oynarım ama counter strike ı hiçbir zaman sevemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 11 Ekim 2009; 0:30:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.