Şimdi Ara

CS için en kullanışlı mouse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir süredir araştırıyorum.Ancak cs oynayanlar genelde başka FPS oyunlarda oynadıkları için kararsız kaldım. Bir cs forum anketindede x7 nin cs playerlarının en çok kullandığı mouse olduğu görülüyor. Bunun nedeni fiyatımıdır? Ben DA v2 almayı düşünüyorum şu an bende x7 kullanıyorum. ne yapmalıyım? Hangisi iyidir. ?
    DA v2 nin kalitesi FPS lerde tartışılmaz diyorlar.
    Anketlerde ne çok kullanılan x7. ne yapmalıyım?

• tabikide fiyatından dolayı cünkü genel olarak baktıgımızda cs yi 12/16 yas arası oynanıyor ve bu yaslardada herkesde bütce bulunmuyor o yüzden herkes x7 ye yöneliyor birde bu kisiden kisiye degisir
  • ben x7 diyorum

veyahut razer DA

fiyatından dolayı değil fakat x7 bence kesinlikle cs için bi numara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIainPROST

ben x7 diyorum

veyahut razer DA

fiyatından dolayı değil fakat x7 bence kesinlikle cs için bi numara.

kisiden kisiye degisir bencede g9x tamamen bütce ile alakalı
  • hepten kafam karıştı şimdi Razer ve a4tech arasında kalmışken logitech de oyuna dahil oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slaptoass

hepten kafam karıştı şimdi Razer ve a4tech arasında kalmışken logitech de oyuna dahil oldu.

logitch iyi bir markadır dur simdi ben forumdaki 1/2 arkadasa link atıyorum ona göre hep birlikte bir karar veririz
  • Cs için genelde STEELSERIES ve RAZER markaları öne çıkıyor. Çünkü en iyi CS oyuncularının sponsorları

Ben CS için mouse alcak olsam.RAZER DEATHADDER ve Logitech G400 modellerini düşünürüm. İkisi arasındada Deathadder bir adım önde hem solaklar içinde modeli var.

Birde mouse padin yoksa mouse padlerede bakmanı şiddetle öneririm.

Ayriytten bu konuya da bak.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26945656/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydolan -- 4 Eylül 2011; 12:43:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu konuyu baştan aşağıya okudum ancak benim için önemli olan ele oturması logitechler şeklinden dolayı itici gelyio sanki alsam rahat edemicekmişim gibi geliyo daha öncede g400 kullanmıştım hiç rahat edemiyorum g9 un tipi elime oturmicak gibi yani kafamda logitech isini bitirdim ben :D

mouse pad i şiddetle önermişsin zaten SS QcK+ MyM var :) teşekkürler

ve geçen gün turnuvadan razer golathious kazandım speed edition 3.lük ödülüydü. Turnuva galibi elinde bir çantayla geldi üstünde kaplan desenli bi çantaydı. Cafede düşünüyodum bu ne la böyle diye.
    adam açtı çantayı içinden bi tane g9 çıkardı Samsung 21" bi monitör çıkardı blackwidow klavye ve SS Qck+ fnatic ve Siberia v2 çıkardı. Dedim noluyo ilk başta saçma gelmişti. sonra muhabbeti kurup 1 2 el oyun oynadım. gerçekten büyük rahatlıktı ancak g9 elimeoturmadığından pekkasamadım. Sonrada gaming set yapmaya karar verdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slaptoass -- 4 Eylül 2011; 13:17:33 >

• quote:

bu konuyu baştan aşağıya okudum ancak benim için önemli olan ele oturması logitechler şeklinden dolayı itici gelyio sanki alsam rahat edemicekmişim gibi geliyo daha öncede g400 kullanmıştım hiç rahat edemiyorum g9 un tipi elime oturmicak gibi yani kafamda logitech isini bitirdim ben :D

mouse pad i şiddetle önermişsin zaten SS QcK+ MyM var :) teşekkürler

ve geçen gün turnuvadan razer golathious kazandım speed edition 3.lük ödülüydü. Turnuva galibi elinde bir çantayla geldi üstünde kaplan desenli bi çantaydı. Cafede düşünüyodum bu ne la böyle diye.
    adam açtı çantayı içinden bi tane g9 çıkardı Samsung 21" bi monitör çıkardı blackwidow klavye ve SS Qck+ fnatic ve Siberia v2 çıkardı. Dedim noluyo ilk başta saçma gelmişti. sonra muhabbeti kurup 1 2 el oyun oynadım. gerçekten büyük rahatlıktı ancak g9 elimeoturmadığından pekkasamadım. Sonrada gaming set yapmaya karar verdim :)

massalh adam baya bir proymus sen neredki turnuvalara giriyorsun acaba?

• nerdeki turnuvalaramı giriyorum :)İstanbul - Beyoğlunda dandik bi cafede hediyeleri giriş parasını ve bütün organizasyonu nerdeyse ben üstlendim 16 kişilik giriş 15 lira olan bi turnuvaydı. bu 1. olan arkadaş cafeden bi tanıdığımın özel isteği üzerine gelmiş :)

Mahalle arası ufak bi turnuvaydı kısacası cafe sahibini ikna edene kadar canım çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slaptoass -- 4 Eylül 2011; 14:06:12 >
  • İyiymiş. Türkiyedede yavaş yavaş profesyönel oyuncuların ve organizasyonların çoğalması çok güzel. Tabi hala mouse padde ne gerek var diyenler de var ama olsun.
  • quote:

nerdeki turnuvalaramı giriyorum :)İstanbul - Beyoğlunda dandik bi cafede hediyeleri giriş parasını ve bütün organizasyonu nerdeyse ben üstlendim 16 kişilik giriş 15 lira olan bi turnuvaydı. bu 1. olan arkadaş cafeden bi tanıdığımın özel isteği üzerine gelmiş :)

Mahalle arası ufak bi turnuvaydı kısacası cafe sahibini ikna edene kadar canım çıkmıştı.

anladım bende turnuva yapıcamda bursada adam bulamıyorum annemlerin orda kafede oynuyoduk kimse iyi oynamadıgı icin kabul etmiyo
  • sana şöyle söylim sene 2005 bu cafe yeni açılmıştı FB ye Sis Diyen insanlar Mouse u tutamayan insanlar vardı. Ses kasan kişilere ya da iyi oynayan kişilere şifre yazmış "interp" kodunun silahı güçlendiğine inanıp örneğin bi silahı 5 6 el ölmeden kullanınca güçlendiğine inanıyorlardı. Sonra Nirvana diye Bir Cs clanı geldi. Ortalama oyunculardan oluşmuş yani newbie bi clandı. online ı yeni keşfetmişti. Başlarda basit ama takım gibi oynuyorlardı. Hiç maç kazanamadılar.
    Ancak çocuklar sürekli onları seyretti hareketlerini tekrarlamaya çalıştı. Kaybetseler bile zevk alıyorlardı oynamaktan. Bütün maçlarını bu cafede yaptılar. Çocuklar artık cafe sahibine isyan etti ve online cs nin oynanması için gerekli programları falan istediler. Cafe sahibi müşteri kaybedeceğini anlayınca isteklerini yerine getirdi.

Ben o kesimin şanslı çocuklarından biriyim Beyoğlunun en ücra en varoş kesimi olan Hasköy semtinde oturuyorum. Benim şansım ailemin okumuş olmasıydı. Evime pc almıştım ve hiç durmadan cs oynuyordum. Nirvana clanındaki abilerimin yedeği olarak clana girmiştim. Oradaki yaşıtım çocuklara oyunu öğretiyordum. Ancak kolay olmadı. :) Çünkü öyle bir yerki herkes kendini dünyanın en iyisi olarak görüyordu. Hiç bir rakibini yeniyorsan ya "bal " denirdi. Ya da "hile".

Sene 2011 o çocuklar büyüdü. Hepsi elite playerlar oldular. Şimdi turnuvaları kovalıyorlar , yenilseler yılmadan maçlara devam ediyorlar.

O dönemin Nirvana'sı yerini önderliğini yaptığım SoD`( [S]ymphony [O]f [D]estruction ) a bıraktı.

ağlicam şimdi çok duygulandım la

• quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

quote:

nerdeki turnuvalaramı giriyorum :)İstanbul - Beyoğlunda dandik bi cafede hediyeleri giriş parasını ve bütün organizasyonu nerdeyse ben üstlendim 16 kişilik giriş 15 lira olan bi turnuvaydı. bu 1. olan arkadaş cafeden bi tanıdığımın özel isteği üzerine gelmiş :)

anladım bende turnuva yapıcamda bursada adam bulamıyorum annemlerin orda kafede oynuyoduk kimse iyi oynamadıgı icin kabul etmiyo

Konuda baya saptı :)
  • quote:

quote:

quote:

Konuda baya saptı :)

pardon en kullanıslı mouseyi acıkcası ben kendi adıma söyle alıyorum alacagım oyunla seceneklerim arasında olan mouselar la deneyerek ve bunu bütcene uygulayarak en kullanıslı mouseyi bulursun

• quote:

tabikide fiyatından dolayı cünkü genel olarak baktıgımızda cs yi 12/16 yas arası oynanıyor ve bu yaslardada herkesde bütce bulunmuyor o yüzden herkes x7 ye yöneliyor birde bu kisiden kisiye degisir

16hakan16 ya katılıyorum. teşhis budur işte. x7 profsyonel mouse dan önceki ilk mouse u oluyor genelde insanların. fena da değiller.
  • Ben x7 den DA ya gectim her yil x7 i degistiriyodum ama DA da suanda hic sorunla karsilasmadim
  • Eğer DPI sürekli değiştirmyorsan Deathadder derim bende Hem kullanım olarak hemde performans oalrak tatmin olacağını düşünüyorum.
  • Hocam özellikle DA ele oturuş bakımından çok güzel bir mouse kullanımı da çok rahat
  • X7'nin kullanımı bence çok rahat, özellikle FPS oyuncuları için bakıldığında f/p olarak çok başarılı bir ürün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.