Şimdi Ara

Cs go'yu veya steam marketi türkçe mi kullanıyorsunuz ingilizce mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadalar forumda bir sürü satılık ilanı var bende bir sürü item sattım aldım vs ama bazı ilanları anlamıyorum.

Oyunu ingilizce oynuyorum bütün itemların ismide ingilizce

ingilizcem var konusurum derdimi anlatırım tamam süper değil ama bu ilanlarda türkçe bile anlamıyorum.

az önce bi arkadaş kargaşa noktası satıyodu ak biri yazmış m4a1 şaheser ikisinide googledan bakıp anladım hiper canavarı diyen bile var. en azından itemları satarken hem türkçe hem ingilizce isimlerini yazsak nasıl olur ?

bide her itemın turkcesi var mı ? mesela vulcan asiimov bunların turkcesi neler acaba ?

P90 | Ecel Kedisi

FAMAS | Hayal Etkisi

MAC-10 | Kızgın (sanırım heat)

M4A1-S | Atomik Alaşım

Çift Beretta | Cezalandırıcı

MP7 | Şehir Tehlikesi

Nova | Çiçekli Dal

XM1014 | Sükûnet

Galil AR | Geveze

Desert Eagle | Bronz Deko

MAC-10 | Neon Sürücü

M4A1-S | Hiper Canavar

Five-SeveN | Maymun İşi

M4A4 | Zalim Daimyo
    M4A4 | Zalim Daimyo
    M4A4 | Zalim Daimyo
    M4A4 | Zalim Daimyo
    M4A4 | Zalim Daimyo
    M4A4 | Zalim Daimyo

M4A1-S | Altın Bobin

FAMAS | Mücadeleci Z

AK-47 | Kargaşa Noktası

M4A4 | Asil Paladin

M4A1-S | İkarus Düştü (maçtan düştüğü için komik oluyor;ikarus düşüt düştü?)

AUG | Akihabara Benimsemesi

AK-47 | Çöl İsyancısı

bu işe bi son verip oyunu ingilizce oynamaya davet ediyorum hepinizi

• uçanteneke888 kullanıcısına yanıt
    Mücadeleci Z , Akihabara Benimsemesi neyse de diğerlerinin bir sorunu yok. Sorun sizde bana kalırsa. Ayrıca pazara türkçe de yazsanız ingilizce de yazsanız itemi bulabilirsiniz. Abartılacak bir şey yok, abes duran bir şey de yok. Bırakın şu İngilizce hayranlığını.

Tamam biz de seviyoruz ingilizceyi, aramız iyi de, bir oyunu iyi veya kötü kendi dilimde oynamak varken niye gidip ingilizce oynayayım? Hele bi de Valve türkçe oyun çıkaran sayılı firmalardan. Türkçe oyun isteyip ingilizce oynuyorsunuz neyin kafası bu derler adama.

Ayrıca yazdığım herşeyde bi sorun bi komiklik var. evil daimyo mac 10 heat icarus fell bunların hepsi komik.

Türkçeye cevirilen hiçbirşey güzel değil.Dublajlı film mi izliyosunuz ?

orjinal dili ingilizceyken ingilizcede biliyosanız bi oyunu yada filmi neden türkçe oynar ya da izlersiniz bende onu anlamıyorum.

bu çevirdiğim şeylerin hepsi komik hiçbiri güzel değil.
    || Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
    İşte size komik geliyor bi tek. Sizden başka sızlanan da yok. Ayrıca ben size türkçe oyun istiyorsunuz demedim. Genel manada konuştum orada.

Ikarus Düştü daha ne şekilde çevirilebilir, size göre komik olöayacak şekilde bi örnek verseniz biz de görsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go da bu silah muhabbeti nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    E ne anladım ben o Türkçe oyundan :) Daha önceden böyle şeyler görmediğimiz için oyunlarda, abes kaçıyor bir şey dediğim yok. Allods oynardım zamanında, Ölümcül İskelet avcı diye bir mob vardı. Deadly Hunter Skull. İngilizcesi havalı geliyor ama Türkçesi de bu, yapacak bir şey yok :)

hem market hem oyun ingilizce kullanıyorum. türkçe oldu mu bir garip geliyor. alışmadığımdan olabilir ama forumda türkçe kullananların ssini görünce sanki çakma bir oyunmuş gibi geliyor gözüme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 3 Mart 2016; 13:00:14 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.