Şimdi Ara

CS:GO yeniden indirime girer mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce ne zaman indirime girer? 24 tl çok pahalı açıkçası, yılbaşında 7 tl küsür olmuştu o zamanlar kredi kartım yoktu alamamıştım :(

• Hocam forumda 15 tl ye satanlar var .

Bir düşünün derim.

Tabi güvenilir kişiler olmalı.
  • sene 2009'dan beri türklerle ticaret yapmıyorum, internet ortamında türklerin %80'i dolandırıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wendez2

sene 2009'dan beri türklerle ticaret yapmıyorum, internet ortamında türklerin %80'i dolandırıcı.

Kendiniz bilirsiniz ama ozan1212 ile alışveriş yaptım 50ttlik ayrıca forumda 100lerce referansı vardır bir sıkıntı çıkmaz
  • Forumdan bir arkadaştan yardım istedim oyunu almak için.Oyun 12 tlye düşünce enpara ile 6 liraya geliyordu.Forumda yazınca millet 10 Liraya alırım dedi.10 diyince kabul etmedim.Bir arkadasa mesaj attım durumu anlattım olur dedi en ufak bir para talep etmedi.O an güvendim ve hemen parayi yolladım ve oyunu almıştı.Görüyorsa tekrar teşekkür ederim o arkadasa.Bu aralar bağımlısı oldum oyunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 lirayı bi yemeğe veriyorsunuz, yüzlerce saat oynayacağınız bir oyuna verirken düşünüyorsunuz ya komik geliyor bana.

eklediğim arkadaş satıyor 14-15 lira mı neydi, gayete güvenilirdir.
  • 24 lira cok degil.Yani beklemeye degecek coklukta degil.

Gta 5 179 tl mesela bana gore cok ben bekliyorum,ta ki 50 tl altini gorene kadar.Ama 24 tl iken bir oyun dedigim gibi beklediginize degmez hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ruslar CS:GO ya Neden giriyor ?
    8 yıl önce açıldı
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok para degilde ucuz almak varken :) bazi siteler yoluyla alinabiliyor bonus,puan vs. veriyor ucretsiz alinabiliyorda bos vakti olan icin

• Ozandan al temiz çocuktur.

• Sağolun arkadaşlar )) Evet hocam 15 Tlye satılıktır ilgileniyorsan
  • Nr1Gaming firması satıyor 20 TL'ye. %100 güvenilir. Şahısa güven olmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nr1Gamingg -- 16 Nisan 2015; 12:00:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.