Şimdi Ara

CS:GO YATIRIM [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
11
Favori
14.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bağyanlar mlg takım kapsülleri hala ucuzken alın derim. ev arkadaşım geçen katowice 20 tane stok yapmıştı. 4'ten alıp 70'e sattı. 100 lirayı 1400'e çıkardı.
    eğer kıyıda köşede paranız varsa hiç durmayın alın. gerekirse 1 sene bekletip 50-60 olunca satarsınız. 8lira şuan kapsüller.

esl köln ve kaloşvar tutulmadı çünkü, o stickerlarda holo takım çıkarmaları yoktu.

yatırım yapacağınız kapsüller:

-MLG Columbus 2016 Efsaneleri (Holo/Parlak)
    -MLG Columbus 2016 Meydan Okuyanlar (Holo/Parlak)

kesinlikle açmayın, dursun envarterinizde, pahallılaşınca satarsınız. zarar ettirmez.
  • sAssaren S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 80 liralık alacaktım indirime girdiği gün yanlış alıp iade parasını beklerken indirim bitmişti. Üzüldüm biraz açıkçası. Şuan ki fiyatından almaya kalksam az alabiliyorum. Yeni turnuvayı mı bekleyeyim yoksa bu fiyattan alayım mı ?
  • Elimde 40 tane meydan okuyanlar 4 tane efsane kapsül var bekletmek mi mantıklı satmak mı önceki turnuvanın kapsülleri giderek ucuzlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holo stickerlarda çok mantıklı bir yatırım olucaktır,çok tutuluyor bende 10 20 tane alamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

Elimde 40 tane meydan okuyanlar 4 tane efsane kapsül var bekletmek mi mantıklı satmak mı önceki turnuvanın kapsülleri giderek ucuzlamış

Parlak/Holo ise bekletin hocam. Onlar değerleniyor.
  • valla ben kroma droplarıın bitmesini bekliyorum flip damacus aldım, kroma bıcakları durdugu anda tavan yapacak benim tahminim çünkü standart paternler dısındaki sınırlı koleksiyon herkes satın almak yada düşürmek için cayır cayır kutu acıp trade yapıyor envanter saattım komple bu kaldı sadece,karambit normalı duruma düşer en kotu ihtimal
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    Evet hocam parlak/holo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

valla ben kroma droplarıın bitmesini bekliyorum flip damacus aldım, kroma bıcakları durdugu anda tavan yapacak benim tahminim çünkü standart paternler dısındaki sınırlı koleksiyon herkes satın almak yada düşürmek için cayır cayır kutu acıp trade yapıyor envanter saattım komple bu kaldı sadece,karambit normalı duruma düşer en kotu ihtimal

Piyasada o kadar çok kroma bıçağı varki ben drop dursa bile fiyatının artacağını hiç düşünmüyorum zaten heryer kaynıyor. Kroma 2 olabilir oda marble fade olayı yüzünden ama kromadan birşey beklemeyin derim

• QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    selam.
  • Hediye Paketlerini 2.90 alıp 50-100 TL arası satacağını düşünen Yatırımcı koca yürekli çocuk sanada burdan selam olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asevim69

Hediye Paketlerini 2.90 alıp 50-100 TL arası satacağını düşünen Yatırımcı koca yürekli çocuk sanada burdan selam olsun :)

• yakın zamanda nasıp olursa iyi para gecicek elime yatırımlık envantere ne alabilirz acep :D
  • Operation Kinguin 3 turnuvası başlamış sanırım. Yatırım adına çıkartma tavsiyeniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan firar kasasının drobu durmuş durumda hocam ona bakabilirsiniz.

@kental o turnuvaya özel çıkartma olmuyor hocam
    hocam ben yalan olmasın item bakıyorum kasa dünya kadar var,yatırımlık envanter dizmeye calısıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

yakın zamanda nasıp olursa iyi para gecicek elime yatırımlık envantere ne alabilirz acep :D

MLG Columbus Parlak Holo ne varsa alabilirsin (Buralar 1 sene sonra değerlenir)
    Hocam bu drop durma olayı nerde yazıyor acaba tam kaynak nere şu eşyanın dropu durdu bunun başladı falan yazıyorlarya nerden öğreniyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Hocam bu drop durma olayı nerde yazıyor acaba tam kaynak nere şu eşyanın dropu durdu bunun başladı falan yazıyorlarya nerden öğreniyorlar?

Hocam bu durum yama notlarıyla açıklanıyor diye tahmin ediyorum. Attığım linkten aktif ve rare durumda olan kutulara bakabilirsiniz. Bu arada Chroma nın drop durmuş. Bu kasa epey değerlenecektir. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Ben alacağım bir miktar.

http://counterstrike.wikia.com/wiki/Weapon_Case#Weapon_Cases

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Hocam bu durum yama notlarıyla açıklanıyor diye tahmin ediyorum. Attığım linkten aktif ve rare durumda olan kutulara bakabilirsiniz. Bu arada Chroma nın drop durmuş. Bu kasa epey değerlenecektir. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Ben alacağım bir miktar.

http://counterstrike.wikia.com/wiki/Weapon_Case#Weapon_Cases

Ne kadar değerlenebilir ki hocam? 0.28 görünüyor şu an.

Bu arada cs go envanter slot sınırı nedir?

• Bende iki hesapta 110 MLG (33 Faze) Sticker ve 947 Kasa (934ü Kroma) var. 2 ay önce ankadan 3 katı kadar kar ettim. Sonra kroma bastım ucuz iken. Değerlenecek yine en az 3 katı kadar bence. MLG leri de unutmak lazım. Özellikle Faze,Splyce,C9 ve MLG stickerleri ni alıp bekletmek lazım diye düşünüyorum. Ben Faze sayesinde baya baya kardayım şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLsrt -- 5 Mayıs 2016; 10:50:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.