Şimdi Ara

CS:GO VAC HATASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rekabetçi oyunlarının sonlarına doğru ''Ya bilgisayarınızla ilgili bir sorun VAC sistemini engelliyor ya da VAC sistemine stabil bir bağlantı sağlayamıyorsunuz.Güvenli sunucularda oynayamazsınız'' diye hata verip maçtan atıyor.Bir daha da 1-2 saat boyunca giremediğimden sürekli 1 haftalık ban yiyorum.Son 1 ayda neredeyse herşeyi denedim;oyunu sildim yükledim,-console tarzı birsürü komut kullandım,kısayolla exe.den açtım fakat ne yaptıysam sorun düzelmedi.Herhangi bir program engelliyor olabilir dediler.Çoğu programı kapattım fakat yine çözülmedi.Windows 8.1 kullanıyorum start menüsüne kadar kapattım ama yine de olmadı.Virüs taraması da yapmama rağmen düzelmedi.Son olarak format atmak durumuna kaldım ama pc yeni topladıgımdan gidip kesin çözülüp çözülmeyeceğini bilmediğim bi işlem yapmak istemiyorum format attırmak gibi.Kesin çözüm diyebileceğiniz öneri varsa bekliyorum.Steam desteğe kadar mesaj attım fakat kendileri bizden daha da bilgisiz.Çözümlerinizi bekliyorum...

• Şu forumda yardım edebilecek bir Allahin kulu yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç dosya falan değiştirdin mi? Hile amaçlı olmasa bile VAC hile sanabiliyor. Silip yeniden denediysen başka bir programdan veya dosyadan problem yaşıyordur. Format tahminen düzeltir
  • Modem isp kaynaklı da olabilir. Başka bi bilgisayardan deneme şansın varsa dene
  • Viktor to Viktory kullanıcısına yanıt
    Yani en başta eski pcden dosyaları yeniye taşımaktan başka bi işlem yapmadım.Sonra tekrar silip yükledim fakat olmadı.Format inşallah düzelir son çare olarak.
  • Yani eski pcde hiç böyle sıkıntı olmuyodu hatta buna geçince en başlarda hiç böyle bi sorun yaşamadım.Sonralarda gelmeye başladı hata...
  • 2 gün önce başımda geçen bir olayı anlatayım belki yardımcı olur bilemiyorum. Ölüm maçı attım bir tur ondan sonrada tek başıma rekabetçi girdim maçı güzel bir şekilde kazandık sonra arkadaş lobiye çağırdı ve 2 kişi maça girdik yanlış hatırlamıyorsam 3. round başı veya sonu bir anda oyundan attı ve VAC hatası aldım dosya doğrulama filan yaptım düzelmedi sonra dikkatimi bir şey çekti bilgisayarın saat ayarı değişmiş nasıl oldu bilmiyorum saati güncelledim ve sorun ortadan kalktı sıkıntı çekmiyorum şimdi. Belki sizdede böyle bir şey olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO
    10 yıl önce açıldı
    Steam Cs:go
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Saatim tam olarak doğru.Böyle ufak tefek ayrıntılardan dolayı verdiğini sanmıyorum.Yine de teşekkürler.
  • virüs taramsı yapmışsın ama zaten ona neden olan virüs programın :) virüs programını ve windows güvenlik duvarını kapat, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula ve virüs programıyla güvenlik duvarını açma çünkü bazı virüs programları oyun içindeki bazı dosyaları virüs olarak algılıyor ve siliyor. hatanın nedeni bu ben güvenlik duvarını ve virüs programını kapatarak çözüm bulmuştum.
  • Hocam virus taramasi yaptiktan sonra programlari vs birakin kapamayi hepsini kokunden yok ettim fakat sorun yine ayni ayni ayni

• Gecmis olsun kardesim bende saatimin yanlis oldugundan vac hatasi almistim bi kere
    insallah cozersiniz bence format kesin cozumdur ugrasmadan direk format atin bence

• hayırlıbey H kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sagolasin

• Bu arada format atmayi kafaya koydum arkadaslar.Fakat steamimde suruyle pcde yuklu olan oyunlarim var bunlari silip tekrardan yuklemem olasi degil.Direk steamapp klasorunu "D" ye mi atmaliyim silinmemesi icin? Ve sadece csgo yu silip bastan yukliyicem.sanirim steamapp klasorundeki csgo yu silmem yeterli olacak?

• Format atmadan önce oyunumsil yükle bi olmazsa formatlarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O islemi yaptigimi yukarida belirtmistim.

• steam profil linki atarmısın belki vac yemişsindir.
  • İşe yaramayacak çok büyük ihtimalle ama dosyaları doğrulamayı denedin mi hiç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam vac yeseydim hiç giremezdim.Yukarda anlattığım gibi giriyorum ve bazen yarım saate bazen 2-3 saate atıyor.
  • kaokana kullanıcısına yanıt
    5-6 kere denedim
  • Kardeşim Dosyaları Doğrula
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.