Şimdi Ara

CS:GO Steam Çalıntı Eşyalar !?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2.5 yıl önce açtığım konudan dolayı hala bir şekilde eşyalarını çaldıran foruma üye olup bana PM atıyor ne yapacağız diye, atmayın. Aradan 2.5 sene geçmiş, mobil onayı aktif ettikten sonra telefon olmadan steamda bırakın item çaldırmayı nefes alamazsınız. Mobil onayı açmadıysanız Steam Support size yardım etmez. Trade onayları için ek mail onayı var, açmadıysanız Steam Support size yardım etmez. Mobil onay açık haldeyken ancak Supporttan yardım isteme hakkına sahipsiniz FAKAT mobil onay açıkken kendi isteğiniz haricinde eşyalarınız başka bir hesaba gidemeyeceği için onayı siz vermişsiniz demektir. Bu durumda yapılacak tek şey;
     CS:GO Steam Çalıntı Eşyalar !?

Steam üzerinden CS:GO eşyalarımı birisi ile takasladıktan hemen sonra kişinin profiline birşeyler yazmak için girmeye çalıştığımda log-out olduğunu gördüm. Tekrar log-in yapayım derken mail onayı istedi. Maile baktığımda ise Belarus isimli ülkeden Steam Client üzerinden giriş yapılmaya çalışılmış. Direk olarak şifremi değiştirip tekrar girdiğimde ise bütün CS:GO itemlerim uçmuş. Arkadaş listemi kontrol ettiğimde eklemediğim birini gördüm envanterine bakınca eşyaları onun yürüttüğünü farkettim. Muhtemelen bot, PC'de keylogger olsa kredi kartı bilgilerimi çalması daha cazip iken neden CS:GO itemlerim veya neden tam trade esnasında oldu ? Onu geçtim steamguard olmasına rağmen eşyaları nasıl arakladı ? Steam supporta gerekli kanıtlar ile beraber mail attım bakalım neler olacak.

Hesap:http://steamcommunity.com/id/CRACH/

Takas yaptığım son kişi:http://steamcommunity.com/id/zergee (Suçlu demiyorum ama takası bu kişi ile yaptım)

Trade History:http://prntscr.com/2q0w3y

Asıl merak ettiğim steam guard olmasına rağmen nasıl erişebildi ? Hesap gmail'e bağlı ve telefon aktivasyonu var. Giriş IPlerini kontrol ettim benimkinden başka IP giriş yapmamış.

Edit: Eşyalarımı araklayan hesabın envanteri git gide doluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 12 Temmuz 2016; 17:11:26 >

• steama supportlara yaz tıcket ac hesabını gerı alabılırsın hıc bır ogen kaybolmadan
    ama acıklamaları ıngılızce yazman lazım boylle boyle oldu demen lazım 2*3 gun ıcınde cvp verırler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakalcarlos24

steama supportlara yaz tıcket ac hesabını gerı alabılırsın hıc bır ogen kaybolmadan
    ama acıklamaları ıngılızce yazman lazım boylle boyle oldu demen lazım 2*3 gun ıcınde cvp verırler

Hocam hesap gitmedi direk şifreyi değiştirdim itemleri yürütmüşler sadece. Supportada yazdım çoktan.
  • bu adam senı kandırmıs şuraya tıkla dıye bı mesaj gonderdı dımı sende ona tıkladın.tıkladıgın zaman o adama sıfren düşmüştür..
    bu ruslardan korkcan herseyı yaparlar..
    sana tavsıye ruslarla konusma ve şuna tıkla buna gır gıbı yerlere basma
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakalcarlos24

bu adam senı kandırmıs şuraya tıkla dıye bı mesaj gonderdı dımı sende ona tıkladın.tıkladıgın zaman o adama sıfren düşmüştür..
    bu ruslardan korkcan herseyı yaparlar..
    sana tavsıye ruslarla konusma ve şuna tıkla buna gır gıbı yerlere basma

Hiç bir yere tıklamadım trade attı tradeyi yaptık ve bu kadar ama içime kurt düşürdün tarayıcı geçmişime bakıyorum şimdi.

Edit: İlk defa böyle bir tuzağa düştüğümü kabul etmem gerek. Herifin teki ekledi Add my trade account diye şu linki attı:http://steamcommunmity.com/id/Tommy117/login/home/?goto=id%4koila%L=English#

Herhalde o an linke tıkladım sonra sekmeler ve steam arasında geçiş yaparken rastlayıp niye çıkmış bu diyerek giriş yaptım ve güm. Asıl soru steam guard varken eşyaları nasıl cepledi. Değerli birşey yoktu iyiki. Artık sekmeler arasında gezerken login dediğinde adres çubuğunu tekrar kontrol edicem. Tespit için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 6 Şubat 2014; 17:44:26 >

• fliple karambitte çalmış herhalde adam işe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefres

fliple karambitte çalmış herhalde adam işe bak

Steamguard sadece bize zaman mı kaybettiriyor diye aklımdan geçmedi de değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

quote:

Orijinalden alıntı: Jefres

fliple karambitte çalmış herhalde adam işe bak

Steamguard sadece bize zaman mı kaybettiriyor diye aklımdan geçmedi de değil

5 bıçak oldu ticket atıyım bende...
    Edit// Adam şopar etmiş herkesi ne itemler çormuş be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spread -- 6 Şubat 2014; 20:21:06 >

• Benim anlamadığım da hesabın sanki parodi. Sen Türksen eğer neden ülken yabancı ? Ayrıca Bayonet versene hocam sen bir tane ya :D
  • Merak etmeyin, boş account da beş tane knife var Admin hesabı banlar itemi çalınan kişilere itemlerini geri verir.
  • @zjnan Hesap benim değil nasıl olduysa steamguardı aşıp 3-5 çöp itemimi araklayan kişinin.

@SevimliKedicik Pekte umurumda değil açıkçası en değerli şey Ak47 Safari Mesh olunca iplemiyor insan
  • quote:

@zjnan Hesap benim değil nasıl olduysa steamguardı aşıp 3-5 çöp itemimi araklayan kişinin.

@SevimliKedicik Pekte umurumda değil açıkçası en değerli şey Ak47 Safari Mesh olunca iplemiyor insan

adam 2 tane bicagini kaptırmıs yazık yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liez07

quote:

@zjnan Hesap benim değil nasıl olduysa steamguardı aşıp 3-5 çöp itemimi araklayan kişinin.

Bu bıçakların ortalama değeri ne kadar ?
  • quote:

quote:

quote:

Hepsi hemen hemen 1200-1500 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

$400
    $70
    $190
    $190
    $250

1100 USD = 2441 TL

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

$400
    $70
    $190
    $190
    $250

1100 USD = 2441 TL

Çalıntıların değil de tek olarak bıçakları sormuştum Şu son mesaj tam fikri verdi ama.

• quote:

Benimde en değerlim Blue Laminate Steam Account

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SE.exe -- 14 Şubat 2014; 18:06:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zjnan

quote:

Steam support 6 gün sonra cevap vermeyi başardı. Hesap güvenliğinin benim sorumluluğumda olduğunu ama ilk sefer olduğundan dolayı gerekli işlemleri yaptıklarını belirtmişler ve itemlerimi geri vermişler. Birde şifremi sıfırlayıp e-mail aktivasyonu yapılana kadar steamguard ı deaktif etmişler. Şimdi steam guard deaktif olup tekrar açıldığından 15 gün trade yapamıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zjnan

quote:

Steam support 6 gün sonra cevap vermeyi başardı. Hesap güvenliğinin benim sorumluluğumda olduğunu ama ilk sefer olduğundan dolayı gerekli işlemleri yaptıklarını belirtmişler ve itemlerimi geri vermişler. Birde şifremi sıfırlayıp e-mail aktivasyonu yapılana kadar steamguard ı deaktif etmişler. Şimdi steam guard deaktif olup tekrar açıldığından 15 gün trade yapamıyorum

Bıçakları geri verdilerse iyi hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.