Merhaba arkadaşlar sitelerde saat kasma diye bir olay gördüm oyuna girmeden Bendede 2. hesap var haliyle girmediğim için saati de düşük . O hesaba saat kastırmak istesem ban yeme riski var mı ?
Merhabalar bizim sistemimiz hiçbir şekilde ban sebebi değildir. Öyle bir durum olsa idi kendi main hesabımda saat kasma işlemi uygulamayacağımdan emin olabilirsiniz
saat kasma işinin kralı benim cogu forum üyesine kasmışımdır hala kastıklarımda var istersen iletişime geçebilirsin
Frankresh
kullanıcısına yanıt
Kardeşim milletin bedavaya yaptığını sana para vererek yapmam .. başka müşteri bull ..
ikki
kullanıcısına yanıt
Bedava yaptığınız uygulamalar mevcut. Ancak bu uygulamalarda bilgisayarınızın veya telefonunuzun 7/24 açık olması ve internet bağlantısı bulunması gerekmektedir. Bunun yerine biz sunucularımızda 7/24 saat kasım işlemini gerçekleştiriyoruz. Öncelikle bunu söyleyeyim
İkinci olarak bir konu hakkında post atmışsınız ben de yol göstermek maksadıyla bir yorumda bulunmuşum. Bu tavrınız ve sözleriniz gerçekten kırıcı ve etik dışı olduğunu düşünüyorum. Böyle bir tavır yerine insan gibi ' teşekkürler ama şu şu uygulamayı kullanmayı düşünüyorum, paralı olarak alma taraftarı değilim ' gibisinden bir cümle kurabilirdiniz. Üslup bir insanın karakterini ve kişiliğini belirler. Sizi de bu konuda insani olarak uyarma ihtiyacı hissediyorum. Sadece sanal alemde değil gerçek hayatta da buna ihtiyacınız olucak çünkü. Umarım dediklerim sizin için bir anlam ifade eder
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme