Şimdi Ara

CS:GO Rütbe Saçmalığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çift keleş rütbem vardı 2 maç ard arda kaybettim mg II ye düştüm sonra 1 - 2 gün aradan sonra tekrar oyuna girdim rütbem kaybolmuş win sayım 108 den 98 e düşmüştü 1 maç attım rütbem nova 4 oldu bu işin mantığı nedir nasıl bir saçmalık :S

• Mantığı su benimde basima geldi belki yanlis biliyorumdur..bi maca girdim miragede tabi dikkatimi cekti hemen adamlarda 5 yillik jetonlar filan neyse profillerine baktim biri 2100saat biri 2500saat vs oyun oynamislar. Lakin adam vuramiyolar maçı kazandik ettik..ertesi gun girdim rutbe yok 1 mac kazanmam lazim onuda hallettikten sonra ne gorim efsane kartal ustasi olmuşum ve 10maci silmisler.. sebebi bizim takimda hile vardi anladim yani bariz belliydi adamin hile oldugu ancak oyle siliyolar maçları filan bisey yok yani:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Mantığı su benimde basima geldi belki yanlis biliyorumdur..bi maca girdim miragede tabi dikkatimi cekti hemen adamlarda 5 yillik jetonlar filan neyse profillerine baktim biri 2100saat biri 2500saat vs oyun oynamislar. Lakin adam vuramiyolar maçı kazandik ettik..ertesi gun girdim rutbe yok 1 mac kazanmam lazim onuda hallettikten sonra ne gorim efsane kartal ustasi olmuşum ve 10maci silmisler.. sebebi bizim takimda hile vardi anladim yani bariz belliydi adamin hile oldugu ancak oyle siliyolar maçları filan bisey yok yani:)

rutben kacti ki efsane kartala dustun

mobilden yaziyorum kb

• SahiNN1 kullanıcısına yanıt
    Birinci sıınıf yüce usta yanlış yazmış olabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birinci sıınıf yüce usta yanlış yazmış olabilirim.

iyi vallahi nasil kastin o rutbeye kadar

• En fazla 2 kişi girdik maçlara öyle kastık fazla girince laçka oluyor oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

En fazla 2 kişi girdik maçlara öyle kastık fazla girince laçka oluyor oyun

cok degisik tipler giriyor oylede ben 4 kisi olmadan girmiyorum genelde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun... Ara sıra birlikte oynadığım arkadaşlarımla aşağı yukarı aynı kabiliyetlere sahibiz ama 3 kişi girince genelde kazanırken, 5 kişi girince genelde bir şekilde olmuyor. Skype kullanıyoruz bir de başım şişiyor yemin ederim herkes bir şey söyleyince.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.