Şimdi Ara

CS:GO proları bakar mısınız? sürekli ölüyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lol oynuyordum çoluk çocuktan bıktığım için cs:go satın aldım oyunda yaklaşık 10 saatim olmasına rağmen maçları hep sonlarda bitiriyorum ve sürekli ölüyorum. ben adamı görmeden keleşle tek kurşunla hs atıyor bu nasıl bişey anlamadım. yeni başlayan adamla niye proları aynı yere atıyorlar ki?

• Hocam casual game oynuyorsunuz normaldir.Rankına göre yada k/d/a oranına göre ayalamalarına gerek yok cünkü basit eglence adi üstünde.Kaldı ki rekabetçide bile rankları ayarlıyamayan bir sistem var.Ama daha yeni başlamıssınız insanların size göre iyi oynamalari normaldir hocam
  • profesyonellerle seni aynı yere atmıyor olması lazım.. rütbeye göre oyun çıkıyor genelde.. smurf varsa dediğin olabilir.. başta bana da seninki gibi geliyordu ama biraz oynayınca alışıyorsun.. rekabetçi girme bir kaç ay ölüm maçı filan oyna.. bir de şimdilik belirlediğin 1-2 haritada oyna yoksa öğrenmen zorlaşır
  • ölüm maçında silah, aim çalış bol bol
  • Yeteneğin yoksa hiç uraşma,
    Team Speak te tanıştığım 2 kişi var adamları 3 aydır boostluyorum, rankları şuan dmg
    yoksa normal rankları nova yani yetenek yoksa hiç bişey yapamazsın sil oyunu lol e felan başla

edit: novalarlar silverlar eksilemiş, hiç bi zaman global olamayacaksınız, he boostlartırsanız yada hack kullanırsanız bilemem
    2 sininde ömrü 1 ay :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weed Man -- 10 Ağustos 2015; 13:59:08 >
  • Çok saçma bence dediğiniz.
    FPS oyunları çok da iyi oynamazdım.Oyunu aldığımda Silver 3 basladım.Şimdi Supreme im.Oynayarak çok da rahat geliştiriliyor yetenek.Oyunu hemen çöpe atmaya gerek yok.

Hocam sizde moralinizi bozmayın biraz dm oynayın farkı göreceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

Çok saçma bence dediğiniz.
    FPS oyunları çok da iyi oynamazdım.Oyunu aldığımda Silver 3 basladım.Şimdi Supreme im.Oynayarak çok da rahat geliştiriliyor yetenek.Oyunu hemen çöpe atmaya gerek yok.

Hocam sizde moralinizi bozmayın biraz dm oynayın farkı göreceksiniz.

Bende oyuna başladığımda silver 1 başladım şu an mge'yim. Belki sizin kadar üst bir örnek değil ancak gene de bir örnektir bu. Bende cs 1.6'yı falan arkadaşlarla internet cafeye gittiğimizde oynardım sadece onda da assoult oynardık herkes biliyor diye ben hep P90 alırdım tarar tarar dururdum. Oyuna başladığımdan nova master'a gelene kadar hiç oyun içinde ak-47'ye para vermezdim. Silahım olmadığında yerde görürsem almazdım çünkü kullanamıyordum. Sonrasında silahı nasıl kullanmam gerektiği hakkında birçok video izledim ve sürekli antrenman yaptım. Şu an dediğim gibi mge'yim. Ak-47 ile çoğu zaman kill alıyorum sadece adam çok ızakta olduğunda sşray atılmayıp tek tek sıkılması gerektiği için onu da beceremiyorum açıkcası yalan yok. Bu forumdaki çoğu kişininde öyle 7-8 senelik cs geçmişi falan olup da sonrasında csgo'ya başladığını düşünmüyorum. Her şey kendini geliştirmekte,antrenman yapmakta :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En az 200 saat oynaman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al ak47 yi kafaya tek tek sık.yok ak 47 kullanamıyorum diyip yerdeki m4ü falanda alma ayrıca su an ki oyuncu profili oldukça kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafalardaki soru isareti

Yeteneğin yoksa hiç uraşma,
    Team Speak te tanıştığım 2 kişi var adamları 3 aydır boostluyorum, rankları şuan dmg
    yoksa normal rankları nova yani yetenek yoksa hiç bişey yapamazsın sil oyunu lol e felan başla

edit: novalarlar silverlar eksilemiş, hiç bi zaman global olamayacaksınız, he boostlartırsanız yada hack kullanırsanız bilemem

anasının karnından cs pro su olarak doğmuş

• 1- aim çalış
    2- demo izle

sadece kör aim ile oynarsan hiçbir işe yaramaz biraz oyun bilgisi gerekiyor ki neticesinde az ölürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

quote:

Evet silver bey öyle doğdum,
    bazen çok istiyorum silver lar karşıma çıksın oyunu sildireyim :D

• bana da oluyor napcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

bana da oluyor napcan

Sen kendini silver la birmi tutuyosun ya laflara bak bi daha görmiyim
  • quote:

böyleleri yüzünden matchmaking boka sarmış durumda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

quote:

Evet silver bey öyle doğdum,
    bazen çok istiyorum silver lar karşıma çıksın oyunu sildireyim :D

Sakin ol egocan, hayatta hiç bir başarı yakalayamamış büyük ihtimalle itilip kakılmışsın şimdi sanal alemde 2-3 yeni başlayan oyuncuya artislik yapıp kendini yüceltmeye çalışıyorsun lakin büyük oranda insanlar yazmasa bile seni tırıvırı yapan bi denge profili olarak görüyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.