Şimdi Ara

CS GO PROBLEMİ YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    i74790k
    gtx 970
    16gb ram
    z97 gaming 5
    ssd280gb
    1tb hdd
    1ms 144hz asus monitör
    win 10 64 bit fps:250-800 arası
    işlemci ve anakart ISI max:65(su soğutma var)

sorunum sistemim çok iyi olmasına rağmen oyunda kasmalar meydana geliyor config defuld(autoexec'te
    kullanmıyorum) ping değerlerim normal olmasına rağmen kontrollerimi sağladım arkada çalışan bir programda yok csgo çalıştır komutlarındada -threads 8 komutunu kullandığımda fps de çok ciddi düşüşler oluyor aksiyon(sağ sol çevirme vb)sırasında ekranda kasmalar meydana geliyor fps 300 sabitliyorum fakat sürekli oynuyor 299 da kalmıyor 3 rakamdan ilk baştaki 2 si yani 2-9 sabit sonunda olan 3.rakam ise sürekli hareket ediyor(örn:298,297,296,291,299) görüntü ayarlarımı en düşüğe çeksemde fps aynı en yükseğe alsamda fps aynı sanki makinem stabil çalışıyormuş gibi problemim hakkında bilgisi olan varsa rica ediyorum bana yardımcı olabilir mi
    aynı zamanda sanki mouse ve klavyede gecikmem varmış

NOT:driverlarım güncel win10 64bit kullanıyorum diğer oyunlarda bir problem yaşamıyorum sadece cs goda yaşıyorum.internetten güncel videolara baktığımda izlediğim şahıs ateş ettiğinde ekranda sarsılma olmuyor fakat bende çok ciddi sarsılmalar oluyor sprey atmakta zorlanıyorum aynı zamanda mermim gitmiyor fps 500 de sabitlesem değişen bişi yok.

• moruk bende
    eğiliyorum sola gitmiyor kalkıyorum sola giderken eğiliyorum oluyor ama bu sefer sola yürümede takılıyor bilen varsa yardım etsin kimsse bilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.