Şimdi Ara

CS-GO ping sorunu için DNS önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. Ben CS-GO'da 100 ping civarı alıyorum bunu en azından 80'e indirmek istiyorum 888 444 gibi bir dns var herkesin bildiği onu kullandım çok bir etki etmedi. Bu oyun için en uygun DNS hangisidir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: last_day

https://adguard.com/tr/adguard-dns/overview.html bunu kullanabilirsiniz.
    Güvenilir mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun dns ile alakası yok. benim ki otomatikte ve 60 70 arası ping alıyorum. dns eklerseniz pinginiz illa ki artacaktır çünkü araya bir sunucu daha sokuyorsunuz siz buda 2 sunucu üzerinden ana sunucuya bağlanmak varken siz araya 1 sunucu daha sokup 2 yi 3 yapıyorsunuz bu dahada arttıracaktır pinginizi. ping sorunu ya sizin internet kablo tesisatınızdan kaynaklıdır ya size verilen portta sorun vardır yada santrale uzaktasınızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

bunun dns ile alakası yok. benim ki otomatikte ve 60 70 arası ping alıyorum. dns eklerseniz pinginiz illa ki artacaktır çünkü araya bir sunucu daha sokuyorsunuz siz buda 2 sunucu üzerinden ana sunucuya bağlanmak varken siz araya 1 sunucu daha sokup 2 yi 3 yapıyorsunuz bu dahada arttıracaktır pinginizi. ping sorunu ya sizin internet kablo tesisatınızdan kaynaklıdır ya size verilen portta sorun vardır yada santrale uzaktasınızdır.
    3 sorunda var bizde dün ev hattımızı yeniledik bakalım ne kadar etki edecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO Paket Veri Kaybı Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.