Şimdi Ara

Cs:Go Oyundan Atma Sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dün Steamden Cs:go aldım botlarla oynarken sıkıntı yok fakat multiplayerda ilk el sonu atıyor ne yapabilirim

• arkadaşlar Yardın Edin nolur
  • abi bi güncelleme olmuş herkeste aynı sorun var bende yüklüyorum şimdi steamden bakıcam bi oyuna öyle şey olur mu ya 2 yıldır sorunsuz oynanan oyun 2 gündür herkeste atmaya başladı hiç ellemeselerdi bari
  • vay be bende şimdi sildim yeniden indiriyorum oyunu bidaha deniyecem inşallah sorun çözülür :D
  • yanlız benim hata hala devam ediyor :(
  • hocam benim %98de kaldı ne yapıcam bilmiyorum kaç 1 saattir %98 sizdede öyle oldumu sürekli kalan dakika 3 yazıyor hiç inmedi 1 saattir 4.8 gb indirdi şuana kadar bunun toplam boyutu ne hocam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 19 Mayıs 2014; 13:16:46 >
  • benimki olmadı hala aynı hata devam ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    10 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerberos312

benimki olmadı hala aynı hata devam ediyor

la oyunu alacaktım herkesde bi sorun ne yapıyonuz siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

quote:

benimki olmadı hala aynı hata devam ediyor

la oyunu alacaktım herkesde bi sorun ne yapıyonuz siz

ya eyer masaüstüyse bu problemler pek yaşanmıyor

onun yerine şuan arma2 operation arrowhead şuan indirdimde onu al sonra dayz mod kur onu oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerberos312 -- 19 Mayıs 2014; 20:35:42 >
  • yanlız vakit doldu artık 25$ :D
  • quote:

yanlız vakit doldu artık 25$ :D

cs go alacamda haftanın belli günleri indirim oluyor mu? bide ilk defa steamdan oyun alacam başka yerden falan daha ucuza nasıl alabilirim varsa?
  • Bendeki sorunda oyundan atması ama biraz değişik, ben oyunu yaklasık 9-10 ay önce aldım 8-9 ay sıkıntısız oynadım ama su 1-2 aydır oyundan beni atıyor,
    Go yu açıyorum normal oynuyorum haritalarıda yüklüyo el sonu oyundan atma sıkıntım yok ama en fazla 30 dk sonra oyun ortasında oyun kapanıyo ekrana hata kodu felanda gelmiyo
    goyu sildim tekrar yükledim düzelmedi steam kople sildim (diğer oyunlarda dahil) düzelmedi en son format attım hala aynı nette 2 aydır araştırıyorum benimkini çözecek çözümler yoktu sorunum hala devam ediyor YARDIM EDİNN!!!....
    Not: Güncellemeyle felan düzelmiyo 10 tana güncelleme geldi sorun hala aynı 9 ay içerisinde Pc den sadece monitorü değiştirdim
  • Aynen bro çözen yok daha :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarinizdaki virusleri silince duzeliyor :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.