Şimdi Ara

CS:GO Mouse Önerisi Yapar Mısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. CSGO oyuncusuyum. Competitive rankim Global Elite. Esea faceit vs platformlarda oynamaya yeni başladım. 3 senedir Logitech G500 le idare ediyorum. Yarım saat önce rahmetli oldu. Ondan önce Steelseries Kinzu v2 kullanıyordum. Bu mouseların ölçütlerine göre önerebileceğiniz CS mouse u var mı?

Steelseries, Razer, Logitech, Roccat dışında başka marka olmasın lütfen. Birde fiyat aralığım 100-200 TL arası.

Acil olduğu için yarın bir mağazadan almam lazım, Konya'da bulabileceğim bir büyük mağazada olursa da sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rival

• logitech g402s
  • http://www.gameekstra.com/Steelseries-Rival-Gaming-Mouse,PR-3994.html
    http://www.gameekstra.com/Steelseries-Kinzu-v3-Optik-Gamer-Mouse-Beyaz,PR-4416.html
    tavsiye edebilirim önceden bloody tl8a kullanıodum değişiklik olsun diye v3 aldım tutuşuna alışamadım geri iade :D gine bloody tl8a kullanıyorum :D

• Rival veya zowie ec-2a olabilir. Elinin büyüklüğüne, tutuş şekline göre galan da değişiklik gösterir tabii.

• Bende Rival düşünüyordum ancak mağazalarda çok daha pahalı ve her yerde yok. Diğer markaları zaten bulamıyorum SS kinzu v3 alacağım gibi duruyor. V2 si çok hoşuma gidiyordu ondan daha küçük değilse sıkıntı yok.

• Arkadaşım G500 ve Kinzu kullandım demişsin buradan anlaşılacağı üzere elin küçük, Rival bu mouselara göre daha büyük bir mouse bunları dikkate alarak mouse seç bence. He el işi sorun değil dersen ilk başta bende kullandığım mouse yani Rivali öneririm sonra Logitech G502 (fiyatı bütçeyi biraz aşabilir) ve Logitech G402 önerebilirim. G502 ve G402 kullanan arkadaşlarım var ve gayet memnunlar.
  • rival eline büyük gelir gibi, palm grip kullanıyor ve ergonomik şekil seviyorsan EC2-A bakabilirsin. G303 ü de bakabilirsin ama o tam bir love it or hate it mouse ^^
  • Herlighét kullanıcısına yanıt
    daha 4-5 saat önce teknosadan aldım 199 lira :P ama fare baya büyük ellerim büyük olmasına rağmen yine de biraz büyük geldi gibi ona göre. ellerin küçükse büyük ihtimalle baya zorluk çekersin.
  • Steelseries sensei raw hocam gayet güzel rankım global
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHighLife

Steelseries sensei raw hocam gayet güzel rankım global

bende de var sadece orta tusa basması hasas garantiye vericem yedeğini alana kadar veresim gelmiyor
  • 4 sene kinzu serisini kullandım, bir kaç ay önce rival aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum. Mouse sensör muhteşem ama kinzu boyutlarına alışkın biriysen alma derim. Yakın zamanda Türkiye 'ye rival-100 gelicek onu bekleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xephrial -- 6 Aralık 2015; 8:27:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deathadder.
  • Herkese önerdiğim gibi steelseries Rival

• kinzu v3
  • Herlighét kullanıcısına yanıt
    dostum beklerim diyosan amazondan sensei veya rival almanı öneririm türkiye fiyatlarına nazaran daha ucuza geliyo
  • rival dan başkasını alma parana yazık ebay yada amazondan getirt 180 e gelir rival tek eksiği 10 günden fazlaya gelir bütçe sorununuda böyle halledersin razer asla alma ben senelerdir alışkanlıkdan dolayı razer kullanan birisi olarak söylüyorum chorome 2013 v2 v1 yeni synapse sisteminde ağlarsın sürekli güncelleme getirip mouseyi bozuluyolar bence :D rivaldan başkası yalan sensei bir üst oda sana pahalı şuan cs için tek seçenek rival
  • SS Kinzu V3 ve SS Kana V2 uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

daha 4-5 saat önce teknosadan aldım 199 lira :P ama fare baya büyük ellerim büyük olmasına rağmen yine de biraz büyük geldi gibi ona göre. ellerin küçükse büyük ihtimalle baya zorluk çekersin.

Ne aldın la

• monarchisoliders kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ben aldım ortalama 3 ay oldu daha bir sıkıntı yaşamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.