Bildirim
CS:GO mouse kullanma tarzı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu olay tamamen kişisel, senin hangisiyle daha başarılı olabileceğini ancak sen kestirebilirsin. _____________________________ Since 2003 -
Kesinlikle kişisel bir durum. Koldan oynamaya bir türlü alışamadım mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bilek + dirsek kullaniyorum. Tek bir yere bagli kalmamak lazim diye dusunuyorum. 180 donuslerde vs mecburen dirsek kullanmak gerekiyor tabi 300 sensiniz yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge -
kesinlikle oyun tarzına direk etkisi var böyle şeylerin. geçenlerde keşfettim 24 inç bir ekranda daha iyi oynadığımı farkettim. _____________________________ YANLIŞTA BİR NAKIŞ -
kullandığın sensitivty ile de alakası var geniş bir alanda düşük bir sens ile oynuyorsan dirsekten oynayabilirsin. ama daha dar alanda daha çok bilek ile oynaman gerekiyorsa mecburen biraz yüksek sens ile oynaman gerekiyor. ayrıca mouse tutma şekline göre de değişiyor plam şeklinde tutuyorsan mouse u dirsekten oynamak daha da kolay oluyor claw tutarsan bilekten oynanabiliyor. 3 değişken var mouse tutuş şekli bilek ya da dirsekten oynama ve sensitivity. bunlar sahip olduğun ekipman ve oyun alanına göre değişiyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kanguru_kesesi
kesinlikle oyun tarzına direk etkisi var böyle şeylerin. geçenlerde keşfettim 24 inç bir ekranda daha iyi oynadığımı farkettim.
Pardon ama ekran ne alaka hocam konuyla
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Onder Akbas
quote:
Orijinalden alıntı: kanguru_kesesi
kesinlikle oyun tarzına direk etkisi var böyle şeylerin. geçenlerde keşfettim 24 inç bir ekranda daha iyi oynadığımı farkettim.
Pardon ama ekran ne alaka hocam konuyla
no oloko hocom konoylo
bilek daha etkili ozaman_____________________________ YANLIŞTA BİR NAKIŞ
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X