Şimdi Ara

CS : GO - M9 BAYONET / SOLGUN MERMER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ★ M9 Bayonet | Solgun Mermer. Fabrikadan Yeni çıkmış.

ARTIK KEY KARŞILIĞI SATMAYA KARAR VERDİK TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUZ KOLAY GELSİN HERKESE.

http://steamcommunity.com/id/resital1903/

İLginiz için teşekkür ederim..
     CS : GO - M9 BAYONET / SOLGUN MERMER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resital1903 -- 25 Haziran 2015; 21:56:31 >

• Arkadaşlar bıçak bana aittir. Resital1903 en yakın arkadaşımdır bütün forumlarada ondan istediğim yardım sonucu ilanları vermiştir bıçak için onunla iletişime geçerseniz sevinirim belirtmek istedim teşekkürler iyi günler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga1925 -- 17 Haziran 2015; 21:54:43 >
  • içimi ferahlattın hemen gönderiyorum evimi arabamı
  • Dostum güven için ne gerekiyorsa sağlarım herhangi bir problem olmasın yeterki çok uzak olmadığı sürece istediğin şehirede gelebilirim elden satış taraftarıyım onun için merak etme biraz kinayeli konuşmussun ama umarım yanlış anlamamışımdır :)
  • Bozacının şahidi şıracı
  • Arkadaşlar neden bu kadar ön yargılısınız anlamıyorum elden satış diyorum ne bozacısı ne şıracısı? Elden satışta kim kimi dolandırmış saygı çerçevesinde istediğiniz şekilde tartışabiliriz ama seviyemizi düşürmeyelim lütfen. Alıcı arkadaşlara engel oluyorsunuz. Madem bu kadar ön yargılısınız güven için yapılması gereken nedir siz söyleyin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar satış için hertürlü güvence verilecek merak etmeyin satın almaya karar veren arkadaşlar pm atsın gerisi kolay kesinlikle sıkıntısız satış gerçekleştirilecek. İzmir içi olursa tabiki kesinlikle daha iyi olur bizim için elden buluşularak halledilir. Onun dışında da karşı tarafın istediği şekilde satış gerçekleşicek ve sıkıntı çıkmıcak emin olun. Herkese hayırlı satışlar lütfen önyargı ile yaklaşmayalım sizinde arkadaşınız size yardımcı olabilir satış için bunda hiçbir saçmalık yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go Awp zoom kalınlaştırmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi yazdığınız mesajlar o kadar garipki. Konuyu açan arkadaş şöyle yazmış " 1.600 TL ' ye satan gördüm arkadaşlar."

Bu ne anlam ifade ediyor anlamadım. Ardından diyorsunki resital nikli arkadaştan rica ettim o açtı konuyu.Arkadaş madem forumları o kadar biliyor,bu foruma yeni kayıt olması çok ilginç.Kaldıki merak etmeyin güven sorunu yok diyen kişinin üyeliğide yeni.

Bunun yanı sıra verdiğiniz steam adresinde profil gizli envanter görülmüyor.

Paylaştığınız resim ne hikmetse ;
    http://csgoxchange.com/article/marble-fade/ bu sitedeki alttaki m9 ile tıpa tıp aynı.Kendiğinizin çekmedi belli.

Herşey şüpheli hocam kusura bakmayın.En azından bana öyle geldi.Madem güvenilirim diyorsanız daha şeffaf olmanız gerekiyor.

Alıcak arkadaşlar middleman kullanmadan kesinlikle alışveriş yapmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Şimdi yazdığınız mesajlar o kadar garipki. Konuyu açan arkadaş şöyle yazmış " 1.600 TL ' ye satan gördüm arkadaşlar."

Bu ne anlam ifade ediyor anlamadım. Ardından diyorsunki resital nikli arkadaştan rica ettim o açtı konuyu.Arkadaş madem forumları o kadar biliyor,bu foruma yeni kayıt olması çok ilginç.Kaldıki merak etmeyin güven sorunu yok diyen kişinin üyeliğide yeni.

Bunun yanı sıra verdiğiniz steam adresinde profil gizli envanter görülmüyor.

Paylaştığınız resim ne hikmetse ;
    http://csgoxchange.com/article/marble-fade/ bu sitedeki alttaki m9 ile tıpa tıp aynı.Kendiğinizin çekmedi belli.

Herşey şüpheli hocam kusura bakmayın.En azından bana öyle geldi.Madem güvenilirim diyorsanız daha şeffaf olmanız gerekiyor.

Alıcak arkadaşlar middleman kullanmadan kesinlikle alışveriş yapmasın.

Adam araştormacı :D

• ŞAhin kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 1.si ben ve gökhan kardeşim bu oyuna yeni başladık arkadaşımın hesabına bakacak olursanız daha yeni oynamaya başlıyor zaten oyunu. Kutu açma kararı aldı ve şanslı bi arkadaş olduğu için gördüğünüz gibi bıçak düştü. 2. si biz piyasa hakkında pek bilgiye sahip olmadığımız için bazı arkadaşlarımızdan öğrendiğimiz kadarıyla bıçağın ederi buymuş. Ama zamanla tabiki düşüş göstermiş olabilir. 3. sü benim foruma yeni üye olmamda ne gibi bir sıkıntı var bunu anlayamadım nasıl bir saçmalıktır ki bu bize böyle bir iftira atıyorsunuz ? bıçak cıktı bende satış yapmak amacıyla bazı sitelere üye oldum evet yeni üyeyim ve satış için üye oldum. İstediğim zaman üye olurum istediğim zaman satış yapabilirim burda sana bu kadar batan şey nedir anlamakta güçlük çekiyorum arkadaşım ? Son olarak bıçağın gerçek değil başka yerden resimlerin alıntı olduğunu söylüyorsun sen yada başkası kim olursa olsun teamwieverden bağlantı yaparak yada başka yollardan hesaptaki bıçağı görebilir kesinlikle sıkıntı yok ki zaten şimdi atacağım resimlerle bunu kanıtlayacağım. Bizim satışımıza gölge düşürmek isteyen arkadaşlara lütfen kanmayalım. Bunu ne gerekçe ile yaptığınızı bilmiyorum ama gerçekten saçmalıklarınızla uğraşıcak başka insanlar bulun ve bu konuyu lütfen daha fazla uzatmayın. Alıcak arkadaşlar istediğinizi yaparız kullanırız sıkıntı yok. Unutmadaan dediğim gibi arkadaşım ve ben yeni olduğumuz için envanter gizli kalmış onuda hemen açıyoruz ayarlamayı şimdi öğrendik. Herkese kolay gelsin. LÜTFEN ARAYI KIZIŞTIRMAYA ÇALIŞAN İNSANLARA KANMAYALIM VE GERÇEK ALICILARLA MUHATTAP OLALIM !!!!!
     CS : GO - M9 BAYONET / SOLGUN MERMER CS : GO - M9 BAYONET / SOLGUN MERMER CS : GO - M9 BAYONET / SOLGUN MERMER

• Dostum tamam güven kolay birşey değil hemen herkese güven duyamazsın senide anlıyorum ama burda foruma yorum atıpta iftira atman yakışmamış zaten denizhana gönderdim fotoğrafları gerektiği şekilde cevaplamış.
  • @resital1903

Arkadaşım çok güzel anlatmışsında bu forumunda bazı kurallar var.Ben profiline girdiğimde profil gizli olunca ,resimde fake gibi olursa şüphelenirim kusura bakmayın.Ben bu forumda 10 senedir varım insanları uyarmakta görevim.Çok kişi dolandırıldı insanların canı yanmasın diye açıklıyoruz. Benim yazdıklarımdan sonra açıklama yapacağına en başta biraz forumu araştırıp konu açsaydın bunları konuşmazdık.

@mga1925

Ben kimseye iftira atmıyorum.Daha şeffaf bir şekilde konu açmalıydınız bundan bahsediyorum.Üyelikler yeni ,eski üye olsaydınız zaten bu şekilde şeyler yazmazdım.Son günlerde çok kişi dolandırıldı.Şahsi algılamayın bunları.

Neyse uzatmanın anlamı yok.Hayırlı satışlar.
  • Tamamdır bilgilendirme için teşekkürler bizde forumlara pek alışkın olmadığımız için bilmiyoruz gereken bilgiyi umarım alırlar arkadaşlar yorumlardan.
  • Yeni bi hesapta kutumu actiniz hocam?

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Evet sizinde bildiğiniz gibi kutu alamıyoruz tabiki yeni hesaba ama kutu oyundan düştü arkadaşa ve anahtar alabiliyo aldı açtı şansına 2. yada 3. kutuda bıçak düştü :)
  • hocam kusura bakmada o operasyon jetonu eski bir jeton (8-9 aylık) yeni başladıysanız nasıl o jeton var acaba merakımdan soruyorum:)
  • tugay222 T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen ne saçmalıyosun farkında değilsin sanırım orda jeton falan yok onlar başarımdan gelen şeyler cahilliğine veriyorum bunu ve iftiralarını kendine saklamanı öneriyorum.
  • Arkadaşlar bu forumda neden herkes bir iftira peşinde ilanı kaldıralımmı istiyorsunuz anlamadım ki steam hesabının adresi verilmiş ordan profilden bakabilirsin ne zamandır oynuyoruz ayrıca jeton dediğin nedir anlayamadım zorla insanı yalancı yapıcaksınız pes doğrusu
  • resital1903 R kullanıcısına yanıt
    ok
  • tugay222 T kullanıcısına yanıt
    Adamda jeton yok ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.