Şimdi Ara

CS GO - M4A4 | ROAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Conter strike global offansive M4A4 | ROAR çalışmam ile sizlerden destek beklemekteyim.Linke veya resme tıklayarak steam sayfasından giriş yapıp çalışmamı oylayarak bana destek olabilirsiniz.Şimdiden destek çıkan ve oylama yapan herkese teşekkür ederim.

M4A4 | ROAR

CS GO - M4A4 | ROAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikeut -- 29 Nisan 2015; 21:36:08 >

• güzel çalışma eline sağlık.+ladım. hangi programla yaptın?
  • Guzel olmus. Evetledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.Kullandığım programlar ;
    -Adobe photoshop CC
    -Adobe Illıstrator CS6
    -VTFedit
    -Texture installer
    -3D Coat
  • güzel olmuş ben de evetledim
  • evetledim ancak böyle fotoğraf ayarinda cizimler silah uzerinde cok iyi durmuyor daha grafiksel bişey olsaydı 10 numara olurdu yilan derisi kaplaması cok iyi olmuş mavi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim sprig.Emin ol daha bu tasarımlarda yeniyiz.İnşallah destekleriniz doğrultusunda daha yeni ve kaliteli çalışmalarım olucaktır.Tavsiyeleriniz de benim için önemli teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO M4A4 Ref konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tasarım güzel. Fakat çok iyi durmuyor silahta. Ve Dragon King üzerindeki hatlardan gidilmiş yani ona benziyor. Tasarım yeteneğinizi kullanıp farklı bir şey yparsanız daha çok oy alırsınız.
  • Antocio Tavsiyelerin için teşekkür ederim farklı tasarımlar da yavaş yavaş gelicek inşallah :)
  • Öncelikle elinize sağlık, kendimce gördüğüm eksikleri yazayım.

-Silahın tamamını kaplamamışsınız, gri gri kalan kısımlardan bahsediyorum, şahsen beni rahatsız etti.

-Resmin olduğu kısım çok parlak görünüyor, silahın diğer kısımlarıyla uyumsuz görünüyor.

-Son olarak aklıma gelen, oyunda benzeri olan skinleri yapmak yerine, eşi benzeri olmayan bir skin tasarlamanız daha mantıklı olur. Gerçekçi olursak, bu skin biraz dragon kinge biraz da hyper beast e benziyor (hatta howl u da sayabiliriz sanırım konsept olarak) .

Merak ettiğim bir şey de; skinin üzerindeki her çizim, kükreyen canavar dahil, sizin kendi çiziminiz mi? Yoksa canavar için hazır resim mi kullandınız? Sanırım oyuna eklenmesi için gereken şartlardan biri de kendi çiziminiz olması, o yüzden soruyorum.

Şunu da belirtmek istiyorum kesinlikle çalışmanızı kötülemiyorum, sadece kendimce gördüğüm eksiklikleri yazmak istedim size belki yardımı dokunur diye. Burada başka arkadaşlar da daha önce çalışmalarını paylaşmıştı, benim şu ana kadar gördüğüm en iyisi sizinki.

• eline sağlık kardeşim girip oyladım çok güzel olmuş çalışmalarının devamını da bekleriz
  • Burada o kadar paylasilanlar arasında en çok beğendiğim bu oldu, evetledim.

Umarım daha iyi çalışmalarını da görürüz :)

• genelde sade skinleri sevdiğim için ben pek beğenmedim. ama emeğine sağlık
  • eline sağlık beğendim
  • Guzel olmus fakat boyanmamis kisim birakmamaniz daha iyi olur diye dusunuyorum.

Genelde karizmatik skinler cok tutar,begenilir ve fiyatlari yuksek olur howl gibi gerci onun piyasadan kalkmasinin da buyuk etkisi var ama kalkmasaydi bile yuksek fiyattan devam ederdi.Koydugunuz resim biraz basit kacmis gibi.Ama iyi yinede dragon kinge benzer.

Emeginize saglik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim :)
  • Emeğine sağlık oyladık başkan 👍

• teşekkürler başkan
  • resim gözükmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.