Şimdi Ara

CS:GO Kulaklık tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS:GO için kulaklık tavsiyesi istiyorum.

Son 1 senede elimde olan 2 adet iPhone earpods da bozuldu.

Ses kalitesinden memnundum ama daha iyi bir deneyim yaşatacak önerilere açığım.

Öncelikle şunu söylemeliyim

Kulakiçi kulaklık tercih etmek istiyorum. Kulaküstü kulaklıklar başımı kulağımı çok ağrıtıyor rahatsız oluyorum uzun sure oynarken.

Bu nedenle kulakiçi almak istiyorum (Kulaküstülerin avantajı var diyenler için eleştiriye açığım)

Razer Hammerhead Pro ve Sennheiser PC300 inceleyebildiklerim arasında.

Meydan sizin tavsiyeler gelsin lütfen

• Dostum yanıldığın bir nokta var, ergonomi konusunda kulaküstü kulaklıklar, kulakiçi kulaklıklara göre kat ve kat iyidir. Tabii ki modelden modele fark gösterir. Örneğin 30MM sürücülü kötü bir kulaklık taktıysan o kulaklık ile maksimum 1 saat dayanırsın. Veya aşırı sıkı full deri bir kulaklık taktıysan 2-3 saat sonra ter patlaması yaşarsın. Bunlar çok olağan şeyler çünkü o modellerin tasarlanış sebepleri yok veya tamamıyla bir yöne kayıyor. Senin ihtiyacın olan şey ergonomi konusunda uzmanlaşmış bir kulaklık tercih etmek. Ben razer orca kullandım ve inanılmaz rahattı. Kafamda olduğunu unuttuğum zamanlar da olmuştu.

Sana kulaküstü kulaklık öneririm. Tercih ederken de şunlara çok dikkat et !
    1- kulaklığın genel ağırlığı
    2- kulaklığın sürücü çapı (40mm altına el bile sürme)
    3- kulaklığın dizaynı. On ear kulaklıklar problem yaratabiliyor, maalesef
    4- kulaklığın başının üzerinde duracak olan üst kısmı mutlaka yumuşak bir malzemeden yapılmış olmalı.
    5- kulaklığın kapsülleri eğer kulağının tamamını kaplıyor ise sünger-kumaş-yarı deri tercih edilmeli. Eğer tamamını kaplamıyor üstünde duruyor ise o zaman deri tercih edilmeli. Bu dediğim terleme ile alakalı başka hiçbir sebebi yok.

iki tane kulaklığı kullandığım zamanlar kafamda olduğunu tam manasıyla unuttum. Bu iki kulaklık modelini sana "örnek bir ergonomi kulaklığı" olarak göstermek istiyorum.
    http://www.sony.com.tr/electronics/kafa-bantli-kulakliklar/mdr-zx600 Bu kulaklığı seyahat için almıştım hiç oyun için denemedim ama her türlü senin o kulakiçi kulaklığından daha iyi performans verir.
    http://www.amazon.com/Razer-Gaming-Headphones-Discontinued-Manufacturer/dp/B00400O7OG Razer orca cafcaflı kulaklıkların başlangıcı gibi bir şeydi o yüzden almıştım ancak söylemekte fayda var asıl önemli olan kısmı inanılmaz rahat.

Bu sadece ergonomi kısmıydı. Performans kısmında ise çok bariz fark mevcuttur ben bununla ilgili çok detaylı yazmam çünkü zaten bilindik bir şey. Eğer hoparlörün çapı yüksek ise bu performansa direk etki eder. örneğin 40mm veya 50mm sürücülerde bass performansları çok daha iyidir. Büyük çaplı kulaklıklarda frekans aralığı genişletilebilir o da daha hassas ses verebilmesine olanak sağlar. Ayrıca yüksek basınç altında verdikleri ses daha fazladır dolayısıyla sesi daha gerçekçi iletirler.

http://makingnoiseandhearingthings.com/2014/03/28/which-are-better-earphones-or-headphones/

• Anladım teşekkürler deneyelim bakalım.
  • Kraken Pro iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Çok eski zamanlarda kullandığım Plantronics dsp-500 den sonra ilk denediğim kulaküstü 6 ay önce arkadaşım bize geldiğinde bir kaç haftalığına bıraktığı Razer Kraken Pro idi.
    1-2 saatin sonunda kulaklarım kıpkırmızı kesiliyordu sıcaklıktan ve kulaklarım ağrıyordu. Zaten 2-3 gün kullandım sonra koydum kenara.

Ama daha ergonomik bir tane denemeye karar verdim.

Corsair Vengeance 2100 beğendim Vengeance 1500 ile arasındaki farkı araştırıyorum ona göre karar vereceğim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 5 Ağustos 2015; 19:28:23 >
  • Superlux HD681 Evo siparişi verdim.
    Ürün elime ulaştıktan sonra inceleyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    CS-GO OYUN İÇİ ÖVGÜ BOOST
    9 yıl önce açıldı
    cs 2 mikrofon problemi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.