Şimdi Ara

CS:GO Kanserinden Kurtulmak İçin Yeni Oyun Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşımla arada bir oturup CSGO oynuyoruz yanyana. Haftada belki 2 kere çünkü çalışıyorum. Uzun süredir oyunda hile var zaten biliyorsunuz ama son zamanlarda canımıza tak etti. Zaten kısıtlı vaktimiz var, onun da göz göre göre heba olmasına şahit olmak kahrediyor. Insurgency veya ona benzer oyunları denedim, hoşuma gitmedi. İlla FPS veya RPG olmasına gerek yok. Yanyana oturup çok zevk alabileceğimiz bi oyun önerisi yapabilir misiniz? Sistemlerimiz iyi.

• Rainbow Six: Siege. Eğer taktiksel FPS seviyorsan bence güzel. Ben ilk başta ön yargılıydım fakat biraz oynadıktan sonra baya keyif verdi oyun. Daha teknik, daha keyifli. Özellikle ranked'da Gold 1'den sonra da aklı başında adamlar geliyor baya keyifli maçlar oluyor. Tek kötü tarafı ubisoft server'ları kötü, kopmalar oluyor pingler yüksek. Fakat Haziran ayı oyuna Operation Healt adlı bir yama geldi. Bu 1-2 ay içinde ufak ufak oyundaki tüm problemleri düzeltecekler.
  • Argo öneririm. Bohemia tarafından yapılan bir oyun. Arma'nın ücretsizi gibi bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.