Arkadaşlar merhaba, CS:GO almayı planlıyorum. Siz oynayan arkadaşalr olarak bana iyi ve kötü yönleri hakkında bilgi verir misiniz?
server sayısı artıyor ama dolu server hala 1 tane assasins yabancı serverlarda problem yok ping takıntın yoksa (100 ping ) bence başka kötü yön yok
yavaş yavaş artıyor hem tr hemde yabancı sv sayısı türkiyeden assasins dolu oluyor ama orayıda ban konusu yüzünden çoğu kişi bıraktı. bir tane rumen serveri var ping en fazla 50 oluyor orası daha güzel bence.
tek kötü yanı map yüklenirken veya oyundan arada aniden atıyor oda sanırım steam yüzünden
quote:
Orijinalden alıntı: deneme234
yavaş yavaş artıyor hem tr hemde yabancı sv sayısı türkiyeden assasins dolu oluyor ama orayıda ban konusu yüzünden çoğu kişi bıraktı. bir tane rumen serveri var ping en fazla 50 oluyor orası daha güzel bence.
tek kötü yanı map yüklenirken veya oyundan arada aniden atıyor oda sanırım steam yüzünden
dolu oluyor mu hocam o server? ip'sini alabilir miyim ? :)
Birçok Türk sunucuda var ama hepsi boş :(
kötü yanı cs_assault ve fy_iceworld gibi efsane haritalar yok başkada laf edeni görmiyeyim oyuna alırım hesabınızı
Yeni silahlar varmış dorğu mu? Nasıl beğendiniz mi?
ben kesinlikle öneririm. yanlız cs 1.6 da bile fps sıkıntısı yaşayanlardansan alma oyunu zor oynarsın.
ben kesinlikle öneririm. yanlız cs 1.6 da bile fps sıkıntısı yaşayanlardansan alma oyunu zor oynarsın.
Şöyle birşey var BF3 aldım yeni onda kapanma sorunu yaşıyorum. Bunda da olursa param yine boşa gidicek.
kapanma sorununub kaynağını araştırmak lazım. bf3 ile bunu bir tutma. bende oynuyodum bf3 multı.bıktım oynamıyorum artık. ama csgo da akşama kadar oynasam bıkmam
bf3 bende de var ama cs:go daha çekici geliyor :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme