Şimdi Ara

CS:GO Idle Server İşleyişi, Nedir, Nasıl yapılır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
31.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar geçenlerde bi arkadaşım söylemişte böyle bi server var işte giriyosun başarı item falan kasıyorsun demişti. Ben şimdi idle bi kaç sv buldum ama ne yapacağımı anlamadım. Ben item kasmak istiyorum terrörist olup afk mi kalıcam yoksa CT olup onları mı öldürücem hangisinde daha kolay item gelir. Biraz bu sistem hakkında bilgilerinizi istiyorum. Şİmdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO Idle Server İşleyişi: Bilmeniz Gereken Her Şey

Giriş Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) topluluğunda, "idle server" olarak bilinen özel sunucular bulunmaktadır. Bu sunucular, oyuncuların maç oynamadan AFK (uzakta) kalarak rastgele eşya düşürmelerini sağlar. Bu kılavuzda, CS:GO idle server'larının işleyişini, nasıl kullanılacağını ve avantajlarını inceleyeceğiz.

Idle Server'lar Nasıl Çalışır? Idle server'lar, oyuncuların oyuna bağlanıp herhangi bir maç oynamadan AFK kalabilecekleri sunuculardır. Bu sunucular genellikle, oyuncuların rastgele eşya düşürme şansı elde etmelerine olanak tanır. Eşya düşürme oranı, sunucudan sunucuya değişebilir ve genellikle belirli bir süre idle kalma ile artar.

Idle Server Kullanımı Bir CS:GO idle server'ına katılmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Bir CS:GO idle server listesi bulun.
    2. Tercih ettiğin bir sunucuyu seç ve IP adresini kopyala.
    3. CS:GO oyununu başlat ve konsolu aç (varsayılan olarak "~" tuşudur).
    4. "connect [sunucu IP adresi]" komutunu konsola gir ve Enter'a bas.
    5. Sunucuya bağlanacaksın ve AFK kalarak eşya düşürme şansı elde edeceksin.

Idle Server'ların Avantajları CS:GO idle server'ları çeşitli avantajlar sunar:

• Rastgele eşya düşürme: Idle kalarak CS:GO eşyaları düşürebilir, böylece envanterini genişletebilir ve kozmetik öğeler elde edebilirsin.
    • Ekonomik: Idle server'lar genellikle ücretsizdir, bu nedenle oyun içi öğeler kazanmak için para harcamana gerek kalmaz.
    • Kolaylık: Idle server'lar kullanımı kolaydır ve oyun oynamadan eşya düşürme fırsatı sunar.

Önemli Notlar Idle server'ları kullanırken aşağıdaki önemli hususları aklında bulundur:

• Bazı sunucular hile karşıtı önlemler kullanır, bu nedenle hile yapmaya çalışma.
    • Idle kalma süresi, sunucudan sunucuya değişebilir.
    • Tüm eşyalar eşit olasılıkla düşmez, bazıları diğerlerinden daha nadirdir.

Sonuç CS:GO idle server'ları, oyuncuların rastgele eşya düşürme şansı elde etmek için kullanabilecekleri kullanışlı bir araç olabilir. Yukarıdaki adımları izleyerek bir idle server'a katılabilir, AFK kalabilir ve CS:GO eşyalarının envanterini genişletebilirsin. Ancak, hile kullanmaktan kaçın ve kullanım koşullarını dikkatlice oku.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilen yok mu ya bu olayı :(
  • idle server girip açık bırakıyorsun random item atıyor

PS: eğer csgo yoğun oynuyorsan idle koymana gerek yok haftalık drop sınırı var zaten 1-2gün oynayınca o dropları normal serverlardan veya rekabetçiden alabılırsın

PS2: idle serverlarda genellikle çöp attıyor hiç kalitedi drop attıgını görmedım

PS3: yeni kasalar çıkınca idledan düşürüp güzel para kazanabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WildKinq -- 20 Temmuz 2014; 17:28:02 >
  • @FaLkenAuGe
  • Server listesinde harita diye bölüm var onun başına "idle_" şeklinde yazarsan idle olan bütün serverlar gelicektir. Oraya gidip idle bırakabilirsin.
  • Geçenlerde yeni kutuyu düşürmeye çalışırken arkadaşıma AWP Çıngıraklı Yılan düştü. O an şoktaydım.
  • teşekkürler , çok açıklayıcı olmuş. Deneyeceğim

WildKinq, sürekli oynayan biri değilim. Önerini dikkate alacağım.

Klavyenize sağlık. Hadi bakalım item düşerse sizide görürüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben CSGO ya yeni başladımda şu idle sunucuları kalktımı bulamıyorum da kesin yanlış bişey yaptımda bilen varsa yardımcı olabilirmi birde ban sebebemi bu olay...
  • İdle yasaldır ve vac ban yoktur. Bende bu gece itibariyle 24 saat açık olucak şekilde bırakıcam. Birkaç videoda gördüm merak ettim oldukça iyi item düşüren bazı arkadaşlar olmuş umarım bizde şanslı oluruz.

Kısaca oyun bu konuda açık kapı bırakmış hem idle topluluk sunucularına bırakarak hemde maç izleyerek skin düşürülmekte. Birçok kişi drop sınırı olduğunu düşünse de ben buna katılmıyorum. Birkaç gün içerisinde işe yarayıp yaramadığına dair paylaşımda bulunacağım herkese iyi forumlar
  • idle servera yeni girdim
    bazen item kasıyorum çoğu zaman afk kalıyorum
    ne kadar bu serverlarda kalmalıyız?
    sonrasında ölüm maçı yaparak mı drop düşüreceğiz.

son durum nedir sizlerde
  • afk iken ex kasmanın bi yolu warmı? seçkin olmak için.
  • radef kullanıcısına yanıt
    yok, oynaman gerek
  • Çalışıyormu hala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.